- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #13.461
Tabini dostum hatta orda nick değiştirmiştin benden bir ayvönce hamileydin ama minik piranhanın dediklerine aynen katılıyorum iki zıt karakter var sende biri asi vurdumduymazBeni unutmuyorsundur heraldenede olsa eski topik arkadaşıyız
Sen kendi ekranını gördün mü? Onlar anlamıyor bence sen gerekirse yarın kızınıda kucakla yanına birini al düş yola canım git bi dr a daha HAyırlısı ne ise o olsun senin için
Nasıl bir eşmiş o 12.haftada bebeğe kıyafetler alan:) biz olsak tamam baya erken davranmışsınız :)
Video açılmıyor fakat görünen kız nubu
Daha bu akşam Adana kebap acılı lahmacun yedim ve herşeye pul biber serpiyorum
oh oh afiyet olsun cok fazla yemeyin haa kavurursunuz bebisleriBen ben geçen acı biber turşunu aşerdim küçük olanını güzel afiyetlede yedim dayanamam zaten asla acıya ama eskiye göre azalttım baya
Sendede fil hafızası varmış valla :) nick değiştirmeyi bile unutmamışsın :) oradaki herkes doğurup muradına erdi :) lavin hepimizden hızlı çıkıp ikinciyi çoktaan doğurdu bile :)Tabini dostum hatta orda nick değiştirmiştin benden bir ayvönce hamileydin ama minik piranhanın dediklerine aynen katılıyorum iki zıt karakter var sende biri asi vurdumduymaz
Biri merhametli hassas
yazacaktım ama piranha benden hızlı çıktı
Evet canım gayet nettiEvet o işte :) pıt pıt :) ama çok net olmalı.
İnşallah canım :)Yaaaa çok tatlı darısı bizim başımıza artık :)
Bende suan sizinle ayni durumdayim.hasret0587 ayyyyy 15 ay mi cok buyuk cesaret valla hayran kaldim... ben 11 senede ancak yani... yaramdan degil sorandan usandim hesabi yaptim.. aslinda istiyordum ama uykuma fazlasiyla duskunum cesaretim yoktu...
Hastaneden hastaneye farkediyordur cnm,laboratuvar sistemleri farklı olabilirYaaa canim 2 li test sonucunu ne kadar erken ogreneceksiniz bana 10 gun dediler anlamadim valla
Tamam ozaman kesin o :) bugün bendede oldu ama emin olamadım.Evet canım gayet netti
Acı benim hayatımın merkezinde aynı şekilde çok abartmamak şartıyla tüketiyorum doktorlar çok tüketmeyin diyo ama acı diye vurgulamıyolar baharat çeşitlerioh oh afiyet olsun cok fazla yemeyin haa kavurursunuz bebislerio degilde aciı yemeden hamilelik düşünemiyorum,acı benim hayatımin merkezi.acısız hic yemek yiyemem.zaten zannedersem bebege de zarari yok yenilen acının degil mi
Yok yok yiyin gari:)oh oh afiyet olsun cok fazla yemeyin haa kavurursunuz bebislerio degilde aciı yemeden hamilelik düşünemiyorum,acı benim hayatımin merkezi.acısız hic yemek yiyemem.zaten zannedersem bebege de zarari yok yenilen acının degil mi
Bu arada bizim ev işi oldu artık sitesen apartmandan sonra müstakil bahçeli bir Evim oldu hep istediğim gibiher isteyene nasip olsun dilerim taşınınca çardakta kahveye beklerim kızlar ay sonu taşınırım muhtemelen
ee benim neyim eksik? Cinsiyet artı anne adayı görüntü tahmini istiyorum bendeHeheh güzel oldu bu tahmin olayı:)
Kulak hizası kısa düz saçlı beyaz tenli duygusal bir kadın:) . Biraz da meraklı
oh oh afiyet olsun cok fazla yemeyin haa kavurursunuz bebislerio degilde aciı yemeden hamilelik düşünemiyorum,acı benim hayatımin merkezi.acısız hic yemek yiyemem.zaten zannedersem bebege de zarari yok yenilen acının degil mi
Canım gerçekten cahille uğraşmak çok zor. Geçenlerde kaynanam dediki bi espri konusu vardı halamın oglu burun ameliyayı olcak kardeşine dediki ben cıkınca orda bir tatlı dagıt falan dedi kaynanamgilde bizdeydi kaynanam atladı artık derler oğlunmu olduda tatlı dagıtıyorsun diye dedi. Kan beynime sıçradı resmen bizde 3 kız kardeşiz. Bu konuda acayip hassasım. Niye erkek çocugu olanlarmı tatlı dağıtıyor kız erkek ne farkeder insan evladı olunca sevincinden dagıtır dedim bozuldu tabi öