- 14 Haziran 2014
- 2.081
- 2.023
- 358
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #13.441
C
cahil insan çok üzülme bu dünyada ne kadar anne olmak için çırpınan anne var bilmiyo sanırım arkadaş sağlıklı hayırlı evlat olsun da ne önemi varki sinir oluyorum kafını tartamayan insanlara
Cinsiyeti kadının degil erkeğin belirlediğini bilmemek bir cahiliyet,ama insanları heleki can tasıyan insanları yargılamak vicdansızlık.sen zaten böyle bir insanın selamına dahi kulak verme bence hele kendini hic üzme,hangi devirde yasıyoruz Allah aşkına,bazı insanlar varki sırf konuşmuş olmak için konusuyo,Allahım sana saglıkla kucagına almayı nasip etsin kızını..hic üzülme böyle insanlar icin
inanın çok üzüldüm. Ozur dilemeye arıyor. Diyor ne yapayim üçüncüyü dogur sen de o zaman çok erkek istiyorsan diyor. La havlae ve la kuvvete illa billahil azim. Ben ne diyorum o ne diyor. Ben diyorum bana dert degil kiz veya erkek olmasi. Senin bana sen de bir erkek doguramadin demen benim aglama sebebim diyorum . kadinin verdigi cevap bu..eşime anlatmadim bile..o kadar ki sinirlendim eşime anlatip onuda sinirlendirmek istemedimCahilse ölsün lütfenBencede:) boşver sen takılma war hala o kafada insanlar maalesef aynı havayı soluyoruz
Amin cnm Allah razı olsun.Ay şu insanlara sinir oluyorum ya.Hamilelikte insan zaten çok duygusal ve alıngan oluyor kadın kadının düşmanı resmen. Takma sen onu ya nolur. Benden sonra kız kardeşim var mesela bizden sonra da iki erkek. İyi ki kız kardeşim var her derde deva onun varlığı bence kızın çok şanslı Allah hayırlı evlat nasip etsin herşeyden önce
Bir ablam var benim bir de ben birbirimize yeri gelir anne oluruz yeri gelir kardeş yeri gelir arkadaş tüm dünyayı verseler ablama değişmem sen ne şanslı bi annesi ki iki kızın olacak ve onlar hep beraber bu hayatta ayakta kalıp mutlu olacaklar. Boşver cahili ben de öğretmenim ama çok net ki okumak cehaleti kısmen alıyor da eşeklik baki kalıyor. Bu arada benim de bir kızım olacak bugün öğrendim çok da mutluyumKızlar. Cumartesi günü 12+2 haftada doktor bebegin kız oldugunu söyledi. Bugün gorev yaptigim okuldaki ogretmen arkadasim bana bir erkek doguramadin deyip güldü. Bir kızım var. Bu ikinci hamileligim. Inanilmaz zoruma gitti. Okulda tüm gun agladim durdum bu lafa. Kızım olacagi icin mutluyum. Kızıma bir kızkardeş olacak ne mutlu cok şükür. Ama bu laf inanılmaz zoruma gitti. Ozur diledi ama özrü kabahatinden beterdi....
Canım gerçekten cahille uğraşmak çok zor. Geçenlerde kaynanam dediki bi espri konusu vardı halamın oglu burun ameliyayı olcak kardeşine dediki ben cıkınca orda bir tatlı dagıt falan dedi kaynanamgilde bizdeydi kaynanam atladı artık derler oğlunmu olduda tatlı dagıtıyorsun diye dedi. Kan beynime sıçradı resmen bizde 3 kız kardeşiz. Bu konuda acayip hassasım. Niye erkek çocugu olanlarmı tatlı dağıtıyor kız erkek ne farkeder insan evladı olunca sevincinden dagıtır dedim bozuldu tabi öyle falan dedi. Her zaman bozuyorum genede bıkmıyor bozulmaktan birgün cahillik yapma diyeceğim az kaldı :)Amin cnm Allah razı olsun.
Bir de bu insan eğitmen öyle mi. Allah evlatlarımızı böyleleriyle karşılaştırmasın.Amin cnm Allah razı olsun.
Insanlar çok düşüncesiz ya, çok mutsuz. Bence hiç oralı olma. Kız kardeşler ileriki yaşlarda birbirlerinin en iyi arkadaşı oluyorlar, ne güzel hep hayat boyu yoldaş. Bize simdi bir erkek bebek geliyor ve oğlumu şimdiden çok ama çok seviyorum. Ha ama seçebiliyor olsaydık ben iki kızım olsun diye seçerdim. O yüzden çok güzel bence keyfini çıkar.Kızlar. Cumartesi günü 12+2 haftada doktor bebegin kız oldugunu söyledi. Bugün gorev yaptigim okuldaki ogretmen arkadasim bana bir erkek doguramadin deyip güldü. Bir kızım var. Bu ikinci hamileligim. Inanilmaz zoruma gitti. Okulda tüm gun agladim durdum bu lafa. Kızım olacagi icin mutluyum. Kızıma bir kızkardeş olacak ne mutlu cok şükür. Ama bu laf inanılmaz zoruma gitti. Ozur diledi ama özrü kabahatinden beterdi....
