2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yumurtadan soğudum valla,doğurayım uzun bi süre yemeyi düşünmüyorum :)
Ben de uzun süredir yemiyordum ama böyle salatanın içinde kokusu belli olmuyor küçük küçük de doğruyorum limonun tadı bastırıyor heralde kokuyu. Bir de kvalidem köyden getirdi taze taZeyken yiyeyim dedim:)

Ben kızımdada böyleydim. Sivilce çirkinleşme hiçbişey olmadı. Bundada aynıyım o yüzden yine kız diye çok heveslenmiştim ama erkekmiş :)

Bendede oluyor karnımda minik patlamalı bişeyler ama daha çok erken diye düşündüm hep. Sanki omzuna biri tık tık yapar ya onun gibi hissetmiştim ben kızımdayken ilk hareketi. Bundada öyle bekliyorum bakalım yakındır heralde :) bende 175 57 kiloyum.

Benim ilk gebeliğimle bu çok farklı geçiyor. İlkinde haftada 5 gün dershaneye gidiyordum. Toplu taşıt kullandığım gün de oluyordu bazen hiç kötü hissetmiyordum kendimi. Kanama bulantı falan da olmamıştı ilk gebelik olmasına rağmen çok tahattım her konuda.

Bunda yeni geçti kanama mide bulantısı da fena yapmıştı ama geçti artık çok şükür.

Kuzumda çirkinleşmemiştim ams kimse güzelleştiğimi de söylemiyordu eşim bunda gebeliğin başından beri çok güzelleştin diyordu. Erkek olduğunu öğrenince ona yorduk biz de.

Canım hiç korkma bizim bebişte 13+0 da bildiğin yüz üstü uyuyordu doktor karnıma vurdu kıçını döndü yattı bu seferde baya az hareket etti

Sen de çok zayıfmışsıın... bebeğin durduğu yerle ilgili de belki olabilir. benim de aynı öyle içten dokunuyor gibi oluyor. kızımda ben de baya geç hissetmiştim.... tabi şuanda da yüzde yüz eminim diyemem, belki yanılıyor da olabilirim ama bebek hareketi gibi hissettiğim bilemiyorum artık umarım öyledir, insanın içi biraz daha rahat oluyor hareket ettiğini hissedince

Valla benimki de bu kontrole kadar oyleydi. Bu sefer kizlari dinledim ve kahvaltida cikolata yiyip gittim. Etkisi var mi bilmiyorum ama bizimki resmen amuda kalkmis ayaklarini salliyordu muayene boyunca da oyle takildi yaklasik 20 dk

Hamilelikte en uygun yatış pozisyonu; sol yan tarafınıza yatıp dizlerinizi kırarak bacaklarınızın arasına yastık koyup yatmanız hem sizin için hem de bebeğiniz için de en iyi yatış pozisyonudur. Bu yatış biçimi yalnız besinlerin ve kanın plesantaya en üst düzeyde ulaşmasını sağlamakla kalmaz . Aynı zamanda böbreğin işlevlerini en iyi şekilde yerine getirmesini sağlar. Böylece atıkların ve sıvıların vücuttan daha iyi atılımı ve diz ve ellerde daha az şişmedir.

Sola yatmak için ugrasiyorum ama çok zorlanıyorum . Sizler napiyorsunuz kızlar ?

Valla cnm ben de zorlanıyorum mecburen sağa da dönüyorum. Hatta belim ağrıyor ve sırt üstü de yatma ihtiyacı duyuyorum ama sırtüstü yatmak da iyi değilmiş. Ama mümkün olduğunca zorluyorum kendimi sol için

Gece defalarca uyanıyorum.sola dönüyorum falan ama olmuyor ya . Umarım yakında alışırız canim

Tecrübelisin o yüzden doğru olabilir :) ben daha hissetmedim bu haftalarda başlar ama bence. Hissedince insan rahat ediyor gerçekten.

Yüzüstü yatıyorum valla,son yatışlarımın tadını çıkarıyorum :)

Tamam canım salı günü gideceğim doktora dönüş yaparım tekrardan ben süt içiyorum ama işte yeterli değil sanırım geceleri fazla bacak agrısı yaşıyorum belki nedeni kalsiyum eksikliğidir
Cnm o agrilar icin magnezyum vveriyor. Benim kasik agrilarim ve gaz sancim coktu 2 gundur kullaniyorum biraz azaldi gibi. Bi de benim bebek asagiya yerlesmis o yuzden agrim cok oluyor

Listeyi paylasan bendim cnm zaten... ama ilacla ilgili internette yazilanlari yazdim yoksa gercekten fazla ben gunde 2 bardak sut bir kase yogurt yiyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…