- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #49.881
canım ek gıda neocateden daha sağlıklı bence ve daha ıyı yer bebegin bız başladık 5 ayı dolunca dr de başlayın dedi anne sütüde almıyordu yanlış hatırlamıyorsam neocate yi 3 gündür kullanıyoruz mukus olmadı bizdeKızlar biz beş aylık bebek olduk ve hala demir damlasına başlamadik alerjiden dolayı kaka mukuslu olduğu için Dr kaka yapısını bozmayalim biraz bekleyelim demişti siz ne zamandır kullanıyorsunuz ve hangi markaçok yoruldum bu süreçte haftaya tekrar Dr gidicez ek gıdaya başlayalım mı diye
yaaaa bende mi kanına baktırıp öyle kullansam acaba Demir ilacına ben aldım geçenlerde ama kabız yaptı kızımı doktor da sidefer i önerdi ama almadım daha...canım ek gıda neocateden daha sağlıklı bence ve daha ıyı yer bebegin bız başladık 5 ayı dolunca dr de başlayın dedi anne sütüde almıyordu yanlış hatırlamıyorsam neocate yi 3 gündür kullanıyoruz mukus olmadı bizde
Demir damlasına 6. Ay bitince kanına haktır gerekiyorsa kullanırsın canım bize yapıldı 10 küsürdü kan değeri 6 aylık olsun tekrar görüşücem doktorla ama sağlık ocagının verdiğini kullanmam
çoğu dr de kan tahliline göre gerekirse veriyorKızlar
yaaaa bende mi kanına baktırıp öyle kullansam acaba Demir ilacına ben aldım geçenlerde ama kabız yaptı kızımı doktor da sidefer i önerdi ama almadım daha...
Sağlık ocağında yaptırılan dimi testiçoğu dr de kan tahliline göre gerekirse veriyor
sağlık ocagındada yapılıyorSağlık ocağında yaptırılan dimi testi
Biz 4.5 aylıktan beri kullanıyoruz demir damlası. Sidefer kullanıyorum bi kabızlık falan yapmadi oğlumaKızlar biz beş aylık bebek olduk ve hala demir damlasına başlamadik alerjiden dolayı kaka mukuslu olduğu için Dr kaka yapısını bozmayalim biraz bekleyelim demişti siz ne zamandır kullanıyorsunuz ve hangi markaçok yoruldum bu süreçte haftaya tekrar Dr gidicez ek gıdaya başlayalım mı diye
sağlık ocagındada yapılıyor
bu arada çok iyi kilo verdınız tebriklerTmm cnm sağol
Canım biz 6 aylık olduk ama kullanmiyoruz. Doktor önümüzdeki ay degerlerine bakıp gerekli görürse öyle verecekmiş. Çocuğun kan değerine bakılmadan verilmesi doğru gelmiyor bana da.Kızlar biz beş aylık bebek olduk ve hala demir damlasına başlamadik alerjiden dolayı kaka mukuslu olduğu için Dr kaka yapısını bozmayalim biraz bekleyelim demişti siz ne zamandır kullanıyorsunuz ve hangi markaçok yoruldum bu süreçte haftaya tekrar Dr gidicez ek gıdaya başlayalım mı diye
Evet canım 12 kiloya yakın verdimbu arada çok iyi kilo verdınız tebrikler
Bende 6. Takımla başladım bıraz verdim ama kızım zayıf olduğu için bıraktım yı yorum sütü olsun süte bır ay sonra yemeği bıraz azalıp spora başlıycam
Merhaba. Ben de daha başlamadım tadımlara. Doktorumuz bu konuda bir şey de demedi. 180 günü doldurmasını bekliyorum heyecan içinde. Bugün tadımlarda gerekli olabilecek malzemeleri listeledim kendimce. Cam rende, silikon kaşık falan. Sözünü ettiğniz silikon şeyin fotoğrafı var mı? E bebekte püre kaşığı diye bir şey gördüm ortası delik gibi o mu acaba? Kararsız kalmıştım onu alıp almamakta.
Fotoğraf eklemeye çalışacağım arkadaşlar .silikon ile verince daha güvende hissediyorum parça kopardı derdim olmuyor.Canım egzama tam olarak kızarıklık gibi mi?benim oğlumda da var biraz iyi oldu ancak alerjiden şüphelendik ve ben inek sütü diyeti yapıyorum acaba o mu iyi geldi kremler mi bilemedim?Karnında boynunda popo arası ve boğum yerleri çok kızamıktı sizin ki nasıldı?
