2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yaaa canim 2 li test sonucunu ne kadar erken ogreneceksiniz bana 10 gun dediler anlamadim valla

Kızlar ben de varım cinsiyet öğrenemeyen. çarşamba ikilinin sonucu için gidicem o zaman ultrasonda bakarsa belki bi ihtimal görür. Yoksa taaa diğer kontrol ne zaman Allah bilir. Aslında baya öğrenmeyen ve net olmayan var.

ayy benmki ense kalınlıgıyla ilgilendi tamamen 4 boyutluyu acmadı,beklicez artık bakalm saglıklı olsunlarda,erkekse değişmez canm bence

Doktor söyleyeyim mi dedi ben söylemeseniz de olur dedim o derece meraksızdım
çok dogru kuzularımız sağlıklı olsun da ne önemi var

canim mesajlarini okudum sanirim erkek. Ben de aynen reglime 10 gun varken gordum cift cizgiyi. Bencillik olcak biliyorum kusura bakma ama ben de heyecanlandim simdi belki benimki de erkektir. Bi kizim var. bakalim. Tebrik ederim bu arada.
Valla bende burda duydum kim yazdı hatırlamıyorum sonra netten baktım biraz regli biter bitmez 5 gün içinde erkek 8 günden sonrası kız diyodu bende tuttu bu olay oğlum oluyomuş kız hissediyodum çin takvimi kız diyodu güya ona baya güvenmiştim sanırım inşallah gönlündeki hakkında hayırlısı olur

Çok geçmiş olsun canım inşallah tehlike tamamen ortadan kalkar dikkat et kendine

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Canım geçmiş olsun. Raporu bitti ama kanama geçti mi acaba. Ne zaman diğer kontrolün. Allah bağışlasın bebeğini

teşekkür ederim kızlar.
bugün tekrar kontrole gittim. plesentada kanama alanı devam ediyor . plesenta biraz yukarı çıkmış.haftaya tekrar kontrole gideceğim

Evet aynen öyleyim arada lenste kullanıyorum fotodaki hatına benziyorsan eşin iyi bir seçim yapmış
Natalie portman’a mı ooo ben daha , daha , daha uzunum

Bildim demek gözlüklü olduğunu :) doktora yapıyorsun ya oradan düşündüm aslında, çevremde ne kadar akademisyen varsa gözlüklü çoğu da miyop, meslek hastalığı gibi bişey göz bozukluğu da :)

Aa bak bu olmadi simdi ben de cin takvimine gore yaptim erkek diyo Saka bi yana saglikli olsunlar onemli olan o. Insallah saglikli sihhatli kucagimiza aliriz

kız beni nasıl düşünüyorsun :)

Cnm sıkma canini ya bir senle ben kaldik heralde cinsiyet ogrenmeyen... isin ilginci ben hic bisey hissetmiyorum. Ama esim oglumuz olucak diyor. Bir kizimiz var bu da erkek olsun bariiii
Bir de ben varım hâlâ ogrenemeyen ve kontrolüm 24 martta. Aslında hep kız hissediyorum ama bu kadar erkek çıkınca topikte havaya mi girdim nedir oğlum diye seviyorum karnimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…