- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #50.461
Yok rutin takip amaçlı, d vitamini , demir vs gerekli mi , ne durumda diye. 9 ce 12de de bakacakmış. Ben kendim için de bu hafta gitmeyi planlıyorum. B12 muhtemelen benim de düşük olabilirmiş.6.ayda neden tahlil verdiniz canim.bir rahatsizliğimi vardi
Yaaa bende geçenlerde gittim b12 düşük dedi ampul verdi bi tane ama hala çokkk unutkanlık var aslında bi daha gitmem lazım olmadı ilaç verir belkiYok rutin takip amaçlı, d vitamini , demir vs gerekli mi , ne durumda diye. 9 ce 12de de bakacakmış. Ben kendim için de bu hafta gitmeyi planlıyorum. B12 muhtemelen benim de düşük olabilirmiş.
Dogru diyorsun canim.uyku sorunu yaşayinca ondan mi acaba dedim ama aşidan da olabilir.ben buna devam edeyim kabizlik yaparsa sidefere geçeriz.Cnm renk ve koku illaki olucak zaten kabızlık yoksa niye bırakacaksın ki
Kilosu nasıl? Ben çorba ve yoğurttan sonra emzirmiyorum artık yoksa kusuyor. 4 ya da 5 kez emmiş oluyor günde sadece. Seninki hızlı emmeyi çözmüş olabilir mi diyecektim ki hic istemiyor dedinYokkk canım ya doğduğundan beri en fazla 10 dk emiyordu sonra 5 dk 3 dk derken artık gündüzleri hiç istemiyor
Kilosu boyu iyi canım,,,, evet hızlı emmeyi çözdü nefes almadan emiyordu ama bu 5 gündür filan hiç istemiyorKilosu nasıl? Ben çorba ve yoğurttan sonra emzirmiyorum artık yoksa kusuyor. 4 ya da 5 kez emmiş oluyor günde sadece. Seninki hızlı emmeyi çözmüş olabilir mi diyecektim ki hic istemiyor dedin
Uyku sorunu yapacağını sanmıyorum canım aşıdan olabilirDogru diyorsun canim.uyku sorunu yaşayinca ondan mi acaba dedim ama aşidan da olabilir.ben buna devam edeyim kabizlik yaparsa sidefere geçeriz.
Sen yine de memeyi daya, kolaya kaçmasın.Kilosu boyu iyi canım,,,, evet hızlı emmeyi çözdü nefes almadan emiyordu ama bu 5 gündür filan hiç istemiyor
Bi de ek gıdayı ne kadar sıklıkta neler veriyorsun acaba karnı çok mu dolu oluyor yaaa
2 ekim dogumlu oglum.gunduz 2-3 saatte bir emiyor.gece uyanmadigi icin emmiyor.ama gunduz disardaysak 4 saatten once aklina emmek gelmiyor.Yokkk canım ya doğduğundan beri en fazla 10 dk emiyordu sonra 5 dk 3 dk derken artık gündüzleri hiç istemiyor
sidefer toz değil miydi canım. ben de purferro kullanıyorum ama taşı çok kötü çok zorlanıyorumSidefer kilo başına 1 damla kullanıyoruz. Tadı çok güzel kızım damla şişesini görünce gülmeye başlıyor ve ağzını kendisi açıp bekliyor.
Aynen canım bu birkaç gün ek gudayı azaltacak bakalım nasıl olucakSe
Sen yine de memeyi daya, kolaya kaçmasın.
Öğlen çorba, akşamüstü yoğurt, yoğurttan sonra meyve suzgecinde küçük parca meyve veriyorum. Üstüne emziriyordum da yapmam artık. Çok geliyor, henüz doyduğunu anlamıyor malesef.
Anladım canım peki bu 4 saatlik süredehiçbişey vermiyor musun2 ekim dogumlu oglum.gunduz 2-3 saatte bir emiyor.gece uyanmadigi icin emmiyor.ama gunduz disardaysak 4 saatten once aklina emmek gelmiyor.
evet disardayken etrafa bakip oyalaniyor.ama evde 2-3 saate bir emiyor. ek gidaya da basladik ama tadimlik.meyve puresi yogurt filan.disari ciktigimiz zamanlar sadece emzirme su an icin.Anladım canım peki bu 4 saatlik süredehiçbişey vermiyor musun
Anladım canım çok sağollllevet disardayken etrafa bakip oyalaniyor.ama evde 2-3 saate bir emiyor. ek gidaya da basladik ama tadimlik.meyve puresi yogurt filan.disari ciktigimiz zamanlar sadece emzirme su an icin.
Gerçekten iyi damla iyi ki de doktor bunu önermiş ne kabızlık ne huysuzluk oldu. Severek içiyor bideBende ferrum kullanıyordum bayağı bi kabız yaptı krizimi doktoruma sordum o da sidefer i önerdi bugün alıcam
Sabah 7 de uyanınca emiyor birde 9 da yatarken emiyor. Sonra uyaninca kahvaltı yapıyoruz yumurta sarisi az peynir. 11.30-12 gibi uykuya gecerken bi daha emiyor. Uyaninca bi daha emziriyorum sonra meyveli yogurt veriyorum. Uykuya gecerken bi daha emiyor. Saat 5 gibi corba yapiyorum 6 da uyurken bi daha emiyor. En son 8 de hipp iyi geceler mamasi yiyor ve 9.30 da uyuturken emiyorKızlar ya Bebişlerinizin emmesi nasıl,,, benim kızım gündüz nerdeyse hiç emmiyor sağıp veriyorum,,, geceleri de 2 defa ben kaldırırsam emiyor
Aslında aynı şeyleri veriyoruz acaba çok mu veriyorum da istemiyor dedim bugün biraz daha az tutayım bakalım verdiklerimi bakalım nasıl olacakSabah 7 de uyanınca emiyor birde 9 da yatarken emiyor. Sonra uyaninca kahvaltı yapıyoruz yumurta sarisi az peynir. 11.30-12 gibi uykuya gecerken bi daha emiyor. Uyaninca bi daha emziriyorum sonra meyveli yogurt veriyorum. Uykuya gecerken bi daha emiyor. Saat 5 gibi corba yapiyorum 6 da uyurken bi daha emiyor. En son 8 de hipp iyi geceler mamasi yiyor ve 9.30 da uyuturken emiyor
Ben az yapiyorum yetiyor bi kahve fincanini geçmiyor genelde yedikleri bir de muza başladım daha ben 8. ayda baslicam kabizlik yapmasın diye. Bir de bi öğünde hipp 5 tahıllı mamadan veriyorum b vitamini desteği icin. Benim oğlan çok hareketli saat basi beslesem yer yaniAslında aynı şeyleri veriyoruz acaba çok mu veriyorum da istemiyor dedim bugün biraz daha az tutayım bakalım verdiklerimi bakalım nasıl olacak
birkac doktordan 6-9 aylik bebeklerin bir gunde tukettikleri ek gida miktari 2 cay bardagini gecmemeli diye duydum.esas anne sutu ya da formul sut.2 cat bardagi kadar da ek gida.9-12 ay arasi da 3 cay bardagi kadar diyorlardi.belki miktar fazla gelmis olabilir sizde.Aslında aynı şeyleri veriyoruz acaba çok mu veriyorum da istemiyor dedim bugün biraz daha az tutayım bakalım verdiklerimi bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?