2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Biz de aşımızı olduk ateş olmadı ama biraz huzursuzluk yaptı. Ağrı kesici ver dedi ebe, verdim rahat uyudu. Şansa son kalan aşıyı bize yaptılar, eksik aşımız kalmadı bu ay.
Günler çabuk geçiyor resmen 6 ay bitti, 7. Aya girdik. Ek gıda işini hiç sevmedim sürekli ne yedi ne yemedi o dokundu bu dokunmadı derdi. Doktor sürekli takipte olacaksın diyor.
Neler veriyorsunuz bebislerinize ben tikandim kaldım.

Sana dedigim krem ise yaramadiysa kakasi onu pisik ediyor olabilir canim kaka yakiyor olabilir dr soyle bunu bizde hemen bitirmisti pisigi trosdy
Canim kaka neden yakar alerjiden mi?? Benim kiziminda popo arasi kirmizi oluyor kakadan sonra.ve 1 bucuk aydir cok sıkı diyet yaptigimdan beri bugun kaka da yine kan gördüm.alerjen olan hiçbirşeyi tuketmiyorum.sadece patates ispanak pirasa karnibahar yiyorum.glutensiz misir unundan yapilmis makarna yiyorum birde.onceden süt icince ensesi kipkirmizi olurdu surekli kasirdi ishal olurdu.onlar yok artik.ama hala kakada kan var.2 ay olmak uzere.niye gecmez ki acaba? Bi bakiyorum kan yok bi bakiyorum kan var anlayamadim bu isi

bizde de ara ara kan geliyordu süt yumurta ve kuruyemiş diyeti yaptığım halde sağlık ocagının verdıgı d vitamini damlasını bir arkadaş verme dedi onun bebegide alerjik
Tera d3 dü bizim damla kestim vermeyi çocuk çok rahatladı kan bitti kaka normal ek gıdaya geçtik yarın 2 hafta olacak kızım çok rahat ben sadece sut diyeti yapıyorum yumurta ve az miktarda kuruyemiş yiyorum

Hadi ya, d vitamini yapabilir mi acaba iskillendim bak bende.ben coledan diye bi d vitamini kullanıyordum.sen suan kullaniyor musin d vitamini

Merhabalar.
Dün kızım kanepeden düştü. Hastane hastane geziyoruz iki gündür. Kan tahlilleri yapıldı, kafatası röntgeni falan çekildi. Düşmeyle ilgili değil de kan almaya çalışırken damar yolunu bulma çabaları mahfetti çocuğu. Yarın da takip edeceğiz kusma, bilinç kaybı vs olursa getirin dedi doktor. Ek gıdayı da üç dört gün daha başlamayın dedi. 300gr almış bu ay sadece, buna da şükür ben okuldayken mamasını bitiremiyor hiç azaldı iştahı.
Haftaya da 6.ay aşılarını yaptıracağız.

Bende vakit bulup giremiyorum bir türlü. İş, iki çocuk cılkım çıkıyor. Ama bir kaç şey kafama takıldı, size sormak istedim.
Bnm oğlan tam 6 aylık. Sideferi ölçü çubugunda 10 ml verıyorum. Siz ne kdr veriyorsunuz?
Ek gıdayı hiç sevmedi. Çorba, yogurt ve meyve püresi denedim şimdiye kadar. Pek olumlu sonuç çıkmadı. Alışır ama paniklemiyorum. Sabah kahvaltı için ne verıyorsunuz? Şimdilik benımkı sabah sağdığım sütleri içiyor. Kahvaltıya bır menü otutturamadım.

Canim cok gecmis olsun mesajini okuynca yuregim agzima geldi.suan nasil kizin? Nasil oldu bu dusme

C
Çok geçmiş olsun canım Allah'ın izniyle birşey olmaz inşallah artık çok hareketliler geçen gün elimden kayıyordu benim de az kalsın, inşallah bir sıkıntı çıkmaz üzme kendini

geçmiş olsun canım daha bir şey olmaz inşallah

Canım aynıyız.Egzaması var ama popo sürekli pişik.Çok üzülüyorum.O kadar krem kullandım ki kortizonlu krem olunca az geçer gibi oluyor sonra tekrar.vücudundaki egzama geçti ancak poposu çok kötü.Ne yapacağımı şaşırdım.Rabbimm bu gece hürmetine tüm bebeklere şifa versin.bi çare bulursan bana da yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…