2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
C
cahil insan çok üzülme bu dünyada ne kadar anne olmak için çırpınan anne var bilmiyo sanırım arkadaş sağlıklı hayırlı evlat olsun da ne önemi varki sinir oluyorum kafını tartamayan insanlara
Cahilse ölsün lütfen Bencede:) boşver sen takılma war hala o kafada insanlar maalesef aynı havayı soluyoruz
inanın çok üzüldüm. Ozur dilemeye arıyor. Diyor ne yapayim üçüncüyü dogur sen de o zaman çok erkek istiyorsan diyor. La havlae ve la kuvvete illa billahil azim. Ben ne diyorum o ne diyor. Ben diyorum bana dert degil kiz veya erkek olmasi. Senin bana sen de bir erkek doguramadin demen benim aglama sebebim diyorum . kadinin verdigi cevap bu..eşime anlatmadim bile..o kadar ki sinirlendim eşime anlatip onuda sinirlendirmek istemedim

Amin cnm Allah razı olsun.

Bir ablam var benim bir de ben birbirimize yeri gelir anne oluruz yeri gelir kardeş yeri gelir arkadaş tüm dünyayı verseler ablama değişmem sen ne şanslı bi annesi ki iki kızın olacak ve onlar hep beraber bu hayatta ayakta kalıp mutlu olacaklar. Boşver cahili ben de öğretmenim ama çok net ki okumak cehaleti kısmen alıyor da eşeklik baki kalıyor. Bu arada benim de bir kızım olacak bugün öğrendim çok da mutluyum

Canım gerçekten cahille uğraşmak çok zor. Geçenlerde kaynanam dediki bi espri konusu vardı halamın oglu burun ameliyayı olcak kardeşine dediki ben cıkınca orda bir tatlı dagıt falan dedi kaynanamgilde bizdeydi kaynanam atladı artık derler oğlunmu olduda tatlı dagıtıyorsun diye dedi. Kan beynime sıçradı resmen bizde 3 kız kardeşiz. Bu konuda acayip hassasım. Niye erkek çocugu olanlarmı tatlı dağıtıyor kız erkek ne farkeder insan evladı olunca sevincinden dagıtır dedim bozuldu tabi öyle falan dedi. Her zaman bozuyorum genede bıkmıyor bozulmaktan birgün cahillik yapma diyeceğim az kaldı :)

Bir de bu insan eğitmen öyle mi. Allah evlatlarımızı böyleleriyle karşılaştırmasın.
Cahil olanı anlarım ama eğitimli bir insan sadece kötü niyetinden böyle söylüyordur kendi yüreğinin ekmeğini yesin. Boşver canım sen. Ne kadar güzel kız kardeş olacaklar ben de ikinciye kız olsun diye niyetlenmiştim.

Insanlar çok düşüncesiz ya, çok mutsuz. Bence hiç oralı olma. Kız kardeşler ileriki yaşlarda birbirlerinin en iyi arkadaşı oluyorlar, ne güzel hep hayat boyu yoldaş. Bize simdi bir erkek bebek geliyor ve oğlumu şimdiden çok ama çok seviyorum. Ha ama seçebiliyor olsaydık ben iki kızım olsun diye seçerdim. O yüzden çok güzel bence keyfini çıkar.

Olabilir canım artık bayağı büyüdü:) içeriden gelen bir tekme miydi, kasıkta olması bebek ihtimalini güçlendiriyor:)
Ya farklıydı bu sefer vurma gibiydi hani dediniz ya biri omzuna tıklatıyor gibi diye aynı öyleydi. Allah'ım çok güzel bişey inşallah öyledir

Ne gereksiz insanlar var memlekette birde eğitimci olacak.. bir kızım var çok şükür,şimdikide kız olsun diye yattım kalktım dua ettim resmen..

Ayy gerizekalı oğlanı kendi mi doğurmuş
Sanki Allah tövbe Estağfirullah
Salla girişim patavatsız

Arkadaşlar daha erken mi ama sol tarafımda bir şey kımıldıyor sürekli;bebek olabilir mi?Hamile arkadaşlarım bebek hareket edince gösterirdi aynen öyle...daha erken mi sizce
Bence erken canım senin için :) baksana 14 gram 4 cm diyor daha çok minnak annesi, ama o hünler de gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…