2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ne güzel benim oğlum 10 yaşında ve evim bir Bebek için hiç uygun değil neyi nasıl kaldırırım bilmiyorum o yüzden ilk etapta hiçbirşeyi kaldırmayacağım ama güvenlik için de işim çok zor

Aslında sadece ek gıda değil tüm çocuk yetiştirmede her kafadan bir ses çıkar o yüzden sen kendi bildiğini ve içinden geleni yap derim naçizane tavsiyem.benimde kafam o kadar karışıl ki ek gıda ile ilgili bir kitap satın aldım gelsin inceleyip paylaşayım umarım memnun kalırım

İlk denemede tarhanayı icmemisti bugün bi daha yaptım hepsini bitirdi demek ki o gün tarhana içesi yokmuş şimdilik verdiklerimden bi patates sevmedi ama yılmak yok yarin bi daha patates yapicam belki yer

Herkese merhaba,
Uzun süredir sessizce takip ediyordum, artık yazayım dedim:)
Ek gıda için tatlı bir telaşe başlamış, ne güzel.
Biz de yarın dr kontrolü sonrası başlayacağız sanırım.

Maşallah canım çok yakında emekler bebiş.o zaman başlayacak bizim maceralar,arkadan koşmalar :)

benimki de bir ara sürünüyordu onu yapmayı da bıraktı :))) siz yürüteç almayı düşünüyor musunuz ya da önceki bebeklerinde kullanan var mı
Ilk kızımın yuruteci duruyor.çok az bindirmiştim ben zararlı diye.ama bunda bindiririm heralde 2 çocuk olunca

Tarhana çorbası 8.ayda veriliyor bildiğim kadarıyla.

Merhaba, bende iki aylık doğum yaptım .Dr sarkma var hafif dedi ama çok kötü görünüyor ve ilişkide zorluyor. Bir tedavi söylemedi bana siz nasıl oldunuz acaba

Merhaba, bende iki aylık doğum yaptım .Dr sarkma var hafif dedi ama çok kötü görünüyor ve ilişkide zorluyor. Bir tedavi söylemedi bana siz nasıl oldunuz acaba
Merhaba canım ben henüz doktora gitmedim ama sık ilişkiye girdiğim için mi bilmiyorum o sancı geçti ağrım olmuyor daha. Emzirdiğim için cesaret edemiyorum çünkü bunun bildiğim kadarıyla tek çözümü ameliyat canım.

İnşallah geçmiştir canım seninki. Ameliyat sanırım çözümü ama ameliyattan sonra bile tekrarlayabiliyormus doktor bana çok basit normal birşey gibi söyledi ama sonrasında daha önce hiç sorun yaşamayan ben eşimi yanastiramadim çok acı oldu o da orda birşey hissettim dedi zaten. Çok can sıkıcı şeyler valla. Ben başka bir doktorada görüneyim en iyisi

Canım ben enfeksiyon riskine karşı ve tabi ki korunmak için condomsuz ilişkiyi reddediyorum çünkü riskli konumda mesane ve ya rahim sarkması tekrar etmemesi için galiba doğum yapmamak gerekiyor ben 2 çocuğum olduğu için 3. Yü düşünmüyorum o yüzden emzirme döneminin bitmesini bekliyorum. Senin de geçer inşaAllah ilişkiyi reddetme hatta condom üstüne kayganlastirici yağlar kullanabilirsin canım kimyasal olmayanlardan.

Canım ben enfeksiyon riskine karşı ve tabi ki korunmak için condomsuz ilişkiyi reddediyorum çünkü riskli konumda mesane ve ya rahim sarkması tekrar etmemesi için galiba doğum yapmamak gerekiyor ben 2 çocuğum olduğu için 3. Yü düşünmüyorum o yüzden emzirme döneminin bitmesini bekliyorum. Senin de geçer inşaAllah ilişkiyi reddetme hatta condom üstüne kayganlastirici yağlar kullanabilirsin canım kimyasal olmayanlardan.

Kızlar doğumdan beri bende cinsel isteksizlik var.ne yapacağım bilmiyorum.doktora gitsem hangi bölüme gitmem gerek,yada emzirdigim için ilaç yazabilir mi? Tedavisi varmıdır bunun?

Kızlar doğumdan beri bende cinsel isteksizlik var.ne yapacağım bilmiyorum.doktora gitsem hangi bölüme gitmem gerek,yada emzirdigim için ilaç yazabilir mi? Tedavisi varmıdır bunun?
Canım hormonlardan alakalı olabilir mi acaba hiç ilişki yaşadın mı doğumdan sonra ağrı acı sancı vs oluyorsa bu da isteksizlik yapabilir canım.

Canım hormonlardan alakalı olabilir mi acaba hiç ilişki yaşadın mı doğumdan sonra ağrı acı sancı vs oluyorsa bu da isteksizlik yapabilir canım.
Evet canım ilişkiye giriyoruz ağrı acı vs olmuyor.sadece ilişki istemiyorum.bin yıl olmasa aramam yani.ama evlilik de böyle yürümüyor maalesef.bende istiyorum çok istekli olmak ama yok

Teşekkürler canım cevabın için. Bende korunmalı olmasına hep dikkat edicem onla daha rahat olur belki , yoksa orası kapanmış gibi zaten zor olacak epey. Benimde daha ilk çocuk ama çok sorun yaşadım doğumum beş saatte olup bitmesine rağmen. Ama hayırlısı artık ne edelim

Bende instada bir sayfa takip ediyorum gün gün ne yaptığını yazıyor. Nette Ayşe önerin adım adım ek gıda yazısı var. Oda gn gün vermiş bir bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…