- 22 Eylül 2017
- 82
- 58
- 88
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #50.901
Cybex sirona aldım canım memnunum adac testinden gecen bi ürün besafe de öneririm.Arkadaşlar araba için oto koltuğu aldınız mı?Var mı tavsiyeleriniz?
Canım sağıp verdim zaten ama ben emsin istiyorumKmsl Hnd sağıp biberonla versen daha mı çok bırakır bilemedim hiç içmemesinden iyidir
Boynuna boncuklu renkli bir kolye takip emzirmeyi dene canım ya da onun sevebileceği oynayabileceği bir aksesuarın da olur.Kızlar ya bebeğim 3 gündür yine emmiyor yaaaa çok üzülüyorumvar mı önerisi olanlar
Canım kolyem var zaten normal zamanda onunla sürekli ilgileniyor ama memeye gelince yüzüne bakmıyor çok canım sıkılıyor yaaaaaaaaBoynuna boncuklu renkli bir kolye takip emzirmeyi dene canım ya da onun sevebileceği oynayabileceği bir aksesuarın da olur.
Canım bunca zaman sütünü aldı zaten, sen sürekli teklif et yine de bırakırsa üzülme. Ben 2 sene anne sütü almışım, kardeşim 4 ay. O benden daha sağlıklıdır.Canım kolyem var zaten normal zamanda onunla sürekli ilgileniyor ama memeye gelince yüzüne bakmıyor çok canım sıkılıyor yaaaaaaaa
Canım inan bende sen gibiyim hiç bisey yetişemiyorum çok yaramaz ben sürekli yanındayım tuvalete gitsem kıyamet koparıyor aynen saçım uzamış farkında değilim bende inan şöyle uslu sakin bebeklere özeniyorum kendi kendine oynayan bebek bana denkgelirmi acaba diyorum ama yok yani 8 ay geçti değişmedi yalnız değilsin yaniArkadaşlar bebekler büyüyor ama bende hiç bir şey düzelmiyor.7 aydır hiç bir şeye yetişemiyorum.Televizyonun kumandası nasıl açılır unuttum.İnanın bi krem yüzüme süremiyorum her yerim kuruluktan çatladı.Saçı kurut topla vallahi saçımın uzunluğunu bilmiyorum.Benim oğlan gündüz yanından ayrılmıyor bi odadan çıkayım feryat figan.Gündüz uykuları çok kısa.Bi de kucakta uykuya geçiyor.Eşim eve gelince ona veriyorum bize yemek yap.Çocuğun yarın ki çorbası yoğurdu derken pilim bitiyor zar zor yatağa atıyorum kendimi.geceleri sürekli emmek için kalkıyor bende uyku yarım yarım.Yani bende mi sorun var ben mi beceremiyorum anlamadımve ne zaman hayatım biraz düzene girecek merak ediyorum
Ah canım bi an biri benimi anlatıyor dedimArkadaşlar bebekler büyüyor ama bende hiç bir şey düzelmiyor.7 aydır hiç bir şeye yetişemiyorum.Televizyonun kumandası nasıl açılır unuttum.İnanın bi krem yüzüme süremiyorum her yerim kuruluktan çatladı.Saçı kurut topla vallahi saçımın uzunluğunu bilmiyorum.Benim oğlan gündüz yanından ayrılmıyor bi odadan çıkayım feryat figan.Gündüz uykuları çok kısa.Bi de kucakta uykuya geçiyor.Eşim eve gelince ona veriyorum bize yemek yap.Çocuğun yarın ki çorbası yoğurdu derken pilim bitiyor zar zor yatağa atıyorum kendimi.geceleri sürekli emmek için kalkıyor bende uyku yarım yarım.Yani bende mi sorun var ben mi beceremiyorum anlamadımve ne zaman hayatım biraz düzene girecek merak ediyorum
Evet canım bu zamana kadar emzirdim ama hep istemişimdir memmmmme diye ağlayan bir çocukCanım bunca zaman sütünü aldı zaten, sen sürekli teklif et yine de bırakırsa üzülme. Ben 2 sene anne sütü almışım, kardeşim 4 ay. O benden daha sağlıklıdır.
2018 eylül poncikleri böyle demek keşke ses kaydı atabilsem çığlık çığlığayiz suanKızlar yaaaaaaa yalnız değilsiniz benim de sabah maraton 7 de başlıyor gece 12 ye kadar devam ediyor ama bugün mesai biraz uzadı hala ayakta sallıyorum ve yorgunluktan ölüyorum,,,, ilk kızım böyle değildi çooooookkkkk akıllıydı bu cadı onun acısını çıkarıyor herakde
Yaaaaaa seninkiler de çok fena ben ayakta sallıyorum ama öldüm resmen yaaaaa dalamıyor bi türlü uykuyaaaa2018 eylül poncikleri böyle demek keşke ses kaydı atabilsem çığlık çığlığayiz suan
Uyumadilar zorladım uykuları kaçtı demek şimdi biraz agliyoruz bakalım ne zaman geçecek
Kıyamam yaaaa senin ikiz olunca çok daha zor oluyordur canım tek mi bakıyorsunUyumadilar zorladım uykuları kaçtı demek şimdi biraz agliyoruz bakalım ne zaman geçecek
Sorma annem geldi şimdi yok ramazanda gelmeyecek daha öncede 1 ay gelmemişti onlarla beraber ağlaya ağlaya büyüyorlar işte biri çok fena diğeri ona göre eh işteKıyamam yaaaa senin ikiz olunca çok daha zor oluyordur canım tek mi bakıyorsun
Kız. Bilirim tabiki bende sabah tuvalete gittiğimde kucağımda gittim napim durmuyorSorma annem geldi şimdi yok ramazanda gelmeyecek daha öncede 1 ay gelmemişti onlarla beraber ağlaya ağlaya büyüyorlar işte biri çok fena diğeri ona göre eh işte
Akşama kadar vız vız ağlayıp duruyor biraz sakinleşse bende kendime gelirim
Ayıptır söylemesi tuvalete bile gidince kucagimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?