2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Doktorumuz 5 ayda Doğum kilosunun 2 katı olmasını bekleriz ona göre çok iyi. Nemlendirmek için bıodermanın ürününü alabilirsin bize çok iyi geldi

Eklentiler

• image.webp
    69,3 KB · Görüntüleme: 21
Kizlar nasilsinizz bayadir ugrayamiyorjm.size bi sorum olcak ben hala regl olmadim buna bi care bulan var mi eczaneden ilac mi alsam acaba diyorum

Canım boyu da kilosu da mükemmel masallah.benım bebegımde 5 aylık. 6.160 gr 62 cm.alerji maması kabız yaptığı için bırakmıştm ben.neden kabız yapıyor anlamadım belki deterjana falan alerji olabilir.evdeki herseye sabun tozuyla mı yıkasan napsan.benım kızımın vücudu normal deterjanla yıkanmış bir çarşafa değse bile kıpkırmızı oluyor.

Kizlar dun 6 asilarimizi olduk aksam ateslendi kuzum 38.6 ya kadar cikti insallah bu aksam sorunsuz gecer hic anlamiyorum bir anda 4 asi niye . Zaten kucucukler . Birde bi onceki gece alti pisik olmus havuclu patatesli corba ve yogurt vermistim o gun. Havucu biraz fazla koymusum ondanmi oldu bilmiyorum. Daha oncede vermistim bu corbadan ama havucu daha azdi. Kipkirmizi olmus poposu hala gecmedi. Surekli bacalarini vuruyor yere aciyomu kasiniyo mu bilmiyorum. Birde ates oldu tam ustune geldi hersey

Sut alerjisi olabilir, verdigin yogurttan olmustur.

Kizlar nasilsinizz bayadir ugrayamiyorjm.size bi sorum olcak ben hala regl olmadim buna bi care bulan var mi eczaneden ilac mi alsam acaba diyorum
Hoş geldin cnm. Ben de olmadım doktora da gittim bir sorun yok dedi. Neden rahatsız oldun ki bu durumdan ben memnunum aksine

Cnm geçen hafta olduk bide ama aşımızın biri eksikti çok şükür ateşimiz olmadı... inşallah pişik olayını da çok çabuk atlatırsınız ben hakiki zeytinyağı sürüyorum hiç bileyi kalmıyor

Kızlar bizde bugün olduk aşıları hepsini oldu. Hepatit Türkiye geneli sıkıntıymış sayılı geliyor dedi ebe. Eksik asi kalmadi 9. Ayda menenjit yaptiricam bide

Kızlar bizde bugün olduk aşıları hepsini oldu. Hepatit Türkiye geneli sıkıntıymış sayılı geliyor dedi ebe. Eksik asi kalmadi 9. Ayda menenjit yaptiricam bide
Asilar bizimd bitti sukur eksiksiz olduk onumuzdeki ay kan sayimi yapilcak ama hic gitmek istemiyorm kan alcaklar o baya acitcak gibi geliyo

Ek gıda ile bitse su alerjimiz düşünmekten psikolojim bozuldu gece resmen sabahladik bir sağa bir sola atıyor kendini zor canım ya, bilmiyorum ki neden kollarında egzama popoda da hala geçmeyen pisigimiz var baby me sıvı deterjan kullanıyorum ne kullanmam daha sağlıklı

Marketlerdeki sabun tozundan al bi dene bakalim, belki ise yarar.canim birde bu neocate kabizlik yapti mi hic bebisinde

Asilar bizimd bitti sukur eksiksiz olduk onumuzdeki ay kan sayimi yapilcak ama hic gitmek istemiyorm kan alcaklar o baya acitcak gibi geliyo
Bize kan sayımıyla ilgili bisi demedi sağlık ocagindakiler doktorumuza gidince sorucam bende

Sana dedigim krem ise yaramadiysa kakasi onu pisik ediyor olabilir canim kaka yakiyor olabilir dr soyle bunu bizde hemen bitirmisti pisigi trosdy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…