- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #50.661
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İrmikli muhallebiyi nasıl yapıyorsunuz?6.5 aylik olduk daha tarhanaya başlamadık yoğurt çorbası veriyorum irmikli muhallebide veriyorum
Kahvaltı yarım yumurta sarısı labne bebe bisküvisi veriyorum
Yok ya yıkamıyorum oraya su doldurup boşaltıyorum 4-5 kere inşallah yetiyodursevcan642 canim merhaba tekrar.birsey sormak istiyorum.buharli pisiricinin kapak kısmındaki yeşil yer varya,onu her yikamada cikariyormusun? Ve neyle cikariyorsun? Elle cikarilmiyor gayet sert
1 yemek kaşığı ırmigi 1 şu bardağı suda pişiriyorum 2 küçük muz cam rendede rendeyelip ekliyorum iki bebeğim var ikisinede yetiyor pekmez ekleyebilirsin benim bebeklerim çok tatlı şeyleri sevmiyor simdilikİrmikli muhallebiyi nasıl yapıyorsunuz?
merhabalar.ben prima molfix canbebe bim a101 sok migros bezleri denedim.ama en cok sleepy yi sevdim.10 paket bitirmisizdir :) bel kismi uzun.kaka tasmiyor.memnun olan da var olmayan da var.3 numara 68li buyuk paketi 42 liraya aldim bizim burdan.daha kucuk bir paketle deneyin isterseniz.Dün bahsettiğim bez hatalıymış.sabah kakasını yaptı kızım,sırtına kadar taştı.bugün iade edeceğim.
Bez arayışındayım kızlar prima dışında ama.yardımcı olun lütfen.huggies kullanan var mı misal
Merhaba.ilk sleepyi kullanmıştım yeni doğduğunda.mantar olduğu için birakmiştık.sonra soffio aldım o da pişik yapti.sonra molfix aldık bugune kadar hep onu kullandık memnunum ama diger bezlere göre küçük.5 numaraya geçsem o da büyük olur sanirim diye bez arayısina girdim.sleepyi tekrar denemeyi düşünmedim değil aslında ama tereddutte kaldım.cevabın için teşekkür ederim canım.aklimda olacak.merhabalar.ben prima molfix canbebe bim a101 sok migros bezleri denedim.ama en cok sleepy yi sevdim.10 paket bitirmisizdir :) bel kismi uzun.kaka tasmiyor.memnun olan da var olmayan da var.3 numara 68li buyuk paketi 42 liraya aldim bizim burdan.daha kucuk bir paketle deneyin isterseniz.
Bende bez arayışındayım ama Hughes artık satılmıyormuş Türkiye’de.bende belden kaçırmayı prima da yaşıyorum ve prima çişle birleşince keskin bir koku salıyor.sleepy pişik yaptı şu an can bebe aldım bakalım 2 gündür 2.kez bağladımMerhaba.ilk sleepyi kullanmıştım yeni doğduğunda.mantar olduğu için birakmiştık.sonra soffio aldım o da pişik yapti.sonra molfix aldık bugune kadar hep onu kullandık memnunum ama diger bezlere göre küçük.5 numaraya geçsem o da büyük olur sanirim diye bez arayısina girdim.sleepyi tekrar denemeyi düşünmedim değil aslında ama tereddutte kaldım.cevabın için teşekkür ederim canım.aklimda olacak.
Can bebenin yapısı nasil canim? Kac tanesini ne kadara aldın? Mümkünse bezin fotosunu atabilir misin?Bende bez arayışındayım ama Hughes artık satılmıyormuş Türkiye’de.bende belden kaçırmayı prima da yaşıyorum ve prima çişle birleşince keskin bir koku salıyor.sleepy pişik yaptı şu an can bebe aldım bakalım 2 gündür 2.kez bağladım
Peki nerelerde bulabilirim canım ve fiyatı ne?Bez konusunda daha oncede söylemistim ama kesinliklikle ve kesinlikle goon diyorum.bende bi cok bez denedim ve japonlar yine isini iyi yapmislar bence. Pamuklu ve sizdirma asla yok digerlerine gore kalibi daha rahat ve pamuklu bi dene derim
Fiyatından emin değilim kısa süreli kullanıyorum 3 saatte değiştirdim ve elime ıslaklık geldi ama kötü kokusu yok henüz kaka yapmadığı için onu yorumlayamıyorumCan bebenin yapısı nasil canim? Kac tanesini ne kadara aldın? Mümkünse bezin fotosunu atabilir misin?
Tesekkur ederim canimFiyatından emin değilim kısa süreli kullanıyorum 3 saatte değiştirdim ve elime ıslaklık geldi ama kötü kokusu yok henüz kaka yapmadığı için onu yorumlayamıyorum
3 gün kuralı ile sebze meyveleri tattırrdım ben. Yediği hiçbir şeyü sevmedi şimdiye kadar. Mx 3 mama kaşığı alıp bırakıyor. İlk defa dün akşam irmikli muhallebi yaptım onu biraz daha severek yedi.Kızlar slm uzun süredir giremiyorum taşınma yerleşme işlerinden
6,5 aylık olduk biz ek gıdaya başlayalı 1 hafta oldu ishalimiz vardı öncesinde,doktorumuz yoğurt işe başla dedi sadece yoğurdu sevmedi ama muzla karıştırınca bayılıyor,sebzeye ishal geçince başla dedi bu hafta sadece patates tattırdım ama onuda sevmedi sizler nasıl başladınız?çorba tarifi istiyorum bir de![]()
İrmikli muhallebi ilk defa dün akşam denedim. (7aylık)Bebek tarhanası ya da yoğurt çorbası hangi ayda başladınız?
İrmikli muhallebi falan hangi ayda başladınız?
Kahvaltı olarak ne yapıyorsunuz?
Sleepy ve prima dönüşümlü kullanıyoruz biz.Dün bahsettiğim bez hatalıymış.sabah kakasını yaptı kızım,sırtına kadar taştı.bugün iade edeceğim.
Bez arayışındayım kızlar prima dışında ama.yardımcı olun lütfen.huggies kullanan var mı misal
Cogu marketlerde var sanirim civilde vardi mesela fiyat degisiyo ama cok pahali degil birara kirmizi beyaz eczane diye siteden aliyordum uygun bayaga sonra burdaki bi markettede ucuza buldum ordan aliyorum 12 saat dursa bile ne sizinti ne koku yapiyor. Icide pamukluPeki nerelerde bulabilirim canım ve fiyatı ne?
Bizim burda bir markette buldum canim 36li 42 lira mi neydi.biraz daha arastiracagim yarin insallahCogu marketlerde var sanirim civilde vardi mesela fiyat degisiyo ama cok pahali degil birara kirmizi beyaz eczane diye siteden aliyordum uygun bayaga sonra burdaki bi markettede ucuza buldum ordan aliyorum 12 saat dursa bile ne sizinti ne koku yapiyor. Icide pamuklu