- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.057
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #50.521
Yani doğru olabilir. Bebeklerin yiyebileceği şeyler sınırlı olduğu için. Bir tarfte elma varsa diğerinde armut falan oluyor olabilir.Kitabı sordum.aslında bi ara Bnde niyetlendim almaya sonra bi kaç yerde aynı tarifler tekrarlanmis diye okudum almasam mi dedim ama aklım kaldı
Yok cnm ümitsizliğe kapılmıyorum aslında güzel emse sütüm de var ama cadılık yapıyor işte,,, büyük kızım da 7 ay emdi ,,, başkalarının sütü olmaz çocuklar ağlat emmek için bende de süt var emecek çocuk yokkkkAnladım. Canım. Sakın ümitsizliğe kapılma. Istemiyor beni sütüm yetmiyor diye düşünme dış dönemi zordur tabi kuzular. Neler çekiyor kimbilir aslında dış için en iyi ilaç anne memesisen teklif et banyodan sonra falan sarıl. Okşa baktın mayısti ver ağzına dokunsun o.kendi istesin
Uyku konusu bizim için sorun oldu yani yapamadım ben eğitim. Falan destekli uyuyor onu geçtim yerine bıraktığımda uyanıyor bu ara geceleri sürekli memede sabahlıyoruz
Teşekkür ederiz canım. Paylaştığın için bi kitaptan alıntı sanırım nasl Faydasını görüyor musun
Aynı acemilik bende de var ama bu ara Aylıksız izne ayrıldım gereksiz masraf yapmak istemiyorum çünkü bebeğimin ihtiyaçları konusunda malesef kendimi durduramıyorumYani doğru olabilir. Bebeklerin yiyebileceği şeyler sınırlı olduğu için. Bir tarfte elma varsa diğerinde armut falan oluyor olabilir.
Benim için çok iyi oldu ama, çok acemiyim bu konuda çünkü.
Evet bütün iş annede. Ben emzirip yatağına yüzükoyun bıraktım ağladıkça sakinleştirdim 3. Günün sonunda yatağa koyduğumda ağlamamaya başladı. Gündüzleri annem uyguladı, meme yerine biberonla. Ben de çok üzüldüm ağlamasına ama bütün gün uykusuz kalmasından iyi. Çünkü maalesef ben oğlumu memede ytar halde bana sarılarak uyumaya alıştırmıştım, annem hiç uyutamadı. Dışarı çıktığımızda arabada pusette sıkıntısız uyuyor. Misafirlikteyse bir oda istiyorum rutinlerimizi orada yapıp yatırıyorum. Ama yabancı ev diye uyuyana kadar ben de yanında yatıyırum. Şimdiye kadar en fazla yarm saat sürdü uyuması. Meme vermeye çalışıyorum ama çok canım acıyor, emdikçe daha beter oluyor. Akşam biraz emzirebildim inşallah sütüm azalmaz. tekrar ısırıcak diye tedirgin emziriyorum yazık gariban suratıma bakıyor neden tedirginsin diye resmen.Bnde öyle tahmin ediyordün esas işi yine anne ye düşüyor değil mi Bn Kendime. Guvemiyorum ya bide ne bilim.ağlıyor mu çok. Ne kadar sürdü tam.olarak alışması son soru dışarı çıktığınızda yada eve Bri geldiğinde nasıl. Oluyorbencede para verince bari karşılığını alayım diyorsun. Acıttı an memeden cek sonra teklif yine tepki verme yoksa oyun.diye sürekli yapar öyle okumuştum sonra büyüdükçe yapmiyolarmis sakın canım. Yanıyor diye vermemezlik.yapma süt arz talep işi malum
Valla canm. Gerçekten tebrik ederim bu konuda seni. Ben kendi uyumasını geçtim. Uyutup. Yerine bıraktığında uykuya devam.etse ona razıyım neyse sağlık olsun Evlatlarımuz iyi olşunda bugünler geçiyor az önce aşıdan geldik çok agladi yavrum.Evet bütün iş annede. Ben emzirip yatağına yüzükoyun bıraktım ağladıkça sakinleştirdim 3. Günün sonunda yatağa koyduğumda ağlamamaya başladı. Gündüzleri annem uyguladı, meme yerine biberonla. Ben de çok üzüldüm ağlamasına ama bütün gün uykusuz kalmasından iyi. Çünkü maalesef ben oğlumu memede ytar halde bana sarılarak uyumaya alıştırmıştım, annem hiç uyutamadı. Dışarı çıktığımızda arabada pusette sıkıntısız uyuyor. Misafirlikteyse bir oda istiyorum rutinlerimizi orada yapıp yatırıyorum. Ama yabancı ev diye uyuyana kadar ben de yanında yatıyırum. Şimdiye kadar en fazla yarm saat sürdü uyuması. Meme vermeye çalışıyorum ama çok canım acıyor, emdikçe daha beter oluyor. Akşam biraz emzirebildim inşallah sütüm azalmaz. tekrar ısırıcak diye tedirgin emziriyorum yazık gariban suratıma bakıyor neden tedirginsin diye resmen.
