2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Simdiye kadar kizima 3 gun kuralina gore yogurt havuc patates bal kabagi verdim hala sebzelerden mi devam edicem yoksa meyveye mi devam edicem.bi de irmik ve tahillara ne zaman gecis yapicaz sutum yetersiz oldugu icin sadece gece uykusuna gecmeden irmikli yada tahilli meyveli muhallebi yapsam bi sorun olurmu.

Ben ek gıdaya yeni başlayacağım. Bugün dr a gittik. 1 öğünü 3 gün kuralına gore sebzeleri ekleye ekleye çorba olarak öğlen vermemi söyledi. Mevsim sebzelerinden git, patates, havuç, kabak, bi dal ispanak gibi gidersin dedi. Ikındı vakti ise 1su bardağına ulaşana dek yoğurt vermemi, ardından da yavaş yavaş yoğurda meyve püreleri eklememi önerdi. Sebzeleri sevsin diye meyveyi ileri attı.

1 su bardağı yoğurt çok gibi ama doktor vermiş sonuçta

Merhaba arkadaşlar
Forumda Yemek bölümünde yeni bir yarışmamız var.Yarışmaya katılmak ister misiniz?
Bebeklerinize yaptığınız mama tariflerini bizimle paylaşmanızı istiyoruz.
Yarışma 06 ay ve 2 yaş aralığında olacak katılmak isteyenler linkteki konuya yazabilir veya benimle iletişime geçebilir.Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Anneler Yarışıyor ! En besleyici mama tarifini arıyoruz ?
Mis kokulu yavrularınıza ve sizlere hayırlı geceler

Oğlum da sabah 7 de bi uyandi ama odasına gidecek enerjim yoktu sonra baktım ses kesildi uyudu heralde kendi kendine bi daha saat 9 du agucuk bugucuk yaptığında.
Gerçekten aslında hemen gitmeyip beklemek gerekiyor.uyuyorlar böyle.benim ki de öyleydi geri uyurdu ama şimdi uyaninca ağlıyor mecbur alıyorum bende.

Gerçekten aslında hemen gitmeyip beklemek gerekiyor.uyuyorlar böyle.benim ki de öyleydi geri uyurdu ama şimdi uyaninca ağlıyor mecbur alıyorum bende.
Bazi zamanlar girmiyorum odasına o zaman bi iki sesi çıkıyor sonra kesiliyor ama bazen benimki de agliyor mecbur alıp emziriyorum sakinleşsin diye. Kafalarına göre takılıyorlar ya hayat onlara güzel

Kolay atlatırsın umarım. Bizde ateş olmadı çok şükür
Şuana kadar iyi gidiyor inşallah bu şekilde devam eder. Mamasını içti, oynadı ve uyudu.
Bazi zamanlar girmiyorum odasına o zaman bi iki sesi çıkıyor sonra kesiliyor ama bazen benimki de agliyor mecbur alıp emziriyorum sakinleşsin diye. Kafalarına göre takılıyorlar ya hayat onlara güzel
Bizde de aynı durumlar. Bazen gitmiyorum bekliyorum kendi kendine uyuyor. Bazen de o mama içilmeden katiyen uyunmuyor. Sabahları 6.30 güne başlama saati ama bugn bir iki kendi kendine oyalandı geri uyumuştu kontrol etmeye kalktığımızda.

Anneler çocuklarınız bi yere tutunup kalkmaya çalışıyor mu? Oğlum bir haftadır bu şekilde önce emekleme pozisyonu alıyor sonrasında hemen bi yere tutunup kalkmaya çalışıyor yapamayınca da sinir oluyor

B Enim kızım çok hiç yapmıyor kızzzxx kucaktan inmiyor ki

Kızlar bebişlerinizi ayrı odada mı yatırıyorsunuz ben daha korkuyorum yaa gece biley mi olur acaba diye
Ben ayrı yatırmak istiyorum ama büyük kızım astım geceleri çok öksürür.cok nadir yanımızda yattığı zaman öksürüğünden küçük uyanıyor.o yüzden geçiremiyorum.

Kızlar MinikPiranha dan haber alan var mi o da bayadir girmiyor en son hormon yüksekliği mi öyle bi sorun vardı yanlış hatırlamıyorsam
Merhaba =) teşekkür ederim sorduğun için. Çok şükür sonuçları iyi çıktı oğlumun. Pek girmiyorum kk ya. Siz nasılsınız herkes iyi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…