Kızlar cevap yazan hepinize teşekkür ederim, alerji olduğu için kafama göre alıp başlamakta istemiyorum, Dr kontrolünde soracagim artık, canım kollarında egzama bizde de var hangi kremle geçti acaba?Fotoğraf eklemeye çalışacağım arkadaşlar .silikon ile verince daha güvende hissediyorum parça kopardı derdim olmuyor.
Egzamalarımız bu şekilde göğsünde kollarında ve bacaklarında var kremle geçti diyebilirim ama bana diğer belirtiler olmadığı için süt alerjisi demediler bebeklik çağı egzaması dediler
Canım ya aynen benimde böyle öyle korktum ki ben diyete başladım.Sonuçta emxiriyorum ve kalsiyum da lazım.Bi de diyet çok zor.Doğru mu yapıyorum bilemedim.Niye başladım dersen doktor olabilir dedi kesin değil bende başladımFotoğraf eklemeye çalışacağım arkadaşlar .silikon ile verince daha güvende hissediyorum parça kopardı derdim olmuyor.
Egzamalarımız bu şekilde göğsünde kollarında ve bacaklarında var kremle geçti diyebilirim ama bana diğer belirtiler olmadığı için süt alerjisi demediler bebeklik çağı egzaması dediler
Bazı doktorlar 6.ayda tahlil sonucuna bakıp da başlatıyor demir damlasını, sıkıntı yapma canım o yüzden. Biz doktorun tavsiyesi üzerine sidefer kullanıyoruz 4.aydan beri. Ek gıdaya biz de başlamadık henüz.Kızlar biz beş aylık bebek olduk ve hala demir damlasına başlamadik alerjiden dolayı kaka mukuslu olduğu için Dr kaka yapısını bozmayalim biraz bekleyelim demişti siz ne zamandır kullanıyorsunuz ve hangi markaçok yoruldum bu süreçte haftaya tekrar Dr gidicez ek gıdaya başlayalım mı diye
Geçmiş olsun bebeğine canım. Cevap için teşekkür ederim, bundan almıştım ben de çok faydalı bir şeye benziyordu.Fotoğraf eklemeye çalışacağım arkadaşlar .silikon ile verince daha güvende hissediyorum parça kopardı derdim olmuyor.
Dr
Kızlar cevap yazan hepinize teşekkür ederim, alerji olduğu için kafama göre alıp başlamakta istemiyorum, Dr kontrolünde soracagim artık, canım kollarında egzama bizde de var hangi kremle geçti acaba?
Egzaması kortizonlu bir kremle geçti doktora danışmadan kullanmanı tavsiye etmem ama ismi Eumovate.
Canım ya aynen benimde böyle öyle korktum ki ben diyete başladım.Sonuçta emxiriyorum ve kalsiyum da lazım.Bi de diyet çok zor.Doğru mu yapıyorum bilemedim.Niye başladım dersen doktor olabilir dedi kesin değil bende başladım
Kanlı kaka yada aşırı huzursuzluk kilo alamama durumları olmadı o yüzden egzama dediler dermatoloğumızda Prof ben süt içemiyorum ama yoğurt peynir kefir tüketiyorum düzenli olarak
Bazı doktorlar 6.ayda tahlil sonucuna bakıp da başlatıyor demir damlasını, sıkıntı yapma canım o yüzden. Biz doktorun tavsiyesi üzerine sidefer kullanıyoruz 4.aydan beri. Ek gıdaya biz de başlamadık henüz.
Geçmiş olsun bebeğine canım. Cevap için teşekkür ederim, bundan almıştım ben de çok faydalı bir şeye benziyordu.
[/QUOTE
Teşekkür ederim.Rica ederim ne demek :)çok seviyor benim kızım hem diş erlerini kalıyor hem yalanıyor şimdilik iyiyiz umarım başlayınca da öyle olur
Buzlukta 3 ay kadar saklanabiliyordu hatırladığım kadarıylaKızlar bugün işe başladım. Sagdigim sütü eve getirince buzluğa atabilir miyim yoksa buzdolabına koyup 3 gün içinde vermeli miyim. Arkadaşım eve gidince buzluğa attığını ve bebeğine eski tarihli sütleri verdiğini söyledi. Ben buzluğa atılmaz diye biliyordum. Termos çanta ile eve taşıyorum şuan.
Ben sormustum canim tesekkur ederimKızlar biz 6 aylık aşımızı olduk çok şükür herhangi bir ateş olmadı aşımızın biri yokmuş ebe gelince arayacak... bu arada kızım 8 kilo 71 cm olmuş baş çevresi de 43.5 burda bi arkadaş soruyordu baş çevresini ama adını unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?