2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ya zaten vücut sinyal veriyor gerçekten ileri hafltarda sol em rahatı oluyor mesela kazara sırtüstü yararsam nefesim kesiliyordu kendinizi zorlamaya gerek yok gerçekten

normalde benim kontrol 22sinde ama dayanamadım yarın farkli bir doktordan randevu aldim

yiyecek konusunda ve d vitamini konusunda haklisin ama şöyle bir dezavantajimiz var son aylarda çok zorlanabilirz sıcaklardan

Benim de etrafımdaki herkes kıza hamile ben de anlamadım bu işi
Benim çevremde de keza aynı. Kuzenler hamile her ikisininde kız, komşuların eşleri dostları gelinleri kızları hep kıza hamile, arkadaş çevremde öyle. Kk ya bi giriyorum her biyer erkek eylül anneleri %70 küsür erkek %20 küsür kız. Anlamadım bu işi

Kızlar merhaba ben ikili test yaptırdım salı doktora gidicem ama dayanamadım internetten sonuca bakıyım dedim bthcg 24.47 Papp-a 2574 yazıyor ve Papa-a kırmızı yazılmış acaba çok mu çok moralim bozuldu internetten baktım anlamadım nolur yardım edin

Kızlar ben de cuma günü kontrole gitmiştim. 11+1 aslında ama 12 çıktı. Doktorum 2 hafta sonra gel hem 2li testi yapalım, hem de cinsiyeti söyleyeyim dedi. Cinsiyet tahmini olan var mı :)

Ikili testin güvenilirliği çok düşük ben sonuçlardan anlamıyorum sana bu konuda yorum yapamam ama olumsuzsa bile kafana takma derim 4 ayrı gebelik biliyorum ikili teste göre engelli olduğu söylenip sağlıklı mis gibi evlatlarını kucağına alan. Ben ikili test yatırmıyorum bu nedenle boşuna kendini üzme olur mu? Çok yüreğin sıkılırsa nifty test yaptır geçerliliği yüzde 99 . Bak kendini üzersen bebişine daha çok zarar verirsin unut o testi

Evet çok şükür canim düzeldi. Yine de ac kalmamaya çalışıyorum. Darısı başına inş.

Bende öğrenemedim tatlim cumaya inş. Heyecanliyim daha çok bebisi gorecegim için tabiki

yiyecek konusunda ve d vitamini konusunda haklisin ama şöyle bir dezavantajimiz var son aylarda çok zorlanabilirz sıcaklardan

Ki zorlanıcaz bence. Kızım şubat ayında doğdu, kışa geldi yani son aylarım, üstüne mont giymezdim sıcak basardı o soğukta bile, ayaklarım davul gibi şişmiş heryerim ödem olmuştu terlikle gezdiğimi bilirim sokakta.
Annem beni ağustosta doğurdu, hatırlamak istemiyorum son aylarımı diyor. Gerçi şimdi klimalar var bir nebze evde rahatız da sokağa nasıl çıkıcaz bakalım. Benim 3 yaşında kızım var ve evimin önü çocuk parkı biz yazları güneş batmaya yalın bir çıkıyoruz uyku saatine kadar girmiyoruz eve bu yaz da böyle olmak zorunda evde sıkılıyor çocuklar çünkü :/

Benim yarin kontrolüm var ama cinsiyeti söylicegini hic sanmiyorum. Aslinda suan hic önemli degil yeterki güzel haberlerle dönelim doktordan. Ama insan bisiler almak istiyor cinsiyeti bilmeyince de pek alinmiyor. Bakalim artik hayirlisi hepimiz icin

Haklısın canım dün kullanmadım tereddütlerinden dolayı ama birazdan yemekten sonra içmeyi düşünüyorum bende..Doktorumuza güvenmek gerekiyor yoksa böyle bnm gibi pimpirikli biri nasıl geçirir bu hamilelik sürecini bilemiyorum :)

Canım birazda aç tok gitmek fark ediyor sanırım ben 9 haftada gittiğimde bacaklarını oynatıyodu doktora harekt mi ettim dedim evet tekme atıyo dedi şaşırmıştım beklemiyodum toktum saat 3 gibi gittim ama 10 haftada gittiğimde hiç hareket etmedi açtım ve sabah 9 gibi gittim demekki saat ve açlık tokluk farkediyo çikolata ve meyve suyu yiyip git istersen bi dahakine

Kendi bebişimin cinsiyeti belli değil ama kız kardeşim 1 haftaya doğum yapacak ve kızı olacak. Bugün eşimin yeğenlerine kıyafet aldık tabi bende daha doğmamış yeğenime aldım içim gitti resmen kız olursa benimki hem eltim den kıyafetler gelcek hem kız kardeşimden. Erkek olursa yine eltimden kendimize yatrm yaptık resmen onlara bir sürü kıyafet aldık

Selam kızlar dün yazlığa geldik güsel havayı görünce çocuklar denizde kumda oynadı bende güneşlendim mangal yaptık falan şimdi dönüş yolundayız yine yoğun bi hafta beni bekliyor Tarabya sahilde müstakil bi ev bulduk, teklif vermiştik bugün aradı emlakçı orta yolu bulmak üzere yarın yada salı görüşeceğiz malsahibiyle muhtemelen anlaşırız ve bana taşınma yolları

Günaydın hamisler
Cinsiyet öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin.
Cinsiyet ogrenmeyen 3 5 kişi kaldık ben söyliyim geri kalanların cinsiyetlerini "ERKEK"
Ben yarın gidiyorum doktora ve ısrarla yarın kız haberi vereceğimi idda ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…