2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Haklısın. Düşmesi ile ilgili şuana kadar bir sıkıntı çıkmadı inşallah böyle devam eder. Beterinden korusun Allahım.

Vücudundaki egzama nasıl geçti canım?

Vücudundaki egzama nasıl geçti canım?
Valla tam geçmedi canım çok nemlendiriyorum durmadan sonra doktor eczaneden sıvı gliserin vazelin söylemişti karışım onu sürüyorum.Sonra coresatin sürdüm.hala sürekli nemlendiriyorum musteka ile.Ama boğum yerleri bacak ve kol ve pıposu geçmedi oralara ayrıca pişik kremleri kullanıyorum.Zeyinyağu ve sarı kantırn sürüyorum ama yok oralar geçmiyor.

Selam kızlar biz havaları güzel görünce gezmeye balkonda oturmalara başladık iyi geliyor oğluma da kışın eve kapanmak kötü oldu. Ek gıda da havuç patates karışımına geçtim bende. Meyveleri seviyor zaten simdiye kadar alerjen bisi olmadı. Akşam yemeğinde yoğurtta veriyorum bi de tarhana yapsam mi acaba erken mi olur

Canım öncelikle teşekkürlerSenin bebeğin mi egzamaydı?Üye isimlerini unuttumEgzaması geçti mi?
Bizim egzamamız tam anlamıyla geçmedi doktorun verdiği kortizonlu kremi ayda 10 gün kullanabiliyorum sonra nemlendiriyorum ara ara sönüp ara ara alevleniyor bu bir süre böyle devam eder kuru ciltli olduğu için dedi doktor. Nemlendirmeye devam

Teşekkürler iyiyim sen nasılsın.
Bebeğimde iyi daha ek gıdaya başlamadık. 6. Ayına bu ayın 25. De girecek o zaman başlayacağız.Siz başladınızmı?
İyiyim canım
Biz 1 Eylül doğumluyuz 15 gün oldu başlayalı şimdilik iyi gidiyoruz inşallah devamı gelir

Şu an sadece emziriyorum. Gelişimide çok güzel. İyi gitmesi güzel darısı başımıza. Bakalım bizim tosuncuk nasıl tepki verecek

Şu an sadece emziriyorum. Gelişimide çok güzel. İyi gitmesi güzel darısı başımıza. Bakalım bizim tosuncuk nasıl tepki verecek
Canım benim kızım çok emmiyor en fazla 3 dk sonrasında istemiyor... ama cadı kızım bizim yemeklerimizden yemek istiyor

Canım benim kızım çok emmiyor en fazla 3 dk sonrasında istemiyor... ama cadı kızım bizim yemeklerimizden yemek istiyor
Maşallah kuzucuğa. Çok fenalar valla. Doğum kilolarını verebildinmi. Ben çok fazla aldım hamilelikte ve hala veremedim. Sütüm azalır bahanesiyle bir türlü diyetede başlayamadım Ek gıdaya başladığımda diyetisyene gideyim diye düşünüyorum.

Kızla
canım ben 3 aydır dikkat ediyorum 12 kilo verdim ..4 kilo kaldı vermem gereken

Kızla

canım ben 3 aydır dikkat ediyorum 12 kilo verdim ..4 kilo kaldı vermem gereken
Çok sevindim canım senin adına . Ben im psikolojikmi bilmiyorum ama sanki diyet moduna girince sütümde azalma oluyor. Bol tatlı bol süt mantığındaydım. Ama bu kilolardan çok sıkıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…