2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
bana doktor kilo başına bir damla demişti canım. ben 8 damla veriyorum o yüzden

Ya aslında bende istiyordum blw ama korktum yapamadım... zaten ben hiç bilendir kullanmıyorum çatalla eziyorum
Bende öyle olunca vazgeçtim hemen. Zaten püreyi ben kaşığa koyuyorum eline veriyorum o götürüyor ağzına arada silikon kaşık olduğu icin damağını da kaşıyor bende blendir kullanmıyorum hep catalla eziyorum ki çiğnemeyi öğrensin

Canım küçükken bende ek gıdaya geçtiğimde yoğurt dışında hiç bişey yemiyor Muş’um .. hergün 1 kilo yoğurt ve cicibebe karıyormuş annem içine... ve 2 ablamdan daha uzunum kemiklerim de daha iyi... merak etme geçici bi süredir owlll

Meyveli yap canım yoğurdu yer o zaman.
Ağzım çok fena yandı burada sağlık hizmetleri konusunda. Cesaret edemiyorum o yüzden. Acil bir müdahale gerekirse kalırız ortada. İlerleyen zamanda belkii denerim. Meyve ile karıştırmadan önce 3 gün meyveyi de tattırmam gerekiyor sanırım. Yanaklarında çok çok hafif pütürlenmeler var dünden beri bir de alerjisi olmasından korkuyorum. Bugün biraz daha vereceğim yoğurt bakalım.
Allahım korusun ya. İlkyardım videoları izlerken kanımız çekildi bizim. O an kaybettik cesaretimizi zaten.. Eşim un ufak olsun verdiklerin diyor da ben yine çatalla ezip hafif pütürlü bırakacağım.
Ikinci dişi de cıktı kızımın.5 gündür saat başı uyanıyor çok huysuz
Maşallah, hayırlı olsunn. Bizde daha gelen giden yok.

Tehlikeye atmaya değmez o zaman canım sen bildiğini içine sineni yap yine de.
Diş geç çıksa daha iyi galiba.benim büyük kizin dişler hep çürük.

Sabret canım illa ki alışacaklar benimki de patates sevmedi mesela ama havucla karıştırıp veriyorum pes etmiyorum
patates havuç yumurta ve kabak denedim hiçbirini de sevmedi. elmayı da yoğurdun içinde bir tek denemeye devam bakalım

o zaman
hiç bunaltmıyorum en azından yoğurt yesin :)))

Merhaba size bişey sormak istiyorum bebeğiniz ne kadarlık oldu bu gıdalara ne zaman gectiniz

Kızlar bebeği emekleyen var mı? Benim kuzum da dünden beri 3 4 saniye dizlerinin üstüne durmaya başladı öne doğru atmaya çalışıyor kendini ama çabuk yoruluyor hemen karın üstü yatıyor sonra vaz geçiyor geri geri sürünüp yemek masasının altına giriyor acaba emeklemesi kaç gün sürer

Kilosu kdr veriliyo diye biliyorum 8 kilo mu bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…