- 22 Aralık 2015
- 1.541
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #49.941
Canim kaka neden yakar alerjiden mi?? Benim kiziminda popo arasi kirmizi oluyor kakadan sonra.ve 1 bucuk aydir cok sıkı diyet yaptigimdan beri bugun kaka da yine kan gördüm.alerjen olan hiçbirşeyi tuketmiyorum.sadece patates ispanak pirasa karnibahar yiyorum.glutensiz misir unundan yapilmis makarna yiyorum birde.onceden süt icince ensesi kipkirmizi olurdu surekli kasirdi ishal olurdu.onlar yok artik.ama hala kakada kan var.2 ay olmak uzere.niye gecmez ki acaba? Bi bakiyorum kan yok bi bakiyorum kan var anlayamadim bu isiSana dedigim krem ise yaramadiysa kakasi onu pisik ediyor olabilir canim kaka yakiyor olabilir dr soyle bunu bizde hemen bitirmisti pisigi trosdy
bizde de ara ara kan geliyordu süt yumurta ve kuruyemiş diyeti yaptığım halde sağlık ocagının verdıgı d vitamini damlasını bir arkadaş verme dedi onun bebegide alerjikCanim kaka neden yakar alerjiden mi?? Benim kiziminda popo arasi kirmizi oluyor kakadan sonra.ve 1 bucuk aydir cok sıkı diyet yaptigimdan beri bugun kaka da yine kan gördüm.alerjen olan hiçbirşeyi tuketmiyorum.sadece patates ispanak pirasa karnibahar yiyorum.glutensiz misir unundan yapilmis makarna yiyorum birde.onceden süt icince ensesi kipkirmizi olurdu surekli kasirdi ishal olurdu.onlar yok artik.ama hala kakada kan var.2 ay olmak uzere.niye gecmez ki acaba? Bi bakiyorum kan yok bi bakiyorum kan var anlayamadim bu isi
Hadi ya, d vitamini yapabilir mi acaba iskillendim bak bende.ben coledan diye bi d vitamini kullanıyordum.sen suan kullaniyor musin d vitaminibizde de ara ara kan geliyordu süt yumurta ve kuruyemiş diyeti yaptığım halde sağlık ocagının verdıgı d vitamini damlasını bir arkadaş verme dedi onun bebegide alerjik
Tera d3 dü bizim damla kestim vermeyi çocuk çok rahatladı kan bitti kaka normal ek gıdaya geçtik yarın 2 hafta olacak kızım çok rahat ben sadece sut diyeti yapıyorum yumurta ve az miktarda kuruyemiş yiyorum
Yok canım hatta tam tersi bir ara ishal gibi oldu ama bu ara yapmakta zorlanıyor sanki birazMarketlerdeki sabun tozundan al bi dene bakalim, belki ise yarar.canim birde bu neocate kabizlik yapti mi hic bebisinde
Alıp kullandim onu da canım geçmediSana dedigim krem ise yaramadiysa kakasi onu pisik ediyor olabilir canim kaka yakiyor olabilir dr soyle bunu bizde hemen bitirmisti pisigi trosdy
Kakasi kati mi cikiyor suanYok canım hatta tam tersi bir ara ishal gibi oldu ama bu ara yapmakta zorlanıyor sanki biraz
Sağol canımT tuanadereli pişik ve egzama için denemek ister misin? 1 arkadaşım kullandı çok memnun kaldı.
Canim cok gecmis olsun mesajini okuynca yuregim agzima geldi.suan nasil kizin? Nasil oldu bu dusmeMerhabalar.
Dün kızım kanepeden düştü. Hastane hastane geziyoruz iki gündür. Kan tahlilleri yapıldı, kafatası röntgeni falan çekildi. Düşmeyle ilgili değil de kan almaya çalışırken damar yolunu bulma çabaları mahfetti çocuğu. Yarın da takip edeceğiz kusma, bilinç kaybı vs olursa getirin dedi doktor. Ek gıdayı da üç dört gün daha başlamayın dedi. 300gr almış bu ay sadece, buna da şükür ben okuldayken mamasını bitiremiyor hiç azaldı iştahı.
Haftaya da 6.ay aşılarını yaptıracağız.
Çok geçmiş olsun canım Allah'ın izniyle birşey olmaz inşallah artık çok hareketliler geçen gün elimden kayıyordu benim de az kalsın, inşallah bir sıkıntı çıkmaz üzme kendiniMerhabalar.
Dün kızım kanepeden düştü. Hastane hastane geziyoruz iki gündür. Kan tahlilleri yapıldı, kafatası röntgeni falan çekildi. Düşmeyle ilgili değil de kan almaya çalışırken damar yolunu bulma çabaları mahfetti çocuğu. Yarın da takip edeceğiz kusma, bilinç kaybı vs olursa getirin dedi doktor. Ek gıdayı da üç dört gün daha başlamayın dedi. 300gr almış bu ay sadece, buna da şükür ben okuldayken mamasını bitiremiyor hiç azaldı iştahı.
Yok yine cıvık bez emiyor aslında ama çok ikiniyor zorlanıyor bezde bazen kaka lekesi oluyor ama yapmamış oluyor, birde genelde sabah yapıyor ben görmüyorum artık pek kakayi bakıcıya soruyorum ama mukus hala varKakasi kati mi cikiyor suan
Niye ki canım ben hala başlamadım demire Dr a da gitmedim sormadım dahaBebeginde sut alerjisi olan anneler sidefer demir damlayi vermeyin sakin.baska demir kullanin
Çünkü icinde süt aromasi var canim.sut proteini katılmış sakın vermeyin.Niye ki canım ben hala başlamadım demire Dr a da gitmedim sormadım daha
ben de olmadım canım. bu durum normal değil mi kiKizlar nasilsinizz bayadir ugrayamiyorjm.size bi sorum olcak ben hala regl olmadim buna bi care bulan var mi eczaneden ilac mi alsam acaba diyorum
geçmiş olsun canım daha bir şey olmaz inşallahMerhabalar.
Canım aynıyız.Egzaması var ama popo sürekli pişik.Çok üzülüyorum.O kadar krem kullandım ki kortizonlu krem olunca az geçer gibi oluyor sonra tekrar.vücudundaki egzama geçti ancak poposu çok kötü.Ne yapacağımı şaşırdım.Rabbimm bu gece hürmetine tüm bebeklere şifa versin.Ek gıda ile bitse su alerjimiz düşünmekten psikolojim bozuldu gece resmen sabahladik bir sağa bir sola atıyor kendinizor canım ya, bilmiyorum ki neden kollarında egzama popoda da hala geçmeyen pisigimiz var baby me sıvı deterjan kullanıyorum ne kullanmam daha sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?