- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #50.121
Ne güzel benim oğlum 10 yaşında ve evim bir Bebek için hiç uygun değil neyi nasıl kaldırırım bilmiyorum o yüzden ilk etapta hiçbirşeyi kaldırmayacağım ama güvenlik için de işim çok zorCanım yaz sonu veririz biz de çileği zaten alerjik bir bebis kızım verirken 40 defa düşündürüyor dokunur mu diye zor yani
Evet zor ve tehlikeli bir donem benim ev 3.5 yıldır çocuklu hayata hazır konumdasüs eşyaları vs hepsi saklı dolarlarım camlarım çocuk kilitli tek eksiğim kimyasal içermeyen yüzey temizleyici satan yeri bulamadım halen büyük kızım da eşimin teyzesi bulup getirmişti şimdi tekrar baktı bulamamış :/
Aslında sadece ek gıda değil tüm çocuk yetiştirmede her kafadan bir ses çıkar o yüzden sen kendi bildiğini ve içinden geleni yap derim naçizane tavsiyem.benimde kafam o kadar karışıl ki ek gıda ile ilgili bir kitap satın aldım gelsin inceleyip paylaşayım umarım memnun kalırımMerhaba arkadaşlar. Bende tarhana çorbası verdim ağzının kenarları hemen kızardı ne zormuş tadımlar. Erken mi acaba.
Bir yere oturmaya gittiğimizde bütün yemeklerin suyundan ver diyorlar. Kimi çay içirmeye çalışıyor kimi tatlı vermeye çalışıyor. Nasıl bir iş anlamadım ben insanları
Maşallah canım çok yakında emekler bebiş.o zaman başlayacak bizim maceralar,arkadan koşmalar :)Kızlar bebeği emekleyen var mı? Benim kuzum da dünden beri 3 4 saniye dizlerinin üstüne durmaya başladı öne doğru atmaya çalışıyor kendini ama çabuk yoruluyor hemen karın üstü yatıyorsonra vaz geçiyor geri geri sürünüp yemek masasının altına giriyor acaba emeklemesi kaç gün sürer
Ilk kızımın yuruteci duruyor.çok az bindirmiştim ben zararlı diye.ama bunda bindiririm heralde 2 çocuk oluncabenimki de bir ara sürünüyordu onu yapmayı da bıraktı :))) siz yürüteç almayı düşünüyor musunuz ya da önceki bebeklerinde kullanan var mı
Tarhana çorbası 8.ayda veriliyor bildiğim kadarıyla.Merhaba arkadaşlar. Bende tarhana çorbası verdim ağzının kenarları hemen kızardı ne zormuş tadımlar. Erken mi acaba.
Bir yere oturmaya gittiğimizde bütün yemeklerin suyundan ver diyorlar. Kimi çay içirmeye çalışıyor kimi tatlı vermeye çalışıyor. Nasıl bir iş anlamadım ben insanları
Merhaba, bende iki aylık doğum yaptım .Dr sarkma var hafif dedi ama çok kötü görünüyor ve ilişkide zorluyor. Bir tedavi söylemedi bana siz nasıl oldunuz acabaCanım geçmiş olsun hiç korkma bak çözümü var kurtuluyorsun ne güzel. Ben ilk doğumum da yoktu ama 2. Doğumumda vajinamin girişinde kocaman bir et görülüyor dün sağlık ocağında ki kadın doktora göründüm çok kötü bir görüntü var çünkü baktı ya mesane sarkması ya da rahim sarkması olabilirmiş çok kötü hissediyorum kendimidoktor bir kadın doğum doktoruna gitmem gerektiğini o şeyin yerine konması lazım dedi ilk defa böyle birşey yaşıyorum normal doğum bir de çok iyi diyorlar şimdi bir de o sarkan şeyle uğraşacağım
Merhaba canım ben henüz doktora gitmedim ama sık ilişkiye girdiğim için mi bilmiyorum o sancı geçti ağrım olmuyor daha. Emzirdiğim için cesaret edemiyorum çünkü bunun bildiğim kadarıyla tek çözümü ameliyat canım.Merhaba, bende iki aylık doğum yaptım .Dr sarkma var hafif dedi ama çok kötü görünüyor ve ilişkide zorluyor. Bir tedavi söylemedi bana siz nasıl oldunuz acaba
İnşallah geçmiştir canım seninki. Ameliyat sanırım çözümü ama ameliyattan sonra bile tekrarlayabiliyormusMerhaba canım ben henüz doktora gitmedim ama sık ilişkiye girdiğim için mi bilmiyorum o sancı geçti ağrım olmuyor daha. Emzirdiğim için cesaret edemiyorum çünkü bunun bildiğim kadarıyla tek çözümü ameliyat canım.
