2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlaar ben bugün resmen hissettim bebişi aynı yerde pıt pıt damar atması gibi bişi oldu. Çok sonra aynı tarafta bir ağırlık var gibi hissettim çok mutlu oldum ya :))). Bu arada bebek arabamızı da aldık baya hızlı gidiyoruz allah utandırmasın pişman etmesin. Sunny baby 744 calibra modelini aldık minimodada indirim var hafta sonuna özel 850 tlye aldık. Resminide koyuyorum o kadar kolay kapanıyor minnacık oluyorki en azından araba kullanırken falan bebekle tek başıma kolay olur.

Eklentiler

• CE2DE79A-98E6-4BCC-BBAE-C98C2D7B2ABF.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 59
  • 389CC77E-906C-4A1D-B710-8AD79EA3CA47.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 66
  • C8037E09-A72D-42EF-9534-FA37DA2C145D.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 65
Güzelmiş iyi günlerde kullanın ben daha küçük bi parça bile almadım :) şimdi kendi kendime sorgulaya başladım yarin bu gazla oda hazırlayabilirim:)))))))

Yalnız ben çok acayip huylanıyorum. Yüzüm sivilcelendi, popom büyüdü, tüylerim geç çıkmaya başladı ama erkek diyor doktorlar.

Benim de aynı belirtiler ve oğlum olucak :) kızımda o kadar güzelleşmiştiki tenim saçlarım yüzüne nur inmiş gibiydi.

Çıktım kontrolden herşey yolunda çok şükür. Haftasına göre 8 gün önde gidiyor bizimki.. veee pipiyi gördük :)

Hadi gözünüz aydın olsun :)
Yalnız kız anneleri olarak ikinciler hep oğluş mu bekliyoruz biz ya

Sağlıkla gelsin o halde gözünüz aydın :)
Buralar hep pipili doldu yahu

Merhaba,ben oğlumda 25 aylıkken bezi bırakmıştım ama burda önemli olan ay ya da yaş değil çocuğunuzun hazır oluşluğu ve herşeyden önce konuşuyor olması ve çiş kaka farkedip söylemesi ya da bezine yaparken rahatsız olması da bu süreci kolaylaştırır.eğer bezi 1 hafta bırakıp denediniz ama hala tutamıyorsa kaslarıda hazır değildir.son olarak bezi bıraktığınızda gece de bez bağlamayın.inş kolay bi süreç geçirirsiniz

Desene aynı gün öğreniyoruz kaç haftalık oluyosun pazartesi inşallah hayırlısıyla keyifleri yerindedir cinsiyetlerini öğreniriz

Sağol arkadaşım cevap verdiğin için ben inş Haziran gibi başlayacağım benimde Master sınavlar bitecek benimde müsait olduğum vakit o inş tavsiyelerini dikkate alacağım

Teşekkürler canım mesajın için

Iyi aksamlar kizlar sinirlerim cok bozuk catacak yer ariyorum sanki surekli aglamak geliyor icimden dortten beri boyleyim sakinlesemiyorum esime cattim.. bugun guya izin gunuydu sabah gideyim oglen gelirim dedi bir turlu gelemedi bu arada surekli arayip bir saate geliyorum yarim saatten cikiyorum diye diye alti bucukta geldi gelecek diye beklerken iyice stres oldum disari cikacaktik islerimizi halledecektik havada cok guzeldi beklerken gerildikce gerildim adaminda burnundan getirdim ama hala agliyorum bebegimde cok gerildi biliyorum kasigim agrimaya basladi simdide ona bisey olacak diye korkuyorum.. uff cok tuhafim ya migrenimde tutacak gibi basim agrimaya basladi biliyorum kendime ve bebegime yapiyorum ne yapiyosam

Canım bi sakinleş bu ne hiddet. Böyle küçük bişey yüzünden bebeğine zarar gelirse nasıl kalkacaksın bunun altından. Yarın çıkarsınız dışarı günler bitmedi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…