- 1 Nisan 2015
- 3.241
- 4.629
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #12.941
Sola yatıyorum canım bende en başta yastıkta alıyordum bacağımın arasına artık onuda yapmıyorumHamilelikte en uygun yatış pozisyonu; sol yan tarafınıza yatıp dizlerinizi kırarak bacaklarınızın arasına yastık koyup yatmanız hem sizin için hem de bebeğiniz için de en iyi yatış pozisyonudur. Bu yatış biçimi yalnız besinlerin ve kanın plesantaya en üst düzeyde ulaşmasını sağlamakla kalmaz . Aynı zamanda böbreğin işlevlerini en iyi şekilde yerine getirmesini sağlar. Böylece atıkların ve sıvıların vücuttan daha iyi atılımı ve diz ve ellerde daha az şişmedir.
Sola yatmak için ugrasiyorum ama çok zorlanıyorum . Sizler napiyorsunuz kızlar ?
Arkadaşıma yaptığınız nub tutmadı..kız demiştiniz erkekmiş.umarım sizin tutarYarın kimlerin kontrolü var cinsiyet öğrenmeyen kaç kişi kaldıkk:) 1.30da randevum var benim bakalım cinsiyeti öğrenebilecek miyiz. benim bebişime %90 ‘ınız erkek dedi bakalım tutacakmıÖzledim edepsiz imi bakalım bu seferde böyle acacakmı minnoşş bacaklarını
Nubu bellimiydi yoksa keseye göremi yorumlaşmıştım unuttum canımm sağlıkla gelsin erkek olduguna şaşırmadım herkes erkekArkadaşıma yaptığınız nub tutmadı..kız demiştiniz erkekmiş.umarım sizin tutar
Hamilelikte en uygun yatış pozisyonu; sol yan tarafınıza yatıp dizlerinizi kırarak bacaklarınızın arasına yastık koyup yatmanız hem sizin için hem de bebeğiniz için de en iyi yatış pozisyonudur. Bu yatış biçimi yalnız besinlerin ve kanın plesantaya en üst düzeyde ulaşmasını sağlamakla kalmaz . Aynı zamanda böbreğin işlevlerini en iyi şekilde yerine getirmesini sağlar. Böylece atıkların ve sıvıların vücuttan daha iyi atılımı ve diz ve ellerde daha az şişmedir.
Sola yatmak için ugrasiyorum ama çok zorlanıyorum . Sizler napiyorsunuz kızlar ?
N ohrenmedim daha. Cumartesi ikili test sonucumu alicam bilmiyorum bakar mi ultrasonla... hadi bakalim bir pipili de sana mi geliyor yoksaYarın kimlerin kontrolü var cinsiyet öğrenmeyen kaç kişi kaldıkk:) 1.30da randevum var benim bakalım cinsiyeti öğrenebilecek miyiz. benim bebişime %90 ‘ınız erkek dedi bakalım tutacakmıÖzledim edepsiz imi bakalım bu seferde böyle acacakmı minnoşş bacaklarını
Aaa bende yuzustu yatmayi istiyorum ama bisey olur diye de korkuyorumBen dün doktoruma sordum bunu. Başka bir doktor 3 aydan sonra soluna yat demişti çünkü.
“O durum 20.haftalardan sonra geçerli, kendini zorlama boşuna” dedi
Yüzüstü yatıyorum zaten ileride yatamayacağım.
Her gece defalarca uyanıyorum, sadece sola yatmak çok zor. Uyuşuyor popom walla. Bir uyanıyorum sırt üstü yatmışım, bir kalkıyorum sağa dönmüşüm. Tek solda gece geçirmek bnm için mümkün değil.Hamilelikte en uygun yatış pozisyonu; sol yan tarafınıza yatıp dizlerinizi kırarak bacaklarınızın arasına yastık koyup yatmanız hem sizin için hem de bebeğiniz için de en iyi yatış pozisyonudur. Bu yatış biçimi yalnız besinlerin ve kanın plesantaya en üst düzeyde ulaşmasını sağlamakla kalmaz . Aynı zamanda böbreğin işlevlerini en iyi şekilde yerine getirmesini sağlar. Böylece atıkların ve sıvıların vücuttan daha iyi atılımı ve diz ve ellerde daha az şişmedir.
Gaz olabilir mi acaba, bende de bır mıde ağrısı başladı dünden beri. Delinecek gıbı ağrıyor. Belkı senınkıde gaz kökenlidir.Kızlar bugün ara ara göbeğin alt kısmına bıçak gibi sancı giriyor dünden beri stresliyim oğlan beni strese sokuyor ondan olabilir mi korkmaya başladım
Yarın kimlerin kontrolü var cinsiyet öğrenmeyen kaç kişi kaldıkk:) 1.30da randevum var benim bakalım cinsiyeti öğrenebilecek miyiz. benim bebişime %90 ‘ınız erkek dedi bakalım tutacakmıÖzledim edepsiz imi bakalım bu seferde böyle acacakmı minnoşş bacaklarını
Aaa bende yuzustu yatmayi istiyorum ama bisey olur diye de korkuyorum
Kendi doktorun mi anliyor canim. Gerci bizimki cinsiyeti soyledi ama yine de emin olmak istyor insan
Ben en son gittiğimde 10haftaya yeni girmişti bebiş doktora sormadım daha küçük zaten söylemez diye yarın 12+5oluyo bakalım öğrenebilecek miyizBen de varım. Haftaya pazar gideceğim, ama o zaman kesin öğreniyoruz. Bence biz öğrenemeyenlerin kız olacak
Ağrı sızı yapmadığı müddetçe yatılabilir bence. Ki benim riskliydi kanamalar vs biliyosun. İki hafta kalkmadan sırtüstü yatmıştımŞimdi risk geçti ama yine de sordum. Sorun olmaz dedi cnm.
İstersen bakar benceB
N ohrenmedim daha. Cumartesi ikili test sonucumu alicam bilmiyorum bakar mi ultrasonla... hadi bakalim bir pipili de sana mi geliyor yoksa
Ben en son gittiğimde 10haftaya yeni girmişti bebiş doktora sormadım daha küçük zaten söylemez diye yarın 12+5oluyo bakalım öğrenebilecek miyiz
Son ultrasonda bacakları açmış ama keşke sorsaymışım diyorum belkide söylerdi bu sefer de aynı pozisyonu yakalarsa kesin söyler:)12+1’de göremedik biz. İnşallah seninki gösterir :)
Kendi doktorun test sonucuna göre mi bır yorum yapıyor, yoksa normal usg den mi ?Ay bunu alıntılamıştım ama silinmiş, şimdi hatırladım cvp yazmadığımı :) Evet kendi doktorun söylüyor canım :)
Ben dün doktoruma sordum bunu. Başka bir doktor 3 aydan sonra soluna yat demişti çünkü.
“O durum 20.haftalardan sonra geçerli, kendini zorlama boşuna” dedi
Yüzüstü yatıyorum zaten ileride yatamayacağım.
Kendi doktorun test sonucuna göre mi bır yorum yapıyor, yoksa normal usg den mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?