2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
canım ek gıda neocateden daha sağlıklı bence ve daha ıyı yer bebegin bız başladık 5 ayı dolunca dr de başlayın dedi anne sütüde almıyordu yanlış hatırlamıyorsam neocate yi 3 gündür kullanıyoruz mukus olmadı bizde
Demir damlasına 6. Ay bitince kanına haktır gerekiyorsa kullanırsın canım bize yapıldı 10 küsürdü kan değeri 6 aylık olsun tekrar görüşücem doktorla ama sağlık ocagının verdiğini kullanmam

Kızlar
yaaaa bende mi kanına baktırıp öyle kullansam acaba Demir ilacına ben aldım geçenlerde ama kabız yaptı kızımı doktor da sidefer i önerdi ama almadım daha...

Biz 4.5 aylıktan beri kullanıyoruz demir damlası. Sidefer kullanıyorum bi kabızlık falan yapmadi oğluma

Canım biz 6 aylık olduk ama kullanmiyoruz. Doktor önümüzdeki ay degerlerine bakıp gerekli görürse öyle verecekmiş. Çocuğun kan değerine bakılmadan verilmesi doğru gelmiyor bana da.

Evet canım 12 kiloya yakın verdim
Aslında çok zorlanmadım
Ekmeği filan kestim
Sporda yapıyorum iyi oldu ya
5 kiloya yakın kaldı inşallah onu da verirsem iyi olur
Canım aslında bol bol su içsen dere otu Rezene bulgur bunlar bende çok süt yapıyor.. ama benim kızım çok emmiyor ya gündüz toplasan 15 Dk ancak emiyor
O yüzden gece saat başı kalkıp emziriyorum bende sırf sütümü içsin diye yani...

Fotoğraf eklemeye çalışacağım arkadaşlar .silikon ile verince daha güvende hissediyorum parça kopardı derdim olmuyor.
Egzamalarımız bu şekilde göğsünde kollarında ve bacaklarında var kremle geçti diyebilirim ama bana diğer belirtiler olmadığı için süt alerjisi demediler bebeklik çağı egzaması dediler

Eklentiler

• 21E9F093-2703-4FD1-A125-A455A7E71AD3.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 59
  • BAC8F6FC-A3A4-4CA3-B3F4-68E1BC7B7D43.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 57
Dr
Kızlar cevap yazan hepinize teşekkür ederim, alerji olduğu için kafama göre alıp başlamakta istemiyorum, Dr kontrolünde soracagim artık, canım kollarında egzama bizde de var hangi kremle geçti acaba?

Canım ya aynen benimde böyle öyle korktum ki ben diyete başladım.Sonuçta emxiriyorum ve kalsiyum da lazım.Bi de diyet çok zor.Doğru mu yapıyorum bilemedim.Niye başladım dersen doktor olabilir dedi kesin değil bende başladım

Bazı doktorlar 6.ayda tahlil sonucuna bakıp da başlatıyor demir damlasını, sıkıntı yapma canım o yüzden. Biz doktorun tavsiyesi üzerine sidefer kullanıyoruz 4.aydan beri. Ek gıdaya biz de başlamadık henüz.
Geçmiş olsun bebeğine canım. Cevap için teşekkür ederim, bundan almıştım ben de çok faydalı bir şeye benziyordu.

Kızlar bugün işe başladım. Sagdigim sütü eve getirince buzluğa atabilir miyim yoksa buzdolabına koyup 3 gün içinde vermeli miyim. Arkadaşım eve gidince buzluğa attığını ve bebeğine eski tarihli sütleri verdiğini söyledi. Ben buzluğa atılmaz diye biliyordum. Termos çanta ile eve taşıyorum şuan.

Buzlukta 3 ay kadar saklanabiliyordu hatırladığım kadarıyla

Ben sormustum canim tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…