Olabilir canım artık bayağı büyüdü:) içeriden gelen bir tekme miydi, kasıkta olması bebek ihtimalini güçlendiriyor:)Kızlarrrrrrr sağ kasıgıma doğru böyle pıt dedi bişey elime bekledim 20 saniye sonra falan tekrar pıt dedi nolur hareketi olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ya farklıydı bu sefer vurma gibiydi hani dediniz ya biri omzuna tıklatıyor gibi diye aynı öyleydi. Allah'ım çok güzel bişey inşallah öyledirOlabilir canım artık bayağı büyüdü:) içeriden gelen bir tekme miydi, kasıkta olması bebek ihtimalini güçlendiriyor:)
İnşallah :) devamı da gelir önümüzdeki günlerde:)) şaka maka arrık bebekleri hissetmeye de başladık maşallah bizeYa farklıydı bu sefer vurma gibiydi hani dediniz ya biri omzuna tıklatıyor gibi diye aynı öyleydi. Allah'ım çok güzel bişey inşallah öyledir
Aynen canım Allah devamını görmeyi nasip etsin inşallah. Bir kaç haftaya daha da hareketlenir daha farklı konularımz olur konuşacakİnşallah :) devamı da gelir önümüzdeki günlerde:)) şaka maka arrık bebekleri hissetmeye de başladık maşallah bize
Yaaaa çok tatlı darısı bizim başımıza artık :)Ya farklıydı bu sefer vurma gibiydi hani dediniz ya biri omzuna tıklatıyor gibi diye aynı öyleydi. Allah'ım çok güzel bişey inşallah öyledir
Benimde aktif yazanlar oluşuyor kafamda hele profil fotosu yoksa unutuyorum kaprin değiştirmişti bi ara unutttm mesela sonrada aa bu o dedimheheh sende tıkandım bak tutturamadım =) duygusallık ve merak da tüm kadınların ortak özelliği seni biraz daha tanımam lazım =))
Evet ben de profil fotolarıyla hatırlıyorum foto değişince başka biri gibi geliyor. Ben hiç değiştirmiyorum o yüzden profili:)Benimde aktif yazanlar oluşuyor kafamda hele profil fotosu yoksa unutuyorum kaprin değiştirmişti bi ara unutttm mesela sonrada aa bu o dedim
Ne gereksiz insanlar var memlekette birde eğitimci olacak.. bir kızım var çok şükür,şimdikide kız olsun diye yattım kalktım dua ettim resmen..Kızlar. Cumartesi günü 12+2 haftada doktor bebegin kız oldugunu söyledi. Bugün gorev yaptigim okuldaki ogretmen arkadasim bana bir erkek doguramadin deyip güldü. Bir kızım var. Bu ikinci hamileligim. Inanilmaz zoruma gitti. Okulda tüm gun agladim durdum bu lafa. Kızım olacagi icin mutluyum. Kızıma bir kızkardeş olacak ne mutlu cok şükür. Ama bu laf inanılmaz zoruma gitti. Ozur diledi ama özrü kabahatinden beterdi....
Beni unutmuyorsundur heraldeBenimde aktif yazanlar oluşuyor kafamda hele profil fotosu yoksa unutuyorum kaprin değiştirmişti bi ara unutttm mesela sonrada aa bu o dedim
Ayy gerizekalı oğlanı kendi mi doğurmuşKızlar. Cumartesi günü 12+2 haftada doktor bebegin kız oldugunu söyledi. Bugün gorev yaptigim okuldaki ogretmen arkadasim bana bir erkek doguramadin deyip güldü. Bir kızım var. Bu ikinci hamileligim. Inanilmaz zoruma gitti. Okulda tüm gun agladim durdum bu lafa. Kızım olacagi icin mutluyum. Kızıma bir kızkardeş olacak ne mutlu cok şükür. Ama bu laf inanılmaz zoruma gitti. Ozur diledi ama özrü kabahatinden beterdi....
Bence erken canım senin için :) baksana 14 gram 4 cm diyor daha çok minnak annesi, ama o hünler de gelecek inşallahArkadaşlar daha erken mi ama sol tarafımda bir şey kımıldıyor sürekli;bebek olabilir mi?Hamile arkadaşlarım bebek hareket edince gösterirdi aynen öyle...daha erken mi sizce
Evet o işte :) pıt pıt :) ama çok net olmalı.Kızlarrrrrrr sağ kasıgıma doğru böyle pıt dedi bişey elime bekledim 20 saniye sonra falan tekrar pıt dedi nolur hareketi olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?