2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Desene aynı gün öğreniyoruz kaç haftalık oluyosun pazartesi inşallah hayırlısıyla keyifleri yerindedir cinsiyetlerini öğreniriz
13+3 oluyorum pazartesi günü canım . çok daha erken öğrenenler var benim doktorum hicbir şey demedi olasılık felan diyorum yok yok iyice meraklandım dediğin gibi keyifleri sağlıkları yerinde olsun da kız erkek hiç önemi yok sadece merakımızı gidereceğiz inşallah. Sen kaçıncı haftadasın

Canım tesadüfün en güzeli 13+3 oluyorum pazartesi 11 de randevum inşallah sorunsuz herşey güzel devam ediyodur sorma ya inşallah öğreniriz doktorlarımz söyler bekliyorum güzel haberlerini

Canım tesadüfün en güzeli 13+3 oluyorum pazartesi 11 de randevum inşallah sorunsuz herşey güzel devam ediyodur sorma ya inşallah öğreniriz doktorlarımz söyler bekliyorum güzel haberlerini
Benim de 4 de randevum önce senden güzel haberler alırız sonra benden inşallah benim Daha once 1 düşüğüm var çok gerginim inşallah allahım hepimize sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin ve hep dua ediyorum isteyen herkese en kısa zamanda bebiş versin

Merhaba hanımlar mide ağrısı için önerebileceğiniz bir yiyecek var mı ? Evde şu an gaviscon şurup da yok. Ağrısı sırtıma vuruyor

Benim de bi zorunlu kürtajım var çok korkuyorum sürekli aklıma kötü şeyler geliyo rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın canım

Cnm hayirli olsun gule gule parklara gezmelere gidin tatli cadinizla... 2. Bebek olanlar biraz sanssiz gibiler cunku 1. Bebegin esyalarini kullanicaklar.....

Sende rahatsız oluyomusun benim gibi peki ben çok rahatsız oluyorum sürekli aklıma kötü şeyler geliyo ilk gebeliğimin psikolojisinden sanırım
Canım ben ilk bebeğimi kaybettim ama tamamen farklı bi sebepten ama benim psikolojim çok çok bozuk. Her gece kabuslar görüyorum gebelikle alakalı.

Canım ben ilk bebeğimi kaybettim ama tamamen farklı bi sebepten ama benim psikolojim çok çok bozuk. Her gece kabuslar görüyorum gebelikle alakalı.
Benimde kürtajla sonuçlandı gelişimi durdu o yüzden her akıntı geldiğinde kötü oluyorum ilkinde de kahverengi lekelenmelerim olmuştu ondan her akıntıyı öyle hissediyorum

Benim gibi kendimi gördüm adeta iyi bakın kız olmasın o dedim hayır bak penisi dedi :)sağlıklı olsunlarda paşalar artık en önemlisi o daha şanslısın bir prensesin var maşaAllah :)
Allahın gücüne gitmesin ama kıza çok odaklanmışım,bozuldum resmen erkek dediğinde.. allah ömür versin bi kızım var çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…