Canım ben enfeksiyon riskine karşı ve tabi ki korunmak için condomsuz ilişkiyi reddediyorum çünkü riskli konumda mesane ve ya rahim sarkması tekrar etmemesi için galiba doğum yapmamak gerekiyor ben 2 çocuğum olduğu için 3. Yü düşünmüyorum o yüzden emzirme döneminin bitmesini bekliyorum. Senin de geçer inşaAllah ilişkiyi reddetme hatta condom üstüne kayganlastirici yağlar kullanabilirsin canım kimyasal olmayanlardan.İnşallah geçmiştir canım seninki. Ameliyat sanırım çözümü ama ameliyattan sonra bile tekrarlayabiliyormusdoktor bana çok basit normal birşey gibi söyledi ama sonrasında daha önce hiç sorun yaşamayan ben eşimi yanastiramadim çok acı oldu o da orda birşey hissettim dedi zaten. Çok can sıkıcı şeyler valla. Ben başka bir doktorada görüneyim en iyisi
Canım ben enfeksiyon riskine karşı ve tabi ki korunmak için condomsuz ilişkiyi reddediyorum çünkü riskli konumda mesane ve ya rahim sarkması tekrar etmemesi için galiba doğum yapmamak gerekiyor ben 2 çocuğum olduğu için 3. Yü düşünmüyorum o yüzden emzirme döneminin bitmesini bekliyorum. Senin de geçer inşaAllah ilişkiyi reddetme hatta condom üstüne kayganlastirici yağlar kullanabilirsin canım kimyasal olmayanlardan.İnşallah geçmiştir canım seninki. Ameliyat sanırım çözümü ama ameliyattan sonra bile tekrarlayabiliyormusdoktor bana çok basit normal birşey gibi söyledi ama sonrasında daha önce hiç sorun yaşamayan ben eşimi yanastiramadim çok acı oldu o da orda birşey hissettim dedi zaten. Çok can sıkıcı şeyler valla. Ben başka bir doktorada görüneyim en iyisi
Canım hormonlardan alakalı olabilir mi acaba hiç ilişki yaşadın mı doğumdan sonra ağrı acı sancı vs oluyorsa bu da isteksizlik yapabilir canım.Kızlar doğumdan beri bende cinsel isteksizlik var.ne yapacağım bilmiyorum.doktora gitsem hangi bölüme gitmem gerek,yada emzirdigim için ilaç yazabilir mi? Tedavisi varmıdır bunun?
Evet canım ilişkiye giriyoruz ağrı acı vs olmuyor.sadece ilişki istemiyorum.bin yıl olmasa aramam yani.ama evlilik de böyle yürümüyor maalesef.bende istiyorum çok istekli olmak ama yokCanım hormonlardan alakalı olabilir mi acaba hiç ilişki yaşadın mı doğumdan sonra ağrı acı sancı vs oluyorsa bu da isteksizlik yapabilir canım.
Ben hormonlardan olabilir diye düşünüyorum canım yine de bir jinekoloğa görün istersen.Evet canım ilişkiye giriyoruz ağrı acı vs olmuyor.sadece ilişki istemiyorum.bin yıl olmasa aramam yani.ama evlilik de böyle yürümüyor maalesef.bende istiyorum çok istekli olmak ama yok
Sağol canımBen hormonlardan olabilir diye düşünüyorum canım yine de bir jinekoloğa görün istersen.
Teşekkürler canım cevabın için. Bende korunmalı olmasına hep dikkat edicem onla daha rahat olur belki , yoksa orası kapanmış gibi zaten zor olacak epey. Benimde daha ilk çocuk ama çok sorun yaşadım doğumum beş saatte olup bitmesine rağmen. Ama hayırlısı artık ne edelimCanım ben enfeksiyon riskine karşı ve tabi ki korunmak için condomsuz ilişkiyi reddediyorum çünkü riskli konumda mesane ve ya rahim sarkması tekrar etmemesi için galiba doğum yapmamak gerekiyor ben 2 çocuğum olduğu için 3. Yü düşünmüyorum o yüzden emzirme döneminin bitmesini bekliyorum. Senin de geçer inşaAllah ilişkiyi reddetme hatta condom üstüne kayganlastirici yağlar kullanabilirsin canım kimyasal olmayanlardan.
Bende instada bir sayfa takip ediyorum gün gün ne yaptığını yazıyor. Nette Ayşe önerin adım adım ek gıda yazısı var. Oda gn gün vermiş bir bak istersen.Aslında sadece ek gıda değil tüm çocuk yetiştirmede her kafadan bir ses çıkar o yüzden sen kendi bildiğini ve içinden geleni yap derim naçizane tavsiyem.benimde kafam o kadar karışıl ki ek gıda ile ilgili bir kitap satın aldım gelsin inceleyip paylaşayım umarım memnun kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?