2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar ya bebeğim 3 gündür yine emmiyor yaaaa çok üzülüyorum var mı önerisi olanlar

Boynuna boncuklu renkli bir kolye takip emzirmeyi dene canım ya da onun sevebileceği oynayabileceği bir aksesuarın da olur.
Canım kolyem var zaten normal zamanda onunla sürekli ilgileniyor ama memeye gelince yüzüne bakmıyor çok canım sıkılıyor yaaaaaaaa

Canım kolyem var zaten normal zamanda onunla sürekli ilgileniyor ama memeye gelince yüzüne bakmıyor çok canım sıkılıyor yaaaaaaaa
Canım bunca zaman sütünü aldı zaten, sen sürekli teklif et yine de bırakırsa üzülme. Ben 2 sene anne sütü almışım, kardeşim 4 ay. O benden daha sağlıklıdır.

Arkadaşlar bebekler büyüyor ama bende hiç bir şey düzelmiyor.7 aydır hiç bir şeye yetişemiyorum.Televizyonun kumandası nasıl açılır unuttum.İnanın bi krem yüzüme süremiyorum her yerim kuruluktan çatladı.Saçı kurut topla vallahi saçımın uzunluğunu bilmiyorum.Benim oğlan gündüz yanından ayrılmıyor bi odadan çıkayım feryat figan.Gündüz uykuları çok kısa.Bi de kucakta uykuya geçiyor.Eşim eve gelince ona veriyorum bize yemek yap.Çocuğun yarın ki çorbası yoğurdu derken pilim bitiyor zar zor yatağa atıyorum kendimi.geceleri sürekli emmek için kalkıyor bende uyku yarım yarım.Yani bende mi sorun var ben mi beceremiyorum anlamadımve ne zaman hayatım biraz düzene girecek merak ediyorum

Canım inan bende sen gibiyim hiç bisey yetişemiyorum çok yaramaz ben sürekli yanındayım tuvalete gitsem kıyamet koparıyor aynen saçım uzamış farkında değilim bende inan şöyle uslu sakin bebeklere özeniyorum kendi kendine oynayan bebek bana denkgelirmi acaba diyorum ama yok yani 8 ay geçti değişmedi yalnız değilsin yani

Ah canım bi an biri benimi anlatıyor dedim
Benimkiler iki tane bazen duş alıyorum tabi o bile lüks oldu ama saçlarımı taramaya fırsat kalmıyor benimkilerde gündüz yarım saatten 1 dkk fazla uyumazlar gece sık sık uyanırlar
Biri zaten durmadan sebepli sebepsiz ağlıyor vizildiyor beynim çatlıyor sesinden düzen müzen yok onlar uyuduğunda oyuncaklar bile yerde kalıyor yere yigiliveriyorum

Bebekleri böyle olanlara üzülüyorum ama kendi adıma sevindim demek tek ben böyle değilmişim sorunu kendinde arayan

Canım bunca zaman sütünü aldı zaten, sen sürekli teklif et yine de bırakırsa üzülme. Ben 2 sene anne sütü almışım, kardeşim 4 ay. O benden daha sağlıklıdır.
Evet canım bu zamana kadar emzirdim ama hep istemişimdir memmmmme diye ağlayan bir çocuk
Büyük kızım da 7 ay emdi ondan heralde bu çok emsin istedim
Ama yine buna da şükür

Kızlar yaaaaaaa yalnız değilsiniz benim de sabah maraton 7 de başlıyor gece 12 ye kadar devam ediyor ama bugün mesai biraz uzadı hala ayakta sallıyorum ve yorgunluktan ölüyorum,,,, ilk kızım böyle değildi çooooookkkkk akıllıydı bu cadı onun acısını çıkarıyor herakde

2018 eylül poncikleri böyle demek keşke ses kaydı atabilsem çığlık çığlığayiz suan

Kıyamam yaaaa senin ikiz olunca çok daha zor oluyordur canım tek mi bakıyorsun
Sorma annem geldi şimdi yok ramazanda gelmeyecek daha öncede 1 ay gelmemişti onlarla beraber ağlaya ağlaya büyüyorlar işte biri çok fena diğeri ona göre eh işte
Akşama kadar vız vız ağlayıp duruyor biraz sakinleşse bende kendime gelirim
Ayıptır söylemesi tuvalete bile gidince kucagimda

Kız. Bilirim tabiki bende sabah tuvalete gittiğimde kucağımda gittim napim durmuyor
Bu arada örümceğe katmıyor Muş’un ben biraz rahatladım örümceğe katınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…