2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sola yatıyorum canım bende en başta yastıkta alıyordum bacağımın arasına artık onuda yapmıyorum

Dün biri sormuştu ilişki konusunda program şöyle bir uyarı verdi resmini ekliyorum

Eklentiler

• DE8930E2-4F36-4C0D-9FBA-5D018ADC6DFF.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 97
Yarın kimlerin kontrolü var cinsiyet öğrenmeyen kaç kişi kaldıkk:) 1.30da randevum var benim bakalım cinsiyeti öğrenebilecek miyiz. benim bebişime %90 ‘ınız erkek dedi bakalım tutacakmı Özledim edepsiz imi bakalım bu seferde böyle acacakmı minnoşş bacaklarını

Eklentiler

• 727E0221-1FF6-4787-BC7E-8812A907D4C8.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 83
Arkadaşıma yaptığınız nub tutmadı..kız demiştiniz erkekmiş.umarım sizin tutar

Ben dün doktoruma sordum bunu. Başka bir doktor 3 aydan sonra soluna yat demişti çünkü.
“O durum 20.haftalardan sonra geçerli, kendini zorlama boşuna” dedi
Yüzüstü yatıyorum zaten ileride yatamayacağım.

B
N ohrenmedim daha. Cumartesi ikili test sonucumu alicam bilmiyorum bakar mi ultrasonla... hadi bakalim bir pipili de sana mi geliyor yoksa

Y
Aaa bende yuzustu yatmayi istiyorum ama bisey olur diye de korkuyorum

Her gece defalarca uyanıyorum, sadece sola yatmak çok zor. Uyuşuyor popom walla. Bir uyanıyorum sırt üstü yatmışım, bir kalkıyorum sağa dönmüşüm. Tek solda gece geçirmek bnm için mümkün değil.

Kızlar bugün ara ara göbeğin alt kısmına bıçak gibi sancı giriyor dünden beri stresliyim oğlan beni strese sokuyor ondan olabilir mi korkmaya başladım
Gaz olabilir mi acaba, bende de bır mıde ağrısı başladı dünden beri. Delinecek gıbı ağrıyor. Belkı senınkıde gaz kökenlidir.

Ben de varım. Haftaya pazar gideceğim, ama o zaman kesin öğreniyoruz. Bence biz öğrenemeyenlerin kız olacak

Aaa bende yuzustu yatmayi istiyorum ama bisey olur diye de korkuyorum

Ağrı sızı yapmadığı müddetçe yatılabilir bence. Ki benim riskliydi kanamalar vs biliyosun. İki hafta kalkmadan sırtüstü yatmıştım Şimdi risk geçti ama yine de sordum. Sorun olmaz dedi cnm.

Kızlar ben de öğrenemedim cinsiyeti henüz. Ama içime erkek doğuyor. Bu hafta gittim erken daha 2-3 hafta var dedi. Önümüzdeki hafta içinde ikili test sonucu için gidicez belki o zaman bakar ultrasonda ve söyler. Gittiğim gün Allah nasip ederse 11+3 olucaz.

Ben en son gittiğimde 10haftaya yeni girmişti bebiş doktora sormadım daha küçük zaten söylemez diye yarın 12+5oluyo bakalım öğrenebilecek miyiz

Gaz olabilir mi acaba, bende de bır mıde ağrısı başladı dünden beri. Delinecek gıbı ağrıyor. Belkı senınkıde gaz kökenlidir.[/QUOTE]
İnşallah canım korkuttu beni daha 10 gün var kontrole

Bunu duyduğuma sevindim . Şimdiden ufak ufak alıştırma yapayım da 20. Haftalara kadar alışmış olayım bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…