2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Cnm o halsizlik konusunu bende anlamis degilim valla kizimda hic bipmedim ama bunda hen yoruluyorum

Ayyyy bizim eve de lazim valla. Ama havalar biraz daha isinsin oyle alicam bende temizlige bayan

Cnm kontrole girmeden once cikolata ve meyve suyu ic bak bakim nasil horon tepiyor o zaman

Valla benimki de bu kontrole kadar oyleydi. Bu sefer kizlari dinledim ve kahvaltida cikolata yiyip gittim. Etkisi var mi bilmiyorum ama bizimki resmen amuda kalkmis ayaklarini salliyordu muayene boyunca da oyle takildi yaklasik 20 dk
Cnm benimde bu kontrolumde amuda kalkmisti cok guldum valla

Kızlar bugün ara ara göbeğin alt kısmına bıçak gibi sancı giriyor dünden beri stresliyim oğlan beni strese sokuyor ondan olabilir mi korkmaya başladım

Cnm kontrole girmeden once cikolata ve meyve suyu ic bak bakim nasil horon tepiyor o zaman

Canım ikili test için kan verecektim dr aç gel dedi çikolata yemedim içim bulanır diye ama browni kek yedim yolda ama yok haftaya çikolata yiyeyim meyve suyu da içeyim bakalım

Ayyyy bizim eve de lazim valla. Ama havalar biraz daha isinsin oyle alicam bende temizlige bayan
Al valla canım büyük rahatlıkmış. Hamile olmadan önce yapardım zevkle temizlik ama yapamıyorum şindi, kasıklarım ağrıyor hemen. 2 kere eşim yaptı, yaparken de söylene söylene. Son çare kadın almak oldu. Hatta her hafta yarım gün çağırmayı düşünüyorum

Aslında kızlar güzel bir dönemde hamile kaldık önümüzdeki aylarda baharla birlikte havalar güzelleşecek meyveler bol ve güzel olacak sebze çeşitleri de öyle insan artık kış sebze meyvelerinden bıkıyor ben kış meyvesi pek yemiyorum ekşi meyve sevmiyorum o yüzden baharı yazı sabırsızlıkla bekliyorum

Ben temizlik yapmayi cok severim soyle evimin heryeri cif koksun domestos koksun. Ama bayagidir ustunden yapiyorum. Bahar temizligi yapilacak zaten o zaman alirim rahat ederim biraz... ohhh mis gibi olmustur evvvv

Aynen öyle canım. Hem kış meyveleri hem de yaz meyvelerini tatmış olacağız. Temiz ve güneşli havalarda bol bol da yürüyüş ohhh mis :)

Cnm o halsizlik konusunu bende anlamis degilim valla kizimda hic bipmedim ama bunda hen yoruluyorum

Aynen, her hamilelik aynı olmayabiliyor demek ki.... ben de kızımda çok rahat geçirmiştim bunda da öyle olur diye düşünmüştüm ama biraz yanılmışım sağlık olsun da katlanırız zorluklara .

Benim kullandığımın içinde hepsi var ama belki doktorun sana hepsini ayrı ayrı olarak vermeyi daha uygun görmüştür canım. Kan sulandırıcı iğne de kullanıyormuşsun, doktorun mutlaka senin sağlığına ve bebeğinin sağlığına göre vermiştir bu vitaminleri, endişe etme. Sadece hangisini ne için verdiğini tek tek sorup öğrenebilirsin için rahat eder neyi neden içtiğinin bilincinde olursun :)

Günaydın hamisler
Cinsiyet öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin.
Cinsiyet ogrenmeyen 3 5 kişi kaldık ben söyliyim geri kalanların cinsiyetlerini "ERKEK"
O üç beş kişiden biri benim:)) ve meraktan catliyoruuuuum yarin öğrenirim inşalla h

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…