Canım kakasımi doktora sor bakalım. Neden o.öğrenmiş kan ilacı da yapmış olabilir. Gerçi ama belki.başka. bi.nedeni var o yüzden huzursuzdur kuzunKızlar bebeklerimden biri bir haftadır sürekli ağlıyor kucakta evin içinde gezince az biraz susuyor sonra yine başlıyor yani hiç mi susmaz ya susmuyor mizmiz ağlayıp duruyor dün doktor muayenemiz vardı doktor baktı bi sorun yok dedi dış olabilir alttan başlamış yakında gelir dedi ama dış etinde bı belirti göremiyorum ben
Bugünde kakasını neredeyse siyah gibi yaptı iki defa azar azar yaptı sizce dış ağrısından olabilirmi
Haklısın canım olmazss olmaz bir şey değil. İnstagramda birçok güzel ek gıda tarifi paylaşan anne de var. Onları da takip ediyorum.Aynı acemilik bende de var ama bu ara Aylıksız izne ayrıldım gereksiz masraf yapmak istemiyorum çünkü bebeğimin ihtiyaçları konusunda malesef kendimi durduramıyorumve bi anda elimde bir sürü şey oluyor
Bende çok istiyorum baktımda hatta ama benim iki bebek içine sigarmi geniş oyun alanı kalmaz diye tereddüt ediyorumKızlar ben oyun çitlerinden almayi düşünüyorum kullanan var mi ? Oğlum durmuyor sürekli bi yerlere tutunup ayağa kaldırıyor kendini. Bende belli bi alan yapayım orada oynasin kafasını gözünü bi yere vurmasın diye düşündüm yoksa uyanık kaldığı zaman hep hareketli
Maşallah senin oğlan çok. Hareketli erkenden yaptı herşeyi kaç eylül doğumu m benim kızımda hareketli ama daha emekleme yok ama.bende korkuyorum emekleme başlayınca ev kazalarındanKızlar ben oyun çitlerinden almayi düşünüyorum kullanan var mi ? Oğlum durmuyor sürekli bi yerlere tutunup ayağa kaldırıyor kendini. Bende belli bi alan yapayım orada oynasin kafasını gözünü bi yere vurmasın diye düşündüm yoksa uyanık kaldığı zaman hep hareketli
2 Eylül doğumlu. 6 aylık olunca emekledi simdi de ayaga kalkıyor kendi başına koltuklardan falan destek alarak. Hatta uyanınca beşiğinde tutunup hemen ayağa kalkıyor. Bi yerlere düşüp kafayı vurmasından korkuyorumW
Maşallah senin oğlan çok. Hareketli erkenden yaptı herşeyi kaç eylül doğumu m benim kızımda hareketli ama daha emekleme yok ama.bende korkuyorum emekleme başlayınca ev kazalarından
Maşallah bizde 15 gün büyüksünüz valla cok dikkat etmek lazım heralde hareklendiler artık bazen kızım dönerken bi geliyorum. Koltuğun altına kadar gtmiş2 Eylül doğumlu. 6 aylık olunca emekledi simdi de ayaga kalkıyor kendi başına koltuklardan falan destek alarak. Hatta uyanınca beşiğinde tutunup hemen ayağa kalkıyor. Bi yerlere düşüp kafayı vurmasından korkuyorum
Bende yalnızım şimdilik is yaparken mama sandalyesine oturtuyorum gittiğim odaya öyle onu da götürüyorum. Çit hiç kullanmadım boyu genişliği nasil olur kestiremiyorum o yüzdenMaşallah bizde 15 gün büyüksünüz valla cok dikkat etmek lazım heralde hareklendiler artık bazen kızım dönerken bi geliyorum. Koltuğun altına kadar gtmişbide evde yalnızım illa bişey için ayrılıyorum yanından herşey anlık aslında. Senin oğlan citlerden de yalniz ordan da çıkma girişimi olur
Insallah canim. Allah şifa versin bebeğine. Burun temizliğini ve havasını ihmal etme yeter. Biz de hastanede hep hava verdik zaten. 2 saatte bir verdik. Sonra yavaş yavaş düşürdü doktor. Ayrica 2 tane de antibiyotik verildi.Ayy gercektenmii insallah gecer
Gözün aydın canım.zor olanı atlatmışşınızSelam anneler bizimde dis damagi yardi dün. Bakalım kaç güne tamamen çıkar
Selam anneler bizimde dis damagi yardi dün. Bakalım kaç güne tamamen çıkar
Daha cok ufak ama gerisi ne kadar sürede çıkar hiç fikrim yokGözün aydın canım.zor olanı atlatmışşınız
Ay tam çıkması uzun sürüyor sanırım ya. Dün bi huzursuzdu bugün öyle değilMaşallahhh canım bizim yarılalı 1 hafta oluyor ucu elimize değiyor ama tamamen görünmüyor dahası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?