2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ya aslinda her gittiginde kilona bakmasi gerekiyor. Benim doktorum ayda sadece 1 kilo alabilirsin dedi bende icimden ohoooooo 2 kilo yada raziyim dedim cunku cok aliyorum ama dikkat etmeye calisacam
Canım yarın da önemsemezse oturup bi düşünücem zaten. Zayıfım diye önemsemedi heralde diyorum ama şimdi 1 hafta 2.5 kilo alınca da önemsemezse ilginç gelecek.hiç tartılmadım şu ana kadar doktorda.

Benim oglumda 15. haftada %90 erkek demişti ki cihazi çoook eskiydi. Belli olir aslinda bu haftada ama acaba bi seferlik başka bir doktora mi gitsen?
Ultrason hiç net değildi aslında kendi doktoruma 2 hafta sonra gidicem merak ettiğim için buna gittim buda kesin konusmadi cikinti var gibi sadece dedi aslında bebek hep gösterdi yani o çıkıntiyi bende gördüm ama bu forumda ki lerde büyük cikinti olduğu için acaba kız çocuklarda küçük cikinti oluyomus sonra o gidiyomus diye duydum acaba Bizimki demi oyle

Yok canim yaa birakmiyoruz asla! bugun gittim endokrine daha 1 ay once dozu yukseltmisti 2.49 olunca ilacin dozu 2 katina cikarmisti...bugun 0.88 tsh cok iyi ayni doza devam 2 ay sonra kontrol dedi..d vitaminim dusuk hala damlayi 15 damlaya cikardi ins duzelir bunun disinda bir sey yok

Canım ben biraz araştırdım bu aylarda sıkıntı olmazmış ama ilerleyen aylarda tespit edilirse sıkıntılı oluyomuş

Çocuk olmayan ev nasıl dağılır dimi :)) ahh ahh bizde dağınıklık sanıyorduk ozaman o halleri :) çocuklu hamile olmak çok zor,birazda kolay. Hamile olduğunu unutmak Zorunda kalıyorsun çoğu zaman :)
Eşimle ceketini salona attığı için çekişirdim. Şimdi 3 gün önce ayağından çıkardığı çorap oyuncak sepetinden çıkıyor gülüyorum

Cnm benim doktorum liste verdi neleri gunde ne kadar yemeliyim neleri yememeliyim. Ama uyguluyor muyum hayir birtek sut ve yogurdu uyguluyorum ama artik uygulamam lazim
aa nasıl liste canım bana da atsana bakayım bi en azından yememem gerekenleri bilirim

Eşimle ceketini salona attığı için çekişirdim. Şimdi 3 gün önce ayağından çıkardığı çorap oyuncak sepetinden çıkıyor gülüyorum
ayy güldüm buna bizde cok tartısıyoruz o konularda ama benim en kızdıgım coraplarını katlayıp atıyo kirli sepetine bana da onları acması ölüm geliyo

Bende çorap olayına takıktım. Giyinme odasında yere atıp bırakıyordu kızıyordum kirli sepetine koysana diye. Şimdi gözüm çorabı görmüyor bile. Dün sabah baktım kızım almış eline gezdiriyor evde çorabı..

Anlayamadım şimdi. İyi de 30 ağustos da olsa yine de olmuyor bu duruma göre. 8 hafta yine yaza geliyor sonuçta. Eylülde olunca mı eklenmiyormuş. Bu nasıl iş hiç bir şey anlamadım
evet öncesi yaza geliyor ama doğumda yaza geliyor . yönetmelikte yaza gelen doğumlar için özellikle madde var . diyor ki 'yaz tatili içinde beklenen doğum tarihinden önce doğum yapan öğretmenin erken doğum sebebiyle kullanamadığı doğum öncesi analık izin süresi doğum sonrası analık iznine ilave edilecektir.'
yani yazın doğum yapçaksın 1 temmuz 1 eylül arası oluyor o da beklenen doğum tarihinden 1 gün önce olması bile bu madde için geçerliymiş.
ama dediğin gibi çok saçma bizim de öncesi yaza geliyor ama muhtemelen doğum yaptığımız zaman tatil bitmiş olacak onunla ilgili bir madde yok. ama bence kesin bir açıklık vardır diyorum ben .

Anlayamadım şimdi. İyi de 30 ağustos da olsa yine de olmuyor bu duruma göre. 8 hafta yine yaza geliyor sonuçta. Eylülde olunca mı eklenmiyormuş. Bu nasıl iş hiç bir şey anlamadım
geçen yıl eylülde doğum yapanlar acaba hala gruba giriyor mudur ki onlardan öğretmen olan varsa bir sorsak mı acaba .

Düzelir inş cnm, bende aynı dozda devam edeyim yükselmesin. Sürekli kan vermekten de delik deşik oldum

Canım yarın da önemsemezse oturup bi düşünücem zaten. Zayıfım diye önemsemedi heralde diyorum ama şimdi 1 hafta 2.5 kilo alınca da önemsemezse ilginç gelecek.hiç tartılmadım şu ana kadar doktorda.

Canım bende zayıfım ama her gittiğimde kilo ve tansiyon ölçülüyor bugünde ölçüldü tansiyoınum birazdüşük çıktı 9-6 ama açtım kan için aç gelsen iyi olur demişti onun etkisi olabilir kilo da kıyafet ve botlarla 42.3 çıktı. Aynı kıyafetlerle 3 hafta önce 41.1 falandım ölçmesi ve ona göre değerlendirme yapması gerekiyor sen bir söyle bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…