2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım neden cam rendeden sonra süzüyorsun ki öyle yemiyor mu

Bebekler bizim kadar geriye kaçmadan öğürüyorlar zaten.öyle öyle alışacak.en fazla 2 hafta zorlanıriz.mama sandalyesine dik oturtup gözümüzü üstünden ayirmadigimiz sürece birşey olmaz Allahın izniyle.

Ben tavuk ve suyuna başlamadım onun icin bi 8 aylık olsun diye bekliyorum alerjen yaratabiliyormus araştırdım baya. Bazi şeyler için acele etmeyeceğim şimdilik patates havuç kabak elma armut püreleri yeter bagirsak gelişimine göre artırırım.
Ek gida da bizde kabızlık olmadı şimdiye kadar ya elma kabızlık yapar dediler ama bizde tam tersi ne zaman versem kaka yapiyor rahat rahat anlamadim. Yaz gelince bol meyve püreleri bizi bekler

Ben geçen gün havucu blw yapayım dedim buharda pişirdim yumuşadı güzel ince ince kestim. Mama sandalyesine oturttum verdim eline bende yanında durdum ilk güzel emdi falan bi çiğneme haline girdi. Sonra bi baktım kocaman parça koparmış öksürmeye başladı hemen ters çevirip sırtına vurdum çıkardım. Kısacık bi an ama çok fenaydı sonra vazgectim blw den.

Aynen canım ben de iple çekiyorum çilekleri kayısı şeftalileri karpuz kavunları erikleri hepsini tatsin istiyorum

Yiyor canım ama genelde süzüyorum bugün 6 aylık olduk artık fazlaca posasını da veririm :)
Anladım canım... ben hiç suyunu vermedim de ... biz de elmayı ve armutlu bitirdim bugün muzun son günü... avakado aldım ama daha olgunlaşmamış.. başka meyve olarak ne verebiliriz acaba

Ya aslında bende istiyordum blw ama korktum yapamadım... zaten ben hiç bilendir kullanmıyorum çatalla eziyorum

Anladım canım... ben hiç suyunu vermedim de ... biz de elmayı ve armutlu bitirdim bugün muzun son günü... avakado aldım ama daha olgunlaşmamış.. başka meyve olarak ne verebiliriz acaba
Canım kışın maalesef meyve çeşidi kısıtlı ben hiç muz vermiyorum zaten kabiz hepten kabızlığı artmasın şimdilik elma armut gidiyoruz avokado denemedim ama bulabilirsem deneyeceğim.

Canım kışın maalesef meyve çeşidi kısıtlı ben hiç muz vermiyorum zaten kabiz hepten kabızlığı artmasın şimdilik elma armut gidiyoruz avokado denemedim ama bulabilirsem deneyeceğim.
Aynen canım... ya benim kızım da hergün kakasını yapıyor bazen günde 2 kez yapıyor ama yine de zorlanıyor.. zaten muzu küçük aldım yarısını veriyorum.. maksat değişiklik ama sürekli aynı şeyleri yiyor... bi de ıspanak verdin mi

Slm arkadaşlar bizde de diş sıkıntısı var,gece sık uyanıyor zor uyuyor
Ben demir damlasıyla ilgili soru sorucam,4. Ayda 4 damla işe başladık şimdi 5,5 aylığız hemşire değişmiş sağlık ocağında 8 damla vereceksin dedi,sizler kaç damla veriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…