2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bal kabağında öyle bir durum gözlemlemedim ben.
Gece 4 veya 5te uyanırsa mama veriyoruz. Uyanmaz ise dokunmuyorum.

Kakada hiç siyah tanecikler gözlemleyen oldu mu?
İpliksi şekilde olanlar değil tamamen minik nokta şeklinde bir sürü tanecik.

Kakada hiç siyah tanecikler gözlemleyen oldu mu?
İpliksi şekilde olanlar değil tamamen minik nokta şeklinde bir sürü tanecik.
kan damlasına ilk başladığımda olmuştu sonra tamamen koyulaşmıştı canım. ama purferro kullanıyorum ben

Tabiki de canım çok şükür bu zamana kadar emzirdim artık elimden geleni yapıcam opmuyorsa da zorlayamam

kan damlasına ilk başladığımda olmuştu sonra tamamen koyulaşmıştı canım. ama purferro kullanıyorum ben
Kan damlasını 2 aydır kullanıyoruz ilk defa dün denk geldim anlattığım duruma. Ek gıda ile alakalı olabilir diye düşündm

Bebeğini emzirerek veya sallayarak uyutmayan anneler,veya çalışan anneler nasıl uyuyor bebisleriniz?

Ben irlandalıanne den aldım. Ama hepsi ile görüştüm fiyat aldım. 3 ay önce nerdeyse hepsi 1000tlydi bir tek kundakuyku 1300 civarıydı. Şimdi zamlanmıştır diye düşünüyorum
Bende baldananneyi takip ediyorum. Aslında anlattıklarının çoğunu kendim uyguladım ama acaba destek alsam mi kararsızım

Anladım. Canım. Sakın ümitsizliğe kapılma. Istemiyor beni sütüm yetmiyor diye düşünme dış dönemi zordur tabi kuzular. Neler çekiyor kimbilir aslında dış için en iyi ilaç anne memesi sen teklif et banyodan sonra falan sarıl. Okşa baktın mayısti ver ağzına dokunsun o.kendi istesin
Uyku konusu bizim için sorun oldu yani yapamadım ben eğitim. Falan destekli uyuyor onu geçtim yerine bıraktığımda uyanıyor bu ara geceleri sürekli memede sabahlıyoruz
Teşekkür ederiz canım. Paylaştığın için bi kitaptan alıntı sanırım nasl Faydasını görüyor musun

Uzaktan nasıl. Yardımcı oldu irlandalianne yani benim.aklım. pek.almıyor görünce ne güzel. Diye imreniyorum ama açıkçası ben kimin aglmasina dayanamıyorum ama.böylede onada kendime eziyet özellikle. Gece uykuları. Bide dış mi çıktı sizde yoksa damakalri arasına mi alıyor tepki vermemek.lazımmış oyun saniyolarmis

Görüntülü görüşme yaptık, bir de whatsappdan bir sorun olduğunda yazıyordum. Aslında işin özü sana saat kaçta uyutman gerektipini program olarak veriyor sen uyguluyorsun. İnstagramda nette anlatılanların aynısı ama tabii dedtek aldığında kişiselleşiyor. Bir de gaz alıyorsun o kadar para verdim yaparım diye gündüz en az 1 saatlik 3 uyku uyuyıruz akşam da 8dr yatıp sabah 6 da kalkıyoruz.bir kere 11 buçukta gece beslemesi emziriyorum. Tabii bu aralar emziremiyorum dişleri ile resmen kopardı mememi. Bir de suratıma bakıp gülüyor

Bnde öyle tahmin ediyordün esas işi yine anne ye düşüyor değil mi Bn Kendime. Guvemiyorum ya bide ne bilim.ağlıyor mu çok. Ne kadar sürdü tam.olarak alışması son soru dışarı çıktığınızda yada eve Bri geldiğinde nasıl. Oluyor bencede para verince bari karşılığını alayım diyorsun. Acıttı an memeden cek sonra teklif yine tepki verme yoksa oyun.diye sürekli yapar öyle okumuştum sonra büyüdükçe yapmiyolarmis sakın canım. Yanıyor diye vermemezlik.yapma süt arz talep işi malum

Bu çocuk aç kitabından sayfalar. Rica ederim canım. Kitap için sorduysan daha yeni geldi yavaş yavaş okuyorum. Çok beğendim. En temelden başlıyor tarifler. Kabızlık konusundaki tavsiyeler için sorduysan denememe gerek olmadı henüz.

Kitabı sordum.aslında bi ara Bnde niyetlendim almaya sonra bi kaç yerde aynı tarifler tekrarlanmis diye okudum almasam mi dedim ama aklım kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…