2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Natsume cok geçmiş olsun umarım bi sıkıntı çıkmaz çok hareketlendiler ben arkami dönünce hemen başka pozisyona geçiyor.
İlk geceyi ateşsiz atlattık gündüz biraz huysuzdu o kadar. Bugün de takipte olucam yine arkadaşımın bebeğine 2 gun boyunca ates yapmış çünkü.

Kıyamam ya çok üzüldüm.çook geçmiş olsun canım Allah korumuş yine de.
Anneler bebişler artık dönüyorlar yuvarlaniyorlar yakında emekleyecekler.yüksek yerlere koymayalım lütfen.yaninda bile olsanız bir anlık dalgınlıkla düşebilir.Allah korusun yavrularımızı.

Trosidy kullandın mı canım.o hemen geçirir.

Canım benim büyük kizima ek gida verirken şeftali ve kayısı vermiştim ertesi gün kızım ishal oldu poposu tamamen kıpkırmızı oldu ve ara ara sisip kaniyordu doktorumuz anestol ve hametan verdi 2 gün sonra tamamen iyilesmisti doktorunuza bir danissaniz belki size de verir geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım inşaAllah sonuçlarınız temiz çıkmıştır benim büyük kızım da düştü koltuktan biz de yaşadık o korkuyu Rabbim korumuş yere koy canım bebeğini çok hareketliler artık yanında bile olsan bir an'a bakıyor düşmeleri küçük kızım da önce ki gün düşecekmis eşim ucunda yakalamış koltuğun. O günden beri sürekli yerde :/

Aynen
canım zaman çok çabuk geçiyor ... ben havuç,,patates,, brokoli,,,balkabağı. Sebze olarak bunları verdim
Armut ve elma verdim
Bugün muza geçicez
Kahvaltı olarak yumurta sarısı kaşar peynir ve beyaz peynir verdim... valla bende şaşıyorum ne versem diye... ama bizim kız bizim yemeklerden yemek istiyor

Ayyyyy canım çok geçmiş olsun yaaaa çok üzüldüm.. inşallah bu sıkıntı olmaz.... çalışıyor Muş’un biraz izin kullansan kim bakıyor bebeğe... canım benim kiloyu da çok kafana takma zaman zaman iştahsız da olabilirler

Canım ya kullandım bir çok krem acaba egzama böyle bir şey mi?biraz iyi gibiydi dün yine kızarıklık var.Ne yedim dokundu bilmiyorum.Süt ürünlerine dikkat ediyorum.Yoksa bu pişik mi?Egzama mı?Alerji mi?Çok yoruldum ve bunaldım.Acaba bez mi?Ama hep aynı bezi kullanıyorum şimdi değiştirsem belki daha kötü olur diyorum açıkcası işin içinden çıkamıyorum

Canım ben artık yediğimiz yemekleri kizima göre ayarlamaya başladım artık ayçiçek yağıyla değil zeytinyağıyla çok çok azıcık salça katıyorum kızımın yemeğini ayırıp kendi yemeğimize tuz katıyorum doktorumuz tat versin diye onunda yemeğine bir cimdik tuz koy dedi dün yaptım yeşil kabak ve patatesli az soğanlı sebze yemeği yaptım bayıla bayıla yedi dün akşam da annem e gittik bizim oraların meşhur bir yemeği var belki duymuşsundur keşkek diye ondan küçük bir tabak yedi ben kizima göre düzenleyip yemekleri vermeye başladım 4 gün sonra 6 aylık olacak

Canım herşey olabilir doktoruna olursan keşke o seni bilgilendirir. Bak bizim doktor kizima yumurta verme dedi bana sen yeme ya da ye diye birşey demedi ben de dün sahanda yumurta yaptım bütün gün huysuzdu yumurtayı da çıkarttım listeden.

Büyük kizima şeftali ve kayısı fena dokunmustu yavrum 2 gün poposunun üstüne oturamamisti sen yine de ihmal etme mutlaka git doktora.

