- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #50.081
Benimki yaklaşık 15-20 gündür diz üstünde hep hatta 2 gündür de ayağa kalkmaya çalışıyor elleri üzerindeyken dizlerini kaldiriyor yerden bi yerlere tutunup kaldirmaya çalışıyor kendiniKızlar bebeği emekleyen var mı? Benim kuzum da dünden beri 3 4 saniye dizlerinin üstüne durmaya başladı öne doğru atmaya çalışıyor kendini ama çabuk yoruluyor hemen karın üstü yatıyorsonra vaz geçiyor geri geri sürünüp yemek masasının altına giriyor acaba emeklemesi kaç gün sürer
Allah korusun canım inşaAllah vakit bulamadığı için giremiyordurAcaba bebeğini kaybetti falanda bunun için mi yazmıyor Allah korusun
Aaaa Maasallah kuzuya benim kızım da yakındır emekleyip ayağa kalkmasına :) insan biran önce büyüsün istiyorBenimki yaklaşık 15-20 gündür diz üstünde hep hatta 2 gündür de ayağa kalkmaya çalışıyor elleri üzerindeyken dizlerini kaldiriyor yerden bi yerlere tutunup kaldirmaya çalışıyor kendini
ya ben hemen büyüsün istemiyorumAaaa Maasallah kuzuya benim kızım da yakındır emekleyip ayağa kalkmasına :) insan biran önce büyüsün istiyor
Yurutec sakıncalı dedi doktor ben sormuştum bi ara bacak kaslarını degil de kalça kaslarini çalıştırıyormuş. Annem de alalım yürümeyi kolaylaştırır bilemedim bende almadım dahabenimki de bir ara sürünüyordu onu yapmayı da bıraktı :))) siz yürüteç almayı düşünüyor musunuz ya da önceki bebeklerinde kullanan var mı
Ok cnm ,5. Ay kontrolünde 7200 dü 5-6-7 damla şeklinde arttırark gidiyordum bende hafta hafta 7 yi geçmeyeyim@TeRaPi oRDusU 03 masallah 2. Dis hebizde daha bi tane yok seninki baya hızlı çıktı
L Loaded canim kilo başına bir damla onerdi doktorumuz o yüzden 7 damla veriyorum ben
5. Ay kontrolünde 7200 dü ,2 hafta sonra gideceğiz ama başka arkadaşta kilosu kadar demiş 7 damladan fazla vermeyeyimKilosu kdr veriliyo diye biliyorum 8 kilo mu bebeğin
Aynen bizimkinde bizim yediğimiz yemeklere göz dikiyor. Tattiriyorum yalanip duruyor.Aynen
canım zaman çok çabuk geçiyor ... ben havuç,,patates,, brokoli,,,balkabağı. Sebze olarak bunları verdim
Armut ve elma verdim
Bugün muza geçicez
Kahvaltı olarak yumurta sarısı kaşar peynir ve beyaz peynir verdim... valla bende şaşıyorum ne versem diye... ama bizim kız bizim yemeklerden yemek istiyor
Canım ben küçük bebek hallerini pek sevmiyorumya ben hemen büyüsün istemiyorumbenimki acele ediyor herseyi öğrenmeye
Ben başladım 10 gündür günde 1 defa 5-10 dk kadar tutuyorum baya etki etti ilk olduğu yerde duruyordu şimdi ufak ufak adımlar atmaya başladı ilk kızım da 5.5 aylık başladık o baya hızlıydı bir odadan diğerine geçiyorduYurutec sakıncalı dedi doktor ben sormuştum bi ara bacak kaslarını degil de kalça kaslarini çalıştırıyormuş. Annem de alalım yürümeyi kolaylaştırır bilemedim bende almadım daha
Canım yaz sonu veririz biz de çileği zaten alerjik bir bebis kızım verirken 40 defa düşündürüyor dokunur mu diye zor yaniMerhaba kızlar
Biz sadece tadım yapıyoruz ama yemek için can atıyor elma armut havuç muz tadılmadık yoğurttayız şimdi. M Maridraw çilek Alerjen bir yaşından önce tavsiye edilmiyor. Bizde de popo kaldırılıyor ellerin üstünde yükseliyor ama kafayı kaldıramıyor geri geri yada dönerek gidiyor.en güzel 6 ayı geride bıraktığımız için üzülüyorum şimdi her daim kontrol tehlikeli yerler çok ve ben hiç doyamadım bu hallerine azıcık ağır alsa keşke
Canım kırmızı olanın içinde ne var acabaDuyu torbaları yaptım fikir olsun
Aynen bence de yazın daha çok sebze meyve yerler ...hem o zamana kadar dişleri de çıkar da rahat yerlerAynen bizimkinde bizim yediğimiz yemeklere göz dikiyor. Tattiriyorum yalanip duruyor.
3 Gün yumurta denedim çok şükür sıkıntı çıkmadı, ben de kahvaltıya başlayayim. Lor peyniri yapacağım, yumurta sarısı ıhlamurla ıslatılmış ekmek içiyle başlayacağım.
Bu mevsim hem sebze hem meyve açısından kısıtlı aynı şeyleri dönüp dönüp veriyorum.
Ya çok iyi düşünmüşsün. Hatırlıyorum dombik i, çok merak ediyorum ben de. Umarım iyilerdir.KızlarDombik için mesaj attım yönetime ulaşabilirlerse haber alırız bende baya merak ettim
Çok güzel görünüyor. Teşekkür ederim paylaştığın için.Duyu torbaları yaptım fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?