2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bızde daha dış yok denemedim ama nasıl okuyor ama Internet’ten bı doktor soğan suyunu önermişti soğan suyunu sıkıp buzdolabında bekletiyorsun soğukken masaj yapıyorsun dış etlerine ayrıca jelleri yan etkisinden dolayı tavsiye etmıyolar bı dene istersen insallah şifa olur eline soğuk pırasda verebilirsin bıde bol bol emzir en ıyı agrı kesici anne memesi

Tamm canım onu da deneyeyim peki günde kaç defa süreyim sağanak uyunur kızım rahatsız olur mu acaba tadından pırasa da vereceğim ama korkuyorum ya ben görmeden boğazına kaçarsa parça diye. Büyük kızım sessiz sedasız diş çıkarmıştı ne ağrı ne acı bir gün elimle kontrol ederken anlamıştım diş olduğunu küçük kızım çok zorlanıyor bu konuda

Ah yavrum kıyamam ne zordur bu süreç bizde daha bişey olmasa bile eller ağızdan cıkmıyor valla ben denemedim ama agrııs oldukça yap bnce.tadı bnce ağrısı kadar rahatsız etmez pırasa veriyorum ama gozetım Altında baktım biraz açtı ucunu kesiyorum yinede dikkatli olmak lazım

merhaba kızlar, hala diş çıkmadı damağı çok sert ama. adım adım büyüyoruz setini bileniniz ya da kullanıp memnun kalanınız var mı

Bu arada kızlar benim oğlan baya hareketlenmişti çözümü park yatak alarak buldum içine atıyorum hem oyuncaklariyla oynuyor hem emekleyip ayağa kalkmayı deniyor benimde içim rahat düşme tehlikesi yok. Kafayı gözü vurma olayi da yok.

Kizlar merhaba
Ek gidayi gunde kac ogun veriyorsunuz? Benim bebekler ikiz ve 1 ay erken dogdular duzeltilmis 5.5 ayligiz. Ben sadece oglen 5-6 yemek kasigi sebze corbasi aksamustu de meyve puresi veriyorum. Sabah kahvaltiya gecmedim. Sizler nasil veriyorsunuz? Bu konuda fikirlere cok ihtiyacim var.

Birde oturma konusunda benim bebekler hala desteksiz oturamiyor nasil yapmam gerekiyor artik tam oturmalari icin? Sagolun simdiden

Hala tadım yapıyoruz biz canım. 11 Eylül doğumlu kızım. Günde 1 kere o da.

Desteksiz oturduğunda uzun süre duramıyor hemen düşüyor henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…