2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Beni unutmuyorsundur heralde nede olsa eski topik arkadaşıyız
Tabini dostum hatta orda nick değiştirmiştin benden bir ayvönce hamileydin ama minik piranhanın dediklerine aynen katılıyorum iki zıt karakter var sende biri asi vurdumduymaz
Biri merhametli hassas
yazacaktım ama piranha benden hızlı çıktı

Ben ben geçen acı biber turşunu aşerdim küçük olanını güzel afiyetlede yedim dayanamam zaten asla acıya ama eskiye göre azalttım baya
oh oh afiyet olsun cok fazla yemeyin haa kavurursunuz bebisleri o degilde aciı yemeden hamilelik düşünemiyorum,acı benim hayatımin merkezi.acısız hic yemek yiyemem.zaten zannedersem bebege de zarari yok yenilen acının degil mi

Sendede fil hafızası varmış valla :) nick değiştirmeyi bile unutmamışsın :) oradaki herkes doğurup muradına erdi :) lavin hepimizden hızlı çıkıp ikinciyi çoktaan doğurdu bile :)
Belki yazış tarzımız bile karaketerimizi belli ediyor diye düşünmüyor değilim şuanda :) nerden tanıyosunuz siz beni :))

hasret0587 ayyyyy 15 ay mi cok buyuk cesaret valla hayran kaldim... ben 11 senede ancak yani... yaramdan degil sorandan usandim hesabi yaptim.. aslinda istiyordum ama uykuma fazlasiyla duskunum cesaretim yoktu...
Bende suan sizinle ayni durumdayim.
13 sene sonra 2.karar verdim.
Tam rahata alistim yani bakalim neler olacak

Acı benim hayatımın merkezinde aynı şekilde çok abartmamak şartıyla tüketiyorum doktorlar çok tüketmeyin diyo ama acı diye vurgulamıyolar baharat çeşitleri

Yok yok yiyin gari:)

Bende hiç bi hareketlilik yok sadece bazen sağ bazen sol kasığımsa zonklamalar oluyor o kadar.... inşallah sağlığı yerindedir.. 3 hafta var kontrolüme.. 13+1 deyim henüz

Ay o pıt pıt denilen bende de oldu 1 hafta önce falan hatta dr gitmeden birgün önce arkadaş.hiç.pıt pıt hissettim mi dedi evet iki kere çok net dedim tamam erkek dedi.onun da oğlanda öyle erken olmuş ve öyle de çıktı bir daha hissetmedim ya da anlamadım bu akşamda bişeyler var ama anlamlandıramadım

Hayırlı olsun canım uğur getirsin inşallah bebeğinizde sağlıkla gelsin yeni.evinize benimde hayalim müstakil ev bahçeli kayınpederin evi öyle orman var hemen karşısında mis gibi haftasonları hep ordayız sessiz şimdi bahçede çiçeklerde açmaya başladı çok güzel oluyor baharda

Kız kafayı yerim acı olmazsa bende zaten çok severim ama hamilelikte de tam oldu ,çiğköfte yapar eşim sürekli geç olsada yoğurur hiç bişey yoksa acılı şalgam içerim. Bebeğe zararı yok bazı annelerde
Hemoroid yapıyor onu biliyorum.

Offf taşınmak çok zor ama yeni ev hevesi de bir başka yaa hadi inşallah güle güle oturun.

ee be canım sen bu cehalete değer vermediğin birinin lafına ne üzülüyorsun da birde ağlıyorsun?bu kadarcıksın işte de gül geç birde :) hayatın öğrettiği sıfırın altındaki kişilerden uzak dur ama böyle de üzülme..var ya bir lafa bakarım laf mı birde kişiye bakarım adam mı diye buradaki adamlık cinsiyet değil yalnız lafına sözüne itibar edilir mi meselesi ki ciddiye alalım..senin öğretmen yazık ikisinden de sınıfta kalmış havalandırma şu kadını ciddiye alıp Allasen

Bu akşam aynı konu hakkında konuştum eşimle. İnsanlar neden bu kadar kaba ve düşüncesiz diye? Acaba bızde zaman zaman insanları kırıyor muyuz dedim ... Benımde ıkıncı oğlan geliyor, her söylediğime birde savunma yapmak zorunda kalıyorum. Öyle tepkiler alıyorum ki; vah vah ne yaparmışım, nasıl idare edermişim, kafayı oynatırmışım. Daha neler neler... Sankı ilk doğuran ben olacağım. Hayırlı olsun de geç yani. Allah sağlık versin de. Bende Allah razı olsun diyeyim bitsin. Ama iki kız çocuğu olanlar o kadar şanslı ki; biz 3 kız kardeşiz. Erkek hiç yok. Birbirimize çok bağlıyızdır, annemizede. Annem 2,5 ay önce gezmeye başka bir şehire gitti. Epeyde uzak bir şehir. Orada beyin kanaması geçirdi. 24 saat içinde 3 ümüz oradaydık. Çocukları, işi, eşi herşeyi bıraktık. 1 ay kaldım annemin yanında. Şehir değiştirmesi yasaktı. Yani diyeceğim şu, sizin sırtınız yere gelmez, çok mu çok şanslısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…