2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba arkadaşlar. Bende tarhana çorbası verdim ağzının kenarları hemen kızardı ne zormuş tadımlar. Erken mi acaba.
Bir yere oturmaya gittiğimizde bütün yemeklerin suyundan ver diyorlar. Kimi çay içirmeye çalışıyor kimi tatlı vermeye çalışıyor. Nasıl bir iş anlamadım ben insanları

Biraz önce bende elmalı yoğurt yaptım severek bitirdi. Kendime de yaptım aynından bende yedim bi de ben akşamları hipp tam tahıllı yulaflı elmali mama hazırlıyorum onun da tadı çok güzel kendim de yiyorum çocuğun şeylerinden

Kaç aylık?
6 ay ve üzerinde verilmeli tarhana ,sebzelere alıştıktan sonra başlamak daha iyi çünkü tarhananın içeriği çok zengin alejşk bir durumda neye olduğunu bilemezsin,ben ilk çocuğumda 7-8 aylıkken başladım diye hatırlıyorum

Ben de 5.5 aylıkken yoğurt verdim aynı ağzının kenarları kizardi, 20 gün ara verdim tekrar başladım sıkıntı olmadı. Bazı gıdalara erken başlamak gerek, tarhana içinde çok çeşit var. İlk içindeki gıdaları tek tek dene ondan sonra ver cnm.

Ben de kalanı, artanı bazen de bilerek yiyorum

Tam 6 aylık galiba erken verdim ya da ilk defa karışık birşey yediği için öyle oldu. İlk yoğurt verdiğimde de öyle olmuştu. Sonra verdiğim de olmadı. Ama tarhanadan tırstım vazgeçtim vermekten. O zamana bende 7. Aydan sonra vereyim

Mantıklı doğru onu düşünemedim içinde birçok şey var.

Teşekkür ederim benimkiler 25 eylülde doğdular yoğurt vereyim dedim denkmi geldi yada alejimi oldu bilemedim ikisininde poposu pişik oldu yada cokmu verdim aceba

Doktor ilk gün bir çay kaşığı, ikinci gün tatlı kaşığı, üçüncü gün çorba kaşığı ile ver demişti bana. Miktarını fazla verdiysen dokunmuştur belki.

Doktor ilk gün bir çay kaşığı, ikinci gün tatlı kaşığı, üçüncü gün çorba kaşığı ile ver demişti bana. Miktarını fazla verdiysen dokunmuştur belki.
Yaa ben bir çorba kaşığı verdim sanırım çok geldi
Ozaman baştan alayım bugün 1 çay kaşığı ile basliyayim

Teşekkür ederim benimkiler 25 eylülde doğdular yoğurt vereyim dedim denkmi geldi yada alejimi oldu bilemedim ikisininde poposu pişik oldu yada cokmu verdim aceba
Olabilir canım ama pes etme bi kaç gün geçsin aradan tekrar dene

Kızlar ya bi sorum olacak. Oğlum için özel muayene ye kontrollere gidiyoruz. 6. Ay kontrolünde kan testleri istedi bizden. Testleri özel hastanede mi yaptırsam yoksa sağlık ocağında mı? Özel hastanelerde kan alırken damar yolunu zor buluyorlarmis bebekleri çok aglatiyorlarmis. Sağlık ocağı daha mı iyi olur. Çok düşünüyorum canı acıyacak diye
Siz nerde alırdınız

Bilemedim ki canım bizden hiç kan testi filan istemediler

Ben haftaya gideceğim kontrole test isterlerse orada yaptırırım büyük ihtimal kardeşimin çalıştığı hastaneye gidiyorum çünkü en azından o kan alir içim rahat olur. Ama sağlık ocağındaki ebeden de memnunsanız orada da ücretsiz olarak yaptırabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…