- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #50.141
Ben ek gıdaya yeni başlayacağım. Bugün dr a gittik. 1 öğünü 3 gün kuralına gore sebzeleri ekleye ekleye çorba olarak öğlen vermemi söyledi. Mevsim sebzelerinden git, patates, havuç, kabak, bi dal ispanak gibi gidersin dedi. Ikındı vakti ise 1su bardağına ulaşana dek yoğurt vermemi, ardından da yavaş yavaş yoğurda meyve püreleri eklememi önerdi. Sebzeleri sevsin diye meyveyi ileri attı.Simdiye kadar kizima 3 gun kuralina gore yogurt havuc patates bal kabagi verdim hala sebzelerden mi devam edicem yoksa meyveye mi devam edicem.bi de irmik ve tahillara ne zaman gecis yapicaz sutum yetersiz oldugu icin sadece gece uykusuna gecmeden irmikli yada tahilli meyveli muhallebi yapsam bi sorun olurmu.
1 su bardağı yoğurt çok gibi ama doktor vermiş sonuçtaBen ek gıdaya yeni başlayacağım. Bugün dr a gittik. 1 öğünü 3 gün kuralına gore sebzeleri ekleye ekleye çorba olarak öğlen vermemi söyledi. Mevsim sebzelerinden git, patates, havuç, kabak, bi dal ispanak gibi gidersin dedi. Ikındı vakti ise 1su bardağına ulaşana dek yoğurt vermemi, ardından da yavaş yavaş yoğurda meyve püreleri eklememi önerdi. Sebzeleri sevsin diye meyveyi ileri attı.
Ben de çay bardağı olmasın dedim ama su dedi. Günde 500ml ek gıdayı geçmeyecek şekilde olacakmış .1 su bardağı yoğurt çok gibi ama doktor vermiş sonuçta
Toplam ek gıda miktarımi 500 ml geçmeyecekBen de çay bardağı olmasın dedim ama su dedi. Günde 500ml ek gıdayı geçmeyecek şekilde olacakmış .
Gece benimki de huysuzdu 4 kere uyandi. Her uyandığında da yataktan ayağa kalkmaya çalışıyor zipir çocukBu saat oldu kac kere uyandı kızım bilmiyorum.offf of
Kolay atlatırsın umarım. Bizde ateş olmadı çok şükür6.ay aşılarını yaptırdık biraz önce. Damla şeklinde olan çocuk felci yokmuş ellerinde o eksik kaldı bir tek. Ateş takibi başladı benim de.
Nereye gidecekseGece benimki de huysuzdu 4 kere uyandi. Her uyandığında da yataktan ayağa kalkmaya çalışıyor zipir çocuk
Oğlum da sabah 7 de bi uyandi ama odasına gidecek enerjim yoktu sonra baktım ses kesildi uyudu heralde kendi kendine bi daha saat 9 du agucuk bugucuk yaptığında.Nereye gidecekse
Sabah 7 ye kadar 15 kere kalkmıştır.sonra da uyandı zaten.
Gerçekten aslında hemen gitmeyip beklemek gerekiyor.uyuyorlar böyle.benim ki de öyleydi geri uyurdu ama şimdi uyaninca ağlıyor mecbur alıyorum bende.Oğlum da sabah 7 de bi uyandi ama odasına gidecek enerjim yoktu sonra baktım ses kesildi uyudu heralde kendi kendine bi daha saat 9 du agucuk bugucuk yaptığında.
Bazi zamanlar girmiyorum odasına o zaman bi iki sesi çıkıyor sonra kesiliyor ama bazen benimki de agliyor mecbur alıp emziriyorum sakinleşsin diye. Kafalarına göre takılıyorlar ya hayat onlara güzelGerçekten aslında hemen gitmeyip beklemek gerekiyor.uyuyorlar böyle.benim ki de öyleydi geri uyurdu ama şimdi uyaninca ağlıyor mecbur alıyorum bende.
Şuana kadar iyi gidiyor inşallah bu şekilde devam eder. Mamasını içti, oynadı ve uyudu.Kolay atlatırsın umarım. Bizde ateş olmadı çok şükür
Gerçekten aslında hemen gitmeyip beklemek gerekiyor.uyuyorlar böyle.benim ki de öyleydi geri uyurdu ama şimdi uyaninca ağlıyor mecbur alıyorum bende.
Bizde de aynı durumlar. Bazen gitmiyorum bekliyorum kendi kendine uyuyor. Bazen de o mama içilmeden katiyen uyunmuyor. Sabahları 6.30 güne başlama saati ama bugn bir iki kendi kendine oyalandı geri uyumuştu kontrol etmeye kalktığımızda.Bazi zamanlar girmiyorum odasına o zaman bi iki sesi çıkıyor sonra kesiliyor ama bazen benimki de agliyor mecbur alıp emziriyorum sakinleşsin diye. Kafalarına göre takılıyorlar ya hayat onlara güzel
B Enim kızım çok hiç yapmıyor kızzzxx kucaktan inmiyor kiAnneler çocuklarınız bi yere tutunup kalkmaya çalışıyor mu? Oğlum bir haftadır bu şekilde önce emekleme pozisyonu alıyor sonrasında hemen bi yere tutunup kalkmaya çalışıyor yapamayınca da sinir oluyor
Ben ayrı yatırmak istiyorum ama büyük kızım astım geceleri çok öksürür.cok nadir yanımızda yattığı zaman öksürüğünden küçük uyanıyor.o yüzden geçiremiyorum.Kızlar bebişlerinizi ayrı odada mı yatırıyorsunuz ben daha korkuyorum yaa gece biley mi olur acaba diye
Merhaba =) teşekkür ederim sorduğun için. Çok şükür sonuçları iyi çıktı oğlumun. Pek girmiyorum kk ya. Siz nasılsınız herkes iyi inşallahKızlarMinikPiranha dan haber alan var mi o da bayadir girmiyor en son hormon yüksekliği mi öyle bi sorun vardı yanlış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?