Yaaaaa maşallah cadı ya bende aslında vermek istiyorum ama 8 aylık olsun dedim... ilk kızım da hep ona göre yemekler yapmıştım şimdi hiç düzgün sağlıklı beslenmiyor

Yaaaaa maşallah cadı ya bende aslında vermek istiyorum ama 8 aylık olsun dedim... ilk kızım da hep ona göre yemekler yapmıştım şimdi hiç düzgün sağlıklı beslenmiyor
Canım inan ben de pinpirikli oldum kizimda süt proteini alerjisi çıktığı için zaten yoğurt peynir vs tuketmiyoruz bari bunlardan yesin dedim başladım :) ilk kızım kaşık görse bas bas bağırıyordu çok güzel çorbalar ev yapımı yoğurtlar sebze püreleri yapardım ağzına sürmezdi azıcık yese tükürüp atardı ağzından çok fenaydı küçük kızım da Maasallah tam tersi kaşık görse altın bulmuş gibi çıldırıyor ona da herşeyi yediremiyorum inşaAllah bir an önce düzelir alerjimiz biz de rahat ederiz :)

Aynı benim kızlar gibi siniz canım benim büyükte yemek yemeyi sevmez ama küçük çok istiyor... inşallah alerjiniz de en kısa zamanda geçer de bebişler sağlıklı beslenirler canım

Gitmez olur muyum canım?sen anlayacaksın dedi.Eğet kremlerle geçmeyen kızarıklıksa alerji deri.Aletji testinde herşey çıkmıyormuş yaptırma dedi.Deneme yanılma yöntemi yani.Herşeyi anlamak zor.Süt diyeti yapıyorum onun dışında yumurta dana eti yemiyorum ama yine bir şeyler eksik gibi

Çok geçmiş olsun bizde oğlumu 7 aylıkken yaylaktan düşürmüştük bazalı bende baya yüksekti bizde çok endişelenmiştik ama bir şey çıkmadı inşaallah dizimde öyle olur

Canim cok gecmis olsun mesajini okuynca yuregim agzima geldi.suan nasil kizin? Nasil oldu bu dusme
C

Çok geçmiş olsun canım Allah'ın izniyle birşey olmaz inşallah artık çok hareketliler geçen gün elimden kayıyordu benim de az kalsın, inşallah bir sıkıntı çıkmaz üzme kendini
geçmiş olsun canım daha bir şey olmaz inşallah
Çok geçmiş olsun bizde oğlumu 7 aylıkken yaylaktan düşürmüştük bazalı bende baya yüksekti bizde çok endişelenmiştik ama bir şey çıkmadı inşaallah dizimde öyle olur
Hepinize çok teşekkür ederimm.
Eşim mama yapmaya gitmişti biraz gecikince ona seslenmek için kapıya kadar gitmiştim. Kızımı da destekli oturtup etrafına yastık koymuştum ama yeterli olmamış. Ben daha seslenemeden ağlama sesine arkamı döndüm. Bütün sonuçları temiz çıktı. Keyfi de yerinde çok şükür. Kan alma kısmı faciaydı bizim için. Damarını bulamadılar bir süre. Travma oldu hepimiz için. Şuan damar aranan eline ve kan alınan koluna dokunulmasına izin vermiyor. (bana bir şey yapmıyor da başkaları yaklaşınca çekiyor hemen elini) elinden denerken bulamadı bir süre, iğneyi içerde döndürüp damara yönlendirmeye çalışıyordu eşim kızdı, bırak, çıkar dedikçe devam etmeye çalıştı bir de hemşir olay çıkacaktı nerdeyse. Yarım saat sonra başka bir sağlık memuru denedi. O da aldıktan sonra iğneyi çıkarmayı unuttu ya faciaydı.
Çok hızlı hareket ediyorlar artık. Çok dikkay ettiğimi sanıyordum ama yeterli değilmiş. Yere sermek için örtü aldık kalınca artık orda yuvarlanıp dursun.

Kendi elinde çevirsin bakalim iğneyi.bazilari gerçekten beceriksiz oluyor ya.o içinde iğne çevirme acısını bilirim ben.tansiyonum düşmüştü bayılmıştım ben.ufacik bebek napsın.neyse ucuz atlatmışsınız canım yine de çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…