2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Evet canım çok gazı var ama çıkartıyor.Bu aralar durmadan yapıyor gaz ve kokusu çok kötü.Kabızlık bugün 8.gün artık yarın fitil koyacağım.Doktor on güne kadar bekleyelim dedi
Canım çok saol cvp için tekrar geçmiş olsun.
Kizlar bugün alerji için doktora gittik kan tahlili temiz dedi ama kanlı mukuslu kaka huzursuzluk emme sıkıntısı gaz ve bölgesel döküntü egzama olduğu için kızımın süt proteini alerjisi olduğu %90 kesinleşti gibi. Ben süt içeriği yoğun peynir süt yoğurt sütlü tatlılar tereyağ krema gibi ürünleri tuketmeyecegim kızıma da vermeyeceğim. Sadece ben evde kendi yaptığım kek pogaca kurabiye gibi şeyleri tuketebilirmisim.

7 gün içinde ilaç kullandığımız için kizima test yapamadı doktorun dediklerine dikkat edeceğiz 9 aylık olunca tekrar kan testi ve deri testi yapılacakmış inşaAllah tamamen geçer :/ ve kızımın ek gida listesini düzenleyecekmiş.

Kizlar 6.ay asilarini olanlar hepatit b asini oldunuz mu bizim burdaki saglik ocagina gelmediği icin yapilmadi asi gelince haber veririm dedi ama hala ses yok olan arkadaslar hangi ilden oldugunu da yazabilirlerse sevinirim hemşireye ona gire soylicem yarin

Canım tekrar geçmiş olsun inşallah yüzde onluk yanılma olurda bebeğinin alerjisi olmaz.Eğer var ise de 1 yaşından sonra geçiyormuş.o yüzden üzülme.Benim oğlanında dün kızarıklık iyiydi bugün yine arttı.Bende tüketmiyorum süt ürünlerini ama artık ne yendiğime iyi bakmalıyım.Yada başka bir şey mi bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun.Tekrar geçmiş olsun.Yine haberleşelim

Canım bende kullanmıyorum demiri hâlâ.6.ayda başlayacağız.saglik ocağında ki ebemiz de kendi doktorumuz da 6. Ay dedi.ilk kızım da da

Kızlar gurme bebek diye bir uygulama var.çok faydalı.indirmenizi tavsiye ederim.çok faydalı hem güzel tarifler,hem de kaçıncı ayda neyi yiyebilirler vs var.

İnşaAllah canım gerçekten insan ne yapacağını şaşırıyor herşey Bebeklerimiz için onların canları sağolsun sağlıkları sıhhatleri yerinde olsun biz bir süre birşey yemesekte olur Allah yardımcımız olsun

Cnm biz de 6 aylık aşımızı olduk ama bizim de hepatit b aşımız yoktu 1 ay içinde arayacağım dedi ebe... ama niye YÖK ki bak şimdi içime kurt düştü yaaaaaa

Cnm biz de 6 aylık aşımızı olduk ama bizim de hepatit b aşımız yoktu 1 ay içinde arayacağım dedi ebe... ama niye YÖK ki bak şimdi içime kurt düştü yaaaaaa
Turkiye de yokmus canim bu ilaclarin stoklanma durumu var ya bazi ilaclarda yok suan mesela yeni fiyat lstesi yapiliyormus ondan devlet vermemis daha

Kızlar selam.birşey danışmak istiyorum sizlere.ek gıda için yapacağım bazı tariflerde 100 ml gibi ölçülerde anne sütü veya devam sütü kullanılıyor.ben devam sütü hiç kullanmadım bebeğime.sütüm de fazla değil,ucu ucuna yetiyor.100 ml sağıp mamasına kattığımda yemediği zaman boşa gidecek sütüm.oyle olmasa da ben sütümü kullanmak istemiyorum.yani demem o ki,devam sütü kullansam bir sakıncası olur mu sizce?

Dönüp duruyor daha emekleme belirtisi yok bizde de. Yalnız bu aralar çok kızgın. Her şeye kızıyor, ısırmak istiyor sanırım dişler geliyor

Benim kızım ıkı tur dönüyor popuyu havaya dıkıyor dizlerini çekiyor emekliyecek gibi minik ama hareketli

Formül mama kullanabilirsin canım bi sorun olmaz ben sütümü sağmayı denedim ama beceremedim süt alerjisi için verilen mamayla yaptım kızım sevmedi ben de su ile yapıyorum.

Kizlar ben sadece alerji maması verdiğim halde niye böyle, kollarında bayadır egzama var artmadida azalmadida, aynen duruyor, mustela aldım arada sürüyorum, bişey sürmeye de korkar oldum, şimdi sağlık ocağından geldik beş aylık oldu geçen ay 6200 dü kıyafeti ile 6700 geldi,boy da 68 cm, baş çevresi 42, 2800 doğmuştuk iyi mi sizce şuan için, haftaya Dr a gidip ek gıdayı konuşacağım birde demir kullanımını

Gelisimi gayet guzel kizim 63 cm 5700 du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…