2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benimki yaklaşık 15-20 gündür diz üstünde hep hatta 2 gündür de ayağa kalkmaya çalışıyor elleri üzerindeyken dizlerini kaldiriyor yerden bi yerlere tutunup kaldirmaya çalışıyor kendini

Benimki yaklaşık 15-20 gündür diz üstünde hep hatta 2 gündür de ayağa kalkmaya çalışıyor elleri üzerindeyken dizlerini kaldiriyor yerden bi yerlere tutunup kaldirmaya çalışıyor kendini
Aaaa Maasallah kuzuya benim kızım da yakındır emekleyip ayağa kalkmasına :) insan biran önce büyüsün istiyor

benimki de bir ara sürünüyordu onu yapmayı da bıraktı :))) siz yürüteç almayı düşünüyor musunuz ya da önceki bebeklerinde kullanan var mı

benimki de bir ara sürünüyordu onu yapmayı da bıraktı :))) siz yürüteç almayı düşünüyor musunuz ya da önceki bebeklerinde kullanan var mı
Yurutec sakıncalı dedi doktor ben sormuştum bi ara bacak kaslarını degil de kalça kaslarini çalıştırıyormuş. Annem de alalım yürümeyi kolaylaştırır bilemedim bende almadım daha

Aynen bizimkinde bizim yediğimiz yemeklere göz dikiyor. Tattiriyorum yalanip duruyor.
3 Gün yumurta denedim çok şükür sıkıntı çıkmadı, ben de kahvaltıya başlayayim. Lor peyniri yapacağım, yumurta sarısı ıhlamurla ıslatılmış ekmek içiyle başlayacağım.
Bu mevsim hem sebze hem meyve açısından kısıtlı aynı şeyleri dönüp dönüp veriyorum.

Yurutec sakıncalı dedi doktor ben sormuştum bi ara bacak kaslarını degil de kalça kaslarini çalıştırıyormuş. Annem de alalım yürümeyi kolaylaştırır bilemedim bende almadım daha
Ben başladım 10 gündür günde 1 defa 5-10 dk kadar tutuyorum baya etki etti ilk olduğu yerde duruyordu şimdi ufak ufak adımlar atmaya başladı ilk kızım da 5.5 aylık başladık o baya hızlıydı bir odadan diğerine geçiyordu

Merhaba kızlar
Biz sadece tadım yapıyoruz ama yemek için can atıyor elma armut havuç muz tadılmadık yoğurttayız şimdi. M Maridraw çilek Alerjen bir yaşından önce tavsiye edilmiyor. Bizde de popo kaldırılıyor ellerin üstünde yükseliyor ama kafayı kaldıramıyor geri geri yada dönerek gidiyor.en güzel 6 ayı geride bıraktığımız için üzülüyorum şimdi her daim kontrol tehlikeli yerler çok ve ben hiç doyamadım bu hallerine azıcık ağır alsa keşke

Canım yaz sonu veririz biz de çileği zaten alerjik bir bebis kızım verirken 40 defa düşündürüyor dokunur mu diye zor yani

Evet zor ve tehlikeli bir donem benim ev 3.5 yıldır çocuklu hayata hazır konumda süs eşyaları vs hepsi saklı dolarlarım camlarım çocuk kilitli tek eksiğim kimyasal içermeyen yüzey temizleyici satan yeri bulamadım halen büyük kızım da eşimin teyzesi bulup getirmişti şimdi tekrar baktı bulamamış :/

Aynen bence de yazın daha çok sebze meyve yerler ...hem o zamana kadar dişleri de çıkar da rahat yerler

Severek yediğimiz bir tarif vereyim kızlar.
İki kibrit kutusu kadar balkabağıni 1 tatlı kaşığı pirinç ile haşlıyorum. Pişmeye yakın yarım armut koyuyorum, biraz daha pişiriyorum. Sonra eziyoruz, minnaklar afiyetle yesin. tadını ben bile sevdim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…