2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Daha cok ufak ama gerisi ne kadar sürede çıkar hiç fikrim yok

Ay tam çıkması uzun sürüyor sanırım ya. Dün bi huzursuzdu bugün öyle değil
Canım ilk kızımdan hiç hatırlamıyorum ne kadar sürdü ama yemek yedirirken emzirirken bayağı değiyor yani,,,, alttan çıktı bizim dişimiz yanındaki de şiş üstlerde şişmiş hepsini arka arkaya çıkaracağız heralde,,,,

hayırlı olsun:) ne kadar sürdü bu hale gelmesi acaba
Dün fark ettim ben cok minik damaktaki yarık ama belli oluyor sertlik falan. Uzun süredir damakları sertti emerken acıtmaya baslamisti. Bi iki gün önce huzursuzdu baya heralde dis için olmuş bu durum.

Bizimde alt orta dişlerden sol taraftaki patladı ama oğlumun da ayni yanındaki be üst damakları da beyazlayip sertleşti

Dün fark ettim ben cok minik damaktaki yarık ama belli oluyor sertlik falan. Uzun süredir damakları sertti emerken acıtmaya baslamisti. Bi iki gün önce huzursuzdu baya heralde dis için olmuş bu durum.
oğlumun da bir süredir şiş alt damak elleri hep ağzında ve akşamları huysuz ama beklemedeyiz hala :))

Kızlar bu arada bebeğine masal okuyan var mı ykitap tavsiyeniz var mı artık başlamam lazım ama ne alacağımi.bilemedim
Elimde hali hazırda var olan bol resimli kısa kitaplardan okuyorum, resimleri göstererek.
Mikado Çocuk tan Bebeğim için Uyku Öncesi Masallar almıştım 5 masal 2şer sayfa , harika değil ama idare eder.
Pearson Bebek Dokun Öğren serisi ne bulursan al derim, 2 tane almışım artık bulamıyorum.
Is Bankası Kültür Yayınları Ilk Hayvan ve Taşıt Sesleri Kitabım, seslerini sevdi öneririm. Tabi hikaye ve resim anlatma işi ebeveynde
Sadece okurum , görsel içermese de benim beden dilim yeter dersen:
YKY Her Güne Bir Masal
Uçanbalık Masal Masal /Aytül Akal
Kelime Y. Bir Dakikalık Öykücükler

Görsel olsun, yazı olmasa da olur dersen de:
Redhouse Kids Nerede Bu Denizyıldızı
Nerede Bu Fil
ABM Büyük Orman Avcıları

Aslında hepsi aynı zamanda ileriye dönük kullanılabilecek kitaplar. Ben sadece dokun hisset olanları yeni aldım.
Ben de big book istiyorum, hatta mümkünse üç boyutlu içerikli olanlardan falan. Öyle de gözüm yükseklerde
6-14 Nisan Izmir Kitap Fuarını beklemedeyim.Öneririm.
Leo Lionni, Eric Carle, Peter Raynolds,Juli Donaldson vb. Yazarların kitaplarını arşive katmak istiyorum (Eric Carle inkilerde 3 boyutlu var biliyorum hatta bebekler icin mukavva yapmışlar imiş). Kitapların hepsini alamam ne yazık ki ama en azından fuarda inceleyip öncelik sırasına koyabilirim ve elbette ki indirim candır

Dişler bir çırpıda gelsin sapasağlam olsun , bizde tık yok daha.
Çit konusunu gündemde tutalım, lazım olacak gibi. Internette biraz baktım ama kullanıcı yorumu lazım bize.

bebegimin agzina baktim.arka dislerin cikacagi yerler baya beyazlasmis ve sivrilesmis.ama önlerde tık yok.once arkalar cikar mi ki sizce ?

Dişler bir çırpıda gelsin sapasağlam olsun , bizde tık yok daha.
Çit konusunu gündemde tutalım, lazım olacak gibi. Internette biraz baktım ama kullanıcı yorumu lazım bize.
Aynen bende kullanıcı yorumu aradım da çok yok. Bide boyu kısa kalmasın içinden atlamaya çalışır benimki yoksa

Teşekkür ederım onerılerin için ne çok kıtap bılıyorsun kendimi çok yetersız gördüm

Kızlar ya 3 gündür perişan olduk yine diş sancıları başladı kızım sürekli huzursuz fitil calpol diş jeli kâr etmiyor soğuk sebzeler veriyorum havuç vs en fazla 2 dk sonra atıyor elinden istemiyor başka ne deneyebilirim

Ben agiz silme bezine buz koyup damaklarında gezdiriyorum arada ferahlatiyor öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…