2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yeni ultrasonu gördün mü atmıştım kuzum

Sen kendi ekranını gördün mü? Onlar anlamıyor bence sen gerekirse yarın kızınıda kucakla yanına birini al düş yola canım git bi dr a daha HAyırlısı ne ise o olsun senin için

Nasıl bir eşmiş o 12.haftada bebeğe kıyafetler alan:) biz olsak tamam baya erken davranmışsınız :)
Kızlarr videodan nubu yakaladım yorum yapın banada hadiii
Video açılmıyor fakat görünen kız nubu
Merhaba kizlar ,
Hamilelik suresince acı tuketiminiz ne durumda? Acılı yemek seven var mi aranizda.veya aci turşu biber pul biber sevenler :)
Daha bu akşam Adana kebap acılı lahmacun yedim ve herşeye pul biber serpiyorum

Bende öyle düşünüyorum kuzum daha cok minik yazık yavruma inşallah kendiliğinden bırakır yoksa vicdan azabı duyuyorum

Video koyamadm kuzum bendeki videodan o kısmı yakalayıp ekran fotosu cektim,bana da öyle geldi bakalm,tesekkürler yorumun icin

Görmedim canım benden önceki bayanı gördüm oda 11+5di. Bilmiyorum hayırlısı olsun son ultrasona bir bak bakalım senin içine ne doğdu

Ben senin gönlünden geçeni bildiğimden kız gbi hissedemiyorum bana erkek gibi geliyor kısmet bakalım hakkında hayırlısı canım Svgnnn

Tmm tatlim hemen kuaforumu ayarlamaliyim

Merhaba kizlar ,
Hamilelik suresince acı tuketiminiz ne durumda? Acılı yemek seven var mi aranizda.veya aci turşu biber pul biber sevenler :)
Ben ben geçen acı biber turşunu aşerdim küçük olanını güzel afiyetlede yedim dayanamam zaten asla acıya ama eskiye göre azalttım baya

hasret0587 ayyyyy 15 ay mi cok buyuk cesaret valla hayran kaldim... ben 11 senede ancak yani... yaramdan degil sorandan usandim hesabi yaptim.. aslinda istiyordum ama uykuma fazlasiyla duskunum cesaretim yoktu...

Kızlar. Cumartesi günü 12+2 haftada doktor bebegin kız oldugunu söyledi. Bugün gorev yaptigim okuldaki ogretmen arkadasim bana bir erkek doguramadin deyip güldü. Bir kızım var. Bu ikinci hamileligim. Inanilmaz zoruma gitti. Okulda tüm gun agladim durdum bu lafa. Kızım olacagi icin mutluyum. Kızıma bir kızkardeş olacak ne mutlu cok şükür. Ama bu laf inanılmaz zoruma gitti. Ozur diledi ama özrü kabahatinden beterdi....

C
cahil insan çok üzülme bu dünyada ne kadar anne olmak için çırpınan anne var bilmiyo sanırım arkadaş sağlıklı hayırlı evlat olsun da ne önemi varki sinir oluyorum kafını tartamayan insanlara

Cinsiyeti kadının degil erkeğin belirlediğini bilmemek bir cahiliyet,ama insanları heleki can tasıyan insanları yargılamak vicdansızlık.sen zaten böyle bir insanın selamına dahi kulak verme bence hele kendini hic üzme,hangi devirde yasıyoruz Allah aşkına,bazı insanlar varki sırf konuşmuş olmak için konusuyo,Allahım sana saglıkla kucagına almayı nasip etsin kızını..hic üzülme böyle insanlar icin

Cahilse ölsün lütfen Bencede:) boşver sen takılma war hala o kafada insanlar maalesef aynı havayı soluyoruz

hasret0587 ayyyyy 15 ay mi cok buyuk cesaret valla hayran kaldim... ben 11 senede ancak yani... yaramdan degil sorandan usandim hesabi yaptim.. aslinda istiyordum ama uykuma fazlasiyla duskunum cesaretim yoktu...
Cesaretle olsa bnde yapamazdım sürpriz oldu iyi ki de olmuş arada iki tane büyüttüm işte :)

Ay şu insanlara sinir oluyorum ya. Hamilelikte insan zaten çok duygusal ve alıngan oluyor kadın kadının düşmanı resmen. Takma sen onu ya nolur. Benden sonra kız kardeşim var mesela bizden sonra da iki erkek. İyi ki kız kardeşim var her derde deva onun varlığı bence kızın çok şanslı Allah hayırlı evlat nasip etsin herşeyden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…