2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Çok sevindim canım senin adına . Ben im psikolojikmi bilmiyorum ama sanki diyet moduna girince sütümde azalma oluyor. Bol tatlı bol süt mantığındaydım. Ama bu kilolardan çok sıkıldım.
Yok canım ya hiçbir zaman sütüm azalacak diye düşünme... Rezene dereotu bulgur bol su bunlar çok güzel süt yapıyor... benim çok şükür azalma olmadı ama kızım düzgün emmiyor ki 3 dk tam süt kaynıyor 1. 2 çekiyor geri bırakıyor

merhaba kızlar :) bugün hava çok güzeldi florya sahile gittik oğlum da temiz hava almış oldu evde bebe bisküvisi yapanınız var mı acaba bir arkadaşım sordu bana ama ben yapmadım hiç

merhaba kızlar :) bugün hava çok güzeldi florya sahile gittik oğlum da temiz hava almış oldu evde bebe bisküvisi yapanınız var mı acaba bir arkadaşım sordu bana ama ben yapmadım hiç
Merhaba canım bizde bugün kızımla çıktık 2 saat yürümüşüz... ama sanki hasta oluyor burnu akıyor inşallah daha fazla ilerlemez... ben yapmadım ama yapmayı düşünüyorum.. burdan almıştım bi tarif Pazartesi yapıcam inşallah

inşallah hasta olmaz kuzucuk hem alışsınlar artık dışarıda dolaşmaya :) tarifi paylaşabilir misin canım benimle de.

Canım bizimde aynı bende günde 3 kere nemlendirme yapıyorum aralarda değişik kremler sürüyorum.Evet kortizonlu kremler iyi geliyor.Bende tam bugün geçti gibi seviniyorum sonra tekrar kızarıyor.Poposu hiç geçmedi ve boğum yerleri bacaklarda ensesi ve boğaz altı çok kızarıyor.Sizinde öyle mi?

inşallah hasta olmaz kuzucuk hem alışsınlar artık dışarıda dolaşmaya :) tarifi paylaşabilir misin canım benimle de.
Aynen canım dışarı alıştırmamız lazım... inşallah hasta olmaz

Eklentiler

• 83721344-978E-446F-AAF4-DB11864EA488.webp
    136 KB · Görüntüleme: 61
Yok canım söylediğin yerlerde sorun yok bizim bacak ve göğüste sorunumuz.açık tenli kuru ciltli bende öyleyim doktorda açıkça söyledi geçmez hep dikkat etmek gerekir diye

Günaydın kızlar bebeklerinizde uyku düzene girdi mi
Günaydın canım
Bizde girdi ama hastalık filan olunca şaşıyor... biz sallanarak uyuyoruz siz nasıl sanki bi ara sen uyku eğitimi veriyordun diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam

Günaydın canım
Bizde girdi ama hastalık filan olunca şaşıyor... biz sallanarak uyuyoruz siz nasıl sanki bi ara sen uyku eğitimi veriyordun diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam
Bizimki de normalde düzenli ama bazi geceler 2 saatte bir uyanıyor özellikle gündüz uykusunu almazsa. Ben sallamıyorum yatağına koyup piss pat pat yöntemi yapıp uykuya kendi dalmasını bekliyorum

Bizimki de normalde düzenli ama bazi geceler 2 saatte bir uyanıyor özellikle gündüz uykusunu almazsa. Ben sallamıyorum yatağına koyup piss pat pat yöntemi yapıp uykuya kendi dalmasını bekliyorum
Canım benim kızım gündüz çok az emdiği için ben gece 2 saate bir bazen saat başı kalkıp emziriyorum kendi kalkmıyor bende daha fazla anne sütü alsın istiyorum yoksa bu gidişle bırakacak...akşam 8 gibi alt değiştirme üst değiştirme emme derken 8.30 gibi uyumuş oluyoruz... yaaa ne güzel sallamadan uyutabiliyorsun.... siz kaçta yatıp kalkıyorsunuz

Biz de en geç 9 da uyumus oluyor belli rutinler oluşturdum uyku öncesi hep ayni şeyleri yapıyoruz. Piss pat pat yöntemini deneyebilirsin sallamamak icin. Ben doğduğundan beri sallamadım ama kendi odasına alistirirken bu yöntem işime yaradı
Günaydın. 2 ya da 3 saatte bir uyuyor ama uyanma süreleri değişken. 20dk gündüz uykusu da oluyor 2 saat de.
Bizimki de en geç 3 saatte bir gündüz uykusuna geçiyor ama yarım saat uyursa sonraki uykusu da sağlıksız oluyor bu defa huysuz oluyor onu keşfettim en az bir saat uyutmaya çalışıyorum. Siz de öyle huysuzluk hali oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…