- 28 Ağustos 2018
- 1.238
- 1.302
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #50.061
bana doktor kilo başına bir damla demişti canım. ben 8 damla veriyorum o yüzdenSlm arkadaşlar bizde de diş sıkıntısı var,gece sık uyanıyor zor uyuyor
Ben demir damlasıyla ilgili soru sorucam,4. Ayda 4 damla işe başladık şimdi 5,5 aylığız hemşire değişmiş sağlık ocağında 8 damla vereceksin dedi,sizler kaç damla veriyorsunuz?
Bende öyle olunca vazgeçtim hemen. Zaten püreyi ben kaşığa koyuyorum eline veriyorum o götürüyor ağzına arada silikon kaşık olduğu icin damağını da kaşıyorYa aslında bende istiyordum blw ama korktum yapamadım... zaten ben hiç bilendir kullanmıyorum çatalla eziyorum
Evet benim çocuklar çok hızlı oluyorTeRaPi oRDusU 03 masallah 2. Dis he bizde daha bi tane yok seninki baya hızlı çıktı
L Loaded canim kilo başına bir damla onerdi doktorumuz o yüzden 7 damla veriyorum ben
Dis çıkarsa darısı bizim başımızaEvet benim çocuklar çok hızlı oluyoreline sebze veriyorum ısırıyor dişiyle bayağı.
Sabret canım illa ki alışacaklar benimki de patates sevmedi mesela ama havucla karıştırıp veriyorum pes etmiyorumoğlum yoğurt dışında hiçbir şey yemiyor
Bebekler bizim kadar geriye kaçmadan öğürüyorlar zaten.öyle öyle alışacak.en fazla 2 hafta zorlanıriz.mama sandalyesine dik oturtup gözümüzü üstünden ayirmadigimiz sürece birşey olmaz Allahın izniyle.
Ağzım çok fena yandı burada sağlık hizmetleri konusunda. Cesaret edemiyorum o yüzden. Acil bir müdahale gerekirse kalırız ortada. İlerleyen zamanda belkii denerim. Meyve ile karıştırmadan önce 3 gün meyveyi de tattırmam gerekiyor sanırım. Yanaklarında çok çok hafif pütürlenmeler var dünden beri bir de alerjisi olmasından korkuyorum. Bugün biraz daha vereceğim yoğurt bakalım.Meyveli yap canım yoğurdu yer o zaman.
Allahım korusun ya. İlkyardım videoları izlerken kanımız çekildi bizim. O an kaybettik cesaretimizi zaten.. Eşim un ufak olsun verdiklerin diyor da ben yine çatalla ezip hafif pütürlü bırakacağım.Ben geçen gün havucu blw yapayım dedim buharda pişirdim yumuşadı güzel ince ince kestim. Mama sandalyesine oturttum verdim eline bende yanında durdum ilk güzel emdi falan bi çiğneme haline girdi. Sonra bi baktım kocaman parça koparmış öksürmeye başladı hemen ters çevirip sırtına vurdum çıkardım. Kısacık bi an ama çok fenaydı sonra vazgectim blw den.
Maşallah, hayırlı olsunn. Bizde daha gelen giden yok.Ikinci dişi de cıktı kızımın.5 gündür saat başı uyanıyor çok huysuz
Ağzım çok fena yandı burada sağlık hizmetleri konusunda. Cesaret edemiyorum o yüzden. Acil bir müdahale gerekirse kalırız ortada. İlerleyen zamanda belkii denerim. Meyve ile karıştırmadan önce 3 gün meyveyi de tattırmam gerekiyor sanırım. Yanaklarında çok çok hafif pütürlenmeler var dünden beri bir de alerjisi olmasından korkuyorum. Bugün biraz daha vereceğim yoğurt bakalım.
Allahım korusun ya. İlkyardım videoları izlerken kanımız çekildi bizim. O an kaybettik cesaretimizi zaten.. Eşim un ufak olsun verdiklerin diyor da ben yine çatalla ezip hafif pütürlü bırakacağım.
Maşallah, hayırlı olsunn. Bizde daha gelen giden yok.
Amin.eninde sonunda çıkacak o dişlerDis çıkarsa darısı bizim başımıza
patates havuç yumurta ve kabak denedim hiçbirini de sevmedi. elmayı da yoğurdun içinde bir tekSabret canım illa ki alışacaklar benimki de patates sevmedi mesela ama havucla karıştırıp veriyorum pes etmiyorum
hiç bunaltmıyorum en azından yoğurt yesin :)))Canım küçükken bende ek gıdaya geçtiğimde yoğurt dışında hiç bişey yemiyor Muş’um .. hergün 1 kilo yoğurt ve cicibebe karıyormuş annem içine... ve 2 ablamdan daha uzunum kemiklerim de daha iyi... merak etme geçici bi süredirowlll
Merhaba size bişey sormak istiyorum bebeğiniz ne kadarlık oldu bu gıdalara ne zaman gectinizAynen
canım zaman çok çabuk geçiyor ... ben havuç,,patates,, brokoli,,,balkabağı. Sebze olarak bunları verdim
Armut ve elma verdim
Bugün muza geçicez
Kahvaltı olarak yumurta sarısı kaşar peynir ve beyaz peynir verdim... valla bende şaşıyorum ne versem diye... ama bizim kız bizim yemeklerden yemek istiyor
Canım 6.5 aylık olduk 15 gün oldu başlayalıMerhaba size bişey sormak istiyorum bebeğiniz ne kadarlık oldu bu gıdalara ne zaman gectiniz
Acaba bebeğini kaybetti falanda bunun için mi yazmıyor Allah korusunEvet canım aklımda hep yazar diye bekliyorum
Kilosu kdr veriliyo diye biliyorum 8 kilo mu bebeğinSlm arkadaşlar bizde de diş sıkıntısı var,gece sık uyanıyor zor uyuyor
Ben demir damlasıyla ilgili soru sorucam,4. Ayda 4 damla işe başladık şimdi 5,5 aylığız hemşire değişmiş sağlık ocağında 8 damla vereceksin dedi,sizler kaç damla veriyorsunuz?
Ya benim de aklıma öyle geliyorAcaba bebeğini kaybetti falanda bunun için mi yazmıyor Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?