2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yok rutin takip amaçlı, d vitamini , demir vs gerekli mi , ne durumda diye. 9 ce 12de de bakacakmış. Ben kendim için de bu hafta gitmeyi planlıyorum. B12 muhtemelen benim de düşük olabilirmiş.
Yaaa bende geçenlerde gittim b12 düşük dedi ampul verdi bi tane ama hala çokkk unutkanlık var aslında bi daha gitmem lazım olmadı ilaç verir belki

Yokkk canım ya doğduğundan beri en fazla 10 dk emiyordu sonra 5 dk 3 dk derken artık gündüzleri hiç istemiyor
Kilosu nasıl? Ben çorba ve yoğurttan sonra emzirmiyorum artık yoksa kusuyor. 4 ya da 5 kez emmiş oluyor günde sadece. Seninki hızlı emmeyi çözmüş olabilir mi diyecektim ki hic istemiyor dedin

Kilosu nasıl? Ben çorba ve yoğurttan sonra emzirmiyorum artık yoksa kusuyor. 4 ya da 5 kez emmiş oluyor günde sadece. Seninki hızlı emmeyi çözmüş olabilir mi diyecektim ki hic istemiyor dedin
Kilosu boyu iyi canım,,,, evet hızlı emmeyi çözdü nefes almadan emiyordu ama bu 5 gündür filan hiç istemiyor
Bi de ek gıdayı ne kadar sıklıkta neler veriyorsun acaba karnı çok mu dolu oluyor yaaa

Benim bıdık destekle oturabiliyor, o da pek işine gelmiyor. Emeklemeden eser yok. Göbeği eksen alıp 360 derece donuyor, erişemediği yere de yuvarlanıyor ama b12 eksikliği olursa oturması falan gecikebilir dedi dr. Önemliymiş .Önümüzdeki ay bakacak değerler hala düşükse b12 iğnesi miymiş neymiş bir şeyler yapacakmış

Se
Kilosu boyu iyi canım,,,, evet hızlı emmeyi çözdü nefes almadan emiyordu ama bu 5 gündür filan hiç istemiyor
Bi de ek gıdayı ne kadar sıklıkta neler veriyorsun acaba karnı çok mu dolu oluyor yaaa
Sen yine de memeyi daya, kolaya kaçmasın.
Öğlen çorba, akşamüstü yoğurt, yoğurttan sonra meyve suzgecinde küçük parca meyve veriyorum. Üstüne emziriyordum da yapmam artık. Çok geliyor, henüz doyduğunu anlamıyor malesef.

Sidefer kilo başına 1 damla kullanıyoruz. Tadı çok güzel kızım damla şişesini görünce gülmeye başlıyor ve ağzını kendisi açıp bekliyor.
sidefer toz değil miydi canım. ben de purferro kullanıyorum ama taşı çok kötü çok zorlanıyorum

Aynen canım bu birkaç gün ek gudayı azaltacak bakalım nasıl olucak

Ya kızlar size bi sorum olucak 1 Eylül doğumluyuz

Öncelikle zaten beni düzgün emen bir bebek değildi ek gıdaya geçince hepten bıraktı acaba çok mu yediriyorum hemen verdiklerim yazıyorum

Sabah 7 gibi kalkıyor emmek istemiyor sütümü sağıp veriyorum 100 ml ancak çıkıyor

Sonra 10 gibi bir yumurta sarısı,,, 1 dilim beyaz peynir

12.30 cam rendeden geçirilmiş elma

Uyuyor kalkınca
15.00 de Sebze çorbası

17 gibi muz

19 gibi bi kase yoğurt

Ama tabiki ek gudaları her vermeden önce memeyi veriyorum istemediği için ek gıdaya veriyorum,,,
20.30 da devam sütü yada sağdığım süt

Kızlar ya Bebişlerinizin emmesi nasıl,,, benim kızım gündüz nerdeyse hiç emmiyor sağıp veriyorum,,, geceleri de 2 defa ben kaldırırsam emiyor
Sabah 7 de uyanınca emiyor birde 9 da yatarken emiyor. Sonra uyaninca kahvaltı yapıyoruz yumurta sarisi az peynir. 11.30-12 gibi uykuya gecerken bi daha emiyor. Uyaninca bi daha emziriyorum sonra meyveli yogurt veriyorum. Uykuya gecerken bi daha emiyor. Saat 5 gibi corba yapiyorum 6 da uyurken bi daha emiyor. En son 8 de hipp iyi geceler mamasi yiyor ve 9.30 da uyuturken emiyor

Aslında aynı şeyleri veriyoruz acaba çok mu veriyorum da istemiyor dedim bugün biraz daha az tutayım bakalım verdiklerimi bakalım nasıl olacak

Aslında aynı şeyleri veriyoruz acaba çok mu veriyorum da istemiyor dedim bugün biraz daha az tutayım bakalım verdiklerimi bakalım nasıl olacak
Ben az yapiyorum yetiyor bi kahve fincanini geçmiyor genelde yedikleri bir de muza başladım daha ben 8. ayda baslicam kabizlik yapmasın diye. Bir de bi öğünde hipp 5 tahıllı mamadan veriyorum b vitamini desteği icin. Benim oğlan çok hareketli saat basi beslesem yer yani bi de yediğini yakıyor sürekli geziniyor evde

birkac doktordan 6-9 aylik bebeklerin bir gunde tukettikleri ek gida miktari 2 cay bardagini gecmemeli diye duydum.esas anne sutu ya da formul sut.2 cat bardagi kadar da ek gida.9-12 ay arasi da 3 cay bardagi kadar diyorlardi.belki miktar fazla gelmis olabilir sizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…