2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
A
yyyyy cok sevindim canim gozunaydin.. bir tek benimki gostermedi ya seninle gunumuz ayni. Ozele gidiyorum ama doktor soylemedi ufffffff beklicez artikkk

beni hep eşim yönlendiriyo dün gitmiş bademle fındık almş yersn dedi yanıma almayı unuttm
yalnız olmamak güzel ama sanrım bi araştırma yapmak şart bu aylarda neler yememiz gerekli hiç bilmiyorm

A

yyyyy cok sevindim canim gozunaydin.. bir tek benimki gostermedi ya seninle gunumuz ayni. Ozele gidiyorum ama doktor soylemedi ufffffff beklicez artikkk
Merak etme canım benim doktorum da söylemiyor. 14.haftada söylerim dedi.

A

Benim çok net gösterdi canım sorunca da hemen söyledi belki seninki kızdır göstermemiştir öğrenirsin canım biraz daha sabır

Sağol canım sana da geçmiş olsun bir sonraki konteolde gitmiş olur kanama inşallah. Gebelikte de baş ağrısı olabiliyor ben kızıma hamileyken çok yaşadım. Çikolata tetikliyordu baş sğrımı sen de dikkat et yediklerinle alakası olabilir.

Doğru söylüyorsun belki ondandır inşallah geçer. Doktor yat dedi ama nerdee. Eşim işten geliyor kıyamıyorum ona yemeğini hazırlıyorum evin işi de oluyor. Yapacak kimsem de yok. Napym yapıyorum işi gücü bir an önce geçse de bende hayatıma korkmadan devam etsem

Tiroid değerim 1.44 e düşmüş. İki haftalık ilaç kullanımından sonra. Dahiliye doktoru ilacı bırak 2 hafta sonra yine bakalım dedi. Peki tiroid ilacı kullananlar sizler ne yapıyorsunuz. Değeriniz düştüğünde bırakıyor musunuz yoksa ilaca devam mı ediyorsunuz?

Canım ama dikkat etmen lazım ciddi bir şey bu. Eminim eşin senden bu durumda baklavalar beklemez. Bırak evi de ne kadar dağılabilir ki başka çocuğun yok.

Canım ama dikkat etmen lazım ciddi bir şey bu. Eminim eşin senden bu durumda baklavalar beklemez. Bırak evi de ne kadar dağılabilir ki başka çocuğun yok.
Valla herkes öyle diyor çocuğun yok diye . Ama işte dağılıyor ev illa ki. Haftasonu köye gitcek eşim tek başımayım bol bol yatarım artık

benim 3,29 du ilaca başladım iki hafta sonra 1,60 a düştü ama ilaca devam dedi. 1 ay sonra kontrol dedi. ilacı yarıya bölüp içiyorum ama artık. 25 mg olarak değil de 12,5 olarak.

Valla herkes öyle diyor çocuğun yok diye . Ama işte dağılıyor ev illa ki. Haftasonu köye gitcek eşim tek başımayım bol bol yatarım artık
Seneye değil de sonraki sene bu zamanlar anlarsın ne demek istediğimizi

Uzan dinlen canım. Tek iyi gelen şey o. Allaha emanet minnaklarımız.

Çocuk olmayan ev nasıl dağılır dimi :)) ahh ahh bizde dağınıklık sanıyorduk ozaman o halleri :) çocuklu hamile olmak çok zor,birazda kolay. Hamile olduğunu unutmak Zorunda kalıyorsun çoğu zaman :)

beni hep eşim yönlendiriyo dün gitmiş bademle fındık almş yersn dedi yanıma almayı unuttm
yalnız olmamak güzel ama sanrım bi araştırma yapmak şart bu aylarda neler yememiz gerekli hiç bilmiyorm
Cnm benim doktorum liste verdi neleri gunde ne kadar yemeliyim neleri yememeliyim. Ama uyguluyor muyum hayir birtek sut ve yogurdu uyguluyorum ama artik uygulamam lazim

Hahaha canım doğru diyorsun aslında var ya 2 kişi olunca yerde bir çorapta olsa ev dağınık geliyor. Allah'ım korusun hepimizin yavrucuklarını

Benimm doktorum bıraktırmıyor çünkü hemen yükseliyor tekrar. Bu sefer gittiğimde 0.19 çıktı ama aynen devam çünkü 14.haftada tsh ın yükselecek dedi.

Down sendrom1 (PAPP-A+Serbest beta HCG) 129160 mIU/mL

PAP-A 832.7 ng/mL

Kızlar merhaba çok soru soruyorum size ama ikili test sonucumda kağıtta bunlar yazıyor hiç bir şey anlayamadım anlayan biri varsa yorum yaparsa çok sevinirim :)

Ya ne bileyim kaç aydır kiloyla ilgili tek kelime etmedi bence hiç umurundaki değil gibi geliyor
Ya aslinda her gittiginde kilona bakmasi gerekiyor. Benim doktorum ayda sadece 1 kilo alabilirsin dedi bende icimden ohoooooo 2 kilo yada raziyim dedim cunku cok aliyorum ama dikkat etmeye calisacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…