- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.057
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #50.501
Bal kabağında öyle bir durum gözlemlemedim ben.Kızlar mama verenler, bal kabağı ve armut kakada mukus yaptı mı alerji var herşeyi alerjiye yoruyorum vücutta kızarıklık döküntü yok sadece kakada biraz mukus var, birde dokuz gibi mama içip uyuyor gece mızirdaniyor sürekli ama ben hep sallayarak geri uyutuyorum siz o an mama veriyor musunuz, ben gece sadece bir kez dört beş gibi veriyorum
kan damlasına ilk başladığımda olmuştu sonra tamamen koyulaşmıştı canım. ama purferro kullanıyorum benKakada hiç siyah tanecikler gözlemleyen oldu mu?
İpliksi şekilde olanlar değil tamamen minik nokta şeklinde bir sürü tanecik.
Tabiki de canım çok şükür bu zamana kadar emzirdim artık elimden geleni yapıcam opmuyorsa da zorlayamamEczaneden 75e aldık. Çok memnunum ben. Bir şeyler içirmek çok zor benim kızıma. Bunu severek içiyor. Kakasında da bir farklılık olmadı hiç. 2.şişedeyiz.
Benimki hiç emmiyor. Artık sütüm de yok gibi. Bir hafta emdi sadece.
Kutudan toz ve sıvı çıkıyor ikisini karıştırıyoruz. Şekerli bir tadı var.
Canım istersen miktarları biraz azaltmayı dene. İnternette görüyorum böyle şeyler, ek gıda zamanı da bebeklerde meme mama reddi olabiliyormuş bazen.
Bununla ilgili bir şeyler okumuştum birazdan paylaşacağım.
Kabak için kabızlığa iyi gelir derler, deneyebilirsijiz. Her verdiğime çok az zeytinyağı koyuyorum ben bir de kabız olmaması için.
Kan damlasını 2 aydır kullanıyoruz ilk defa dün denk geldim anlattığım duruma. Ek gıda ile alakalı olabilir diye düşündmkan damlasına ilk başladığımda olmuştu sonra tamamen koyulaşmıştı canım. ama purferro kullanıyorum ben
Aynen canım. Olduğu kadar, nasip. Sağıyorum günde 20 ya da 30 cc süt çıkıyor anca. Biriktirip vereceğim.Tabiki de canım çok şükür bu zamana kadar emzirdim artık elimden geleni yapıcam opmuyorsa da zorlayamam
Yaaaa benim canım yanıyor sağdığım zamanAynen canım. Olduğu kadar, nasip. Sağıyorum günde 20 ya da 30 cc süt çıkıyor anca. Biriktirip vereceğim.
Dil bağı olabilir mi acabaYokkkk ya benim kızım emmiyor kendini parçalıyor ağlıyor aç ama istemiyor emzik de vermedim bugün mahvoldu yaaaaa napacam
Benim de öyle oluyor artık nedendir bilmşyorumYaaaa benim canım yanıyor sağdığım zaman
Ben irlandalıanne den aldım. Ama hepsi ile görüştüm fiyat aldım. 3 ay önce nerdeyse hepsi 1000tlydi bir tek kundakuyku 1300 civarıydı. Şimdi zamlanmıştır diye düşünüyorumEğitimi kimden ne kadara aldınız acaba. Bende kendim okuduklarımdan deniyorum ortaya karışık
Ben sallamadan piss pat pat yöntemiyle uyutuyorum. Uykuya geçişi en hızlı böyle oluyor bizdeBebeğini emzirerek veya sallayarak uyutmayan anneler,veya çalışan anneler nasıl uyuyor bebisleriniz?
Bende baldananneyi takip ediyorum. Aslında anlattıklarının çoğunu kendim uyguladım ama acaba destek alsam mi kararsızımBen irlandalıanne den aldım. Ama hepsi ile görüştüm fiyat aldım. 3 ay önce nerdeyse hepsi 1000tlydi bir tek kundakuyku 1300 civarıydı. Şimdi zamlanmıştır diye düşünüyorum
Ayy gercektenmii insallah gecerBiz de bir hafta bronsitten hastanede yattik. Damar yolu açamadılar cok ağladı kuzum. Bebekler hasta olmasın. Çok dikkat edin. Biz ilk evde tedavi olmustuk. Ama tam iyilesememis sonra tekrar başladi bronşit.
Anladım. Canım. Sakın ümitsizliğe kapılma. Istemiyor beni sütüm yetmiyor diye düşünme dış dönemi zordur tabi kuzular. Neler çekiyor kimbilir aslında dış için en iyi ilaç anne memesiCanım aslında doğduğundan beri en fazla 10 dk devamı gelmiyordu emzik vermeyeyim dedim bugün uyurken o kadar çok ağladı ki içim parçalandı yaaaa diş de çıkarıyor o yüzden geri verdim emziği bilmiyorum ki ne yapsam ya tıkandım kaldım büyük kızım da 7 ay emmişti
Uyku konusu bizim için sorun oldu yani yapamadım ben eğitim. Falan destekli uyuyor onu geçtim yerine bıraktığımda uyanıyor bu ara geceleri sürekli memede sabahlıyoruzKızlar selam. Bütün bebişler iyidir umarım. Ben işe başladım ama önce part time hakkımı kullandım, şimdi de kısmi süreli hakkımı kullanıyorum, sadece pzt-salı-perş-cuma gidiyorum işe. Çok şükür uyku eğitimimiz işe yaradı, ben işteyken ananesine hiç sorun çıkarmıyor, saati geldiğinde uyuyor kuzum. Şu an tek derdimiz sürekli beni ısırıyor. Sağ göğsümü emziremiyorum acıdan ölücem kızlar var mı başına gelen? Emziremiyorum, pompa daha çok canımı acıtıyor korkuyorm sütüm kesilicek diye.
Teşekkür ederiz canım. Paylaştığın için bi kitaptan alıntı sanırım nasl Faydasını görüyor musun
Uzaktan nasıl. Yardımcı oldu irlandalianne yani benim.aklım. pek.almıyor görünce ne güzel. Diye imreniyorum ama açıkçası ben kimin aglmasina dayanamıyorum ama.böylede onada kendime eziyet özellikle. Gece uykuları. Bide dış mi çıktı sizde yoksa damakalri arasına mi alıyor tepki vermemek.lazımmış oyun saniyolarmisKızlar selam. Bütün bebişler iyidir umarım. Ben işe başladım ama önce part time hakkımı kullandım, şimdi de kısmi süreli hakkımı kullanıyorum, sadece pzt-salı-perş-cuma gidiyorum işe. Çok şükür uyku eğitimimiz işe yaradı, ben işteyken ananesine hiç sorun çıkarmıyor, saati geldiğinde uyuyor kuzum. Şu an tek derdimiz sürekli beni ısırıyor. Sağ göğsümü emziremiyorum acıdan ölücem kızlar var mı başına gelen? Emziremiyorum, pompa daha çok canımı acıtıyor korkuyorm sütüm kesilicek diye.
Görüntülü görüşme yaptık, bir de whatsappdan bir sorun olduğunda yazıyordum. Aslında işin özü sana saat kaçta uyutman gerektipini program olarak veriyor sen uyguluyorsun. İnstagramda nette anlatılanların aynısı ama tabii dedtek aldığında kişiselleşiyor. Bir de gaz alıyorsun o kadar para verdim yaparım diyeUzaktan nasıl. Yardımcı oldu irlandalianne yani benim.aklım. pek.almıyor görünce ne güzel. Diye imreniyorum ama açıkçası ben kimin aglmasina dayanamıyorum ama.böylede onada kendime eziyet özellikle. Gece uykuları. Bide dış mi çıktı sizde yoksa damakalri arasına mi alıyor tepki vermemek.lazımmış oyun saniyolarmis
Bnde öyle tahmin ediyordün esas işi yine anne ye düşüyor değil mi Bn Kendime. Guvemiyorum ya bide ne bilim.ağlıyor mu çok. Ne kadar sürdü tam.olarak alışması son soru dışarı çıktığınızda yada eve Bri geldiğinde nasıl. OluyorGörüntülü görüşme yaptık, bir de whatsappdan bir sorun olduğunda yazıyordum. Aslında işin özü sana saat kaçta uyutman gerektipini program olarak veriyor sen uyguluyorsun. İnstagramda nette anlatılanların aynısı ama tabii dedtek aldığında kişiselleşiyor. Bir de gaz alıyorsun o kadar para verdim yaparım diyegündüz en az 1 saatlik 3 uyku uyuyıruz akşam da 8dr yatıp sabah 6 da kalkıyoruz.bir kere 11 buçukta gece beslemesi emziriyorum. Tabii bu aralar emziremiyorum dişleri ile resmen kopardı mememi. Bir de suratıma bakıp gülüyor
Bu çocuk aç kitabından sayfalar. Rica ederim canım. Kitap için sorduysan daha yeni geldi yavaş yavaş okuyorum. Çok beğendim. En temelden başlıyor tarifler. Kabızlık konusundaki tavsiyeler için sorduysan denememe gerek olmadı henüz.Anladım. Canım. Sakın ümitsizliğe kapılma. Istemiyor beni sütüm yetmiyor diye düşünme dış dönemi zordur tabi kuzular. Neler çekiyor kimbilir aslında dış için en iyi ilaç anne memesisen teklif et banyodan sonra falan sarıl. Okşa baktın mayısti ver ağzına dokunsun o.kendi istesin
Uyku konusu bizim için sorun oldu yani yapamadım ben eğitim. Falan destekli uyuyor onu geçtim yerine bıraktığımda uyanıyor bu ara geceleri sürekli memede sabahlıyoruz
Teşekkür ederiz canım. Paylaştığın için bi kitaptan alıntı sanırım nasl Faydasını görüyor musun
Kitabı sordum.aslında bi ara Bnde niyetlendim almaya sonra bi kaç yerde aynı tarifler tekrarlanmis diye okudum almasam mi dedim ama aklım kaldıBu çocuk aç kitabından sayfalar. Rica ederim canım. Kitap için sorduysan daha yeni geldi yavaş yavaş okuyorum. Çok beğendim. En temelden başlıyor tarifler. Kabızlık konusundaki tavsiyeler için sorduysan denememe gerek olmadı henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?