2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hoşbuldum benim oglumunda şnek sutu alerjisi var ne yazıkkı tanı testler cıkmadan konuldu dşyetle egzemaları gectı foruma bakıyorum da ne kadar cok bebekte var artık yazık
Hoşgeldin canım evet burdaki çoğu bebekte alerji var rabbim inşallah en kısa zamanda atlatmalarını nasip eder inşallah bizde 1 Eylül doğumluyuz

Hoşgeldin canım evet burdaki çoğu bebekte alerji var rabbim inşallah en kısa zamanda atlatmalarını nasip eder inşallah bizde 1 Eylül doğumluyuz
Süzün alerji fılan yoktur ınsallah bızımkı bide reflusu olan bı bebek ek gıdaya erken baslattı ama gecemedim yemıyo ne yazıkkı bu ay kılo bile almamıs gercekten anne olmak zor

Hoşbuldum benim oglumunda şnek sutu alerjisi var ne yazıkkı tanı testler cıkmadan konuldu dşyetle egzemaları gectı foruma bakıyorum da ne kadar cok bebekte var artık yazık
Gecmiş olsun bizim grupta var alerji sorunu çekenler kullandıkları şeyleri yazıyorlar buraya belki faydası olur size de

Yok ya oyle düşünme bi dene bence cok iyi oluyor ayrı oda. Odasının farkına vardı oğlum bende sesini duymam diye çok tereddüt ettim ama o sesi duymamak imkansız
Aslında cesaretlenmem lazım... canım ya bu arada benim kızım hala kundaklanarak uyuyor .. sarmasam kesinlikle uyumuyor sürekli gözlerini elliyor emziğini çıkarıyor heralde önce bu kundak işini halletmem gerekiyor

Süzün alerji fılan yoktur ınsallah bızımkı bide reflusu olan bı bebek ek gıdaya erken baslattı ama gecemedim yemıyo ne yazıkkı bu ay kılo bile almamıs gercekten anne olmak zor
Yok canım çok şükür ... ama burda olan çok arkadaş var... neden yemek istemiyor ki ek gıdayı ama kilo alması lazım neler veriyorsun mesela

Yok canım çok şükür ... ama burda olan çok arkadaş var... neden yemek istemiyor ki ek gıdayı ama kilo alması lazım neler veriyorsun mesela
İlk basta pürelerle basladık şimdi corbalara gectık yani bir iki kasık ancak en son hıppının 5 tahıllı mamasını aldık onu biraz yiyor doktorda bu boyle olmuycak diye alerji maması da baslattı ben zaten diyetteyim bugun yeni kullanmaya basladık umarım bundan sonra kılo alımı ıyı olur

Kundak işini kesinlikle halletmen lazım canım ya en fazla 4 aya kadar kundak öneriliyor çünkü. Olmadı önce bi kolunu dışarı çıkararak başla bi kaç gün sonra da gevşek sararsın yavaş yavaş alışır rahat uyumaya.
Benimki yüzüstü uyumaya alıştı bu sıra

Hipp in iyi geceler tahıllı mamasını kullanıyorum bende akşam veriyorum severek yiyor onu oğlum bi de onu dene istersen elmalı oluyor tadı güzel baya

Yaaa maşallah aslında geceleri kendi açıyor çok sıkı yapmıyorum ama açtığı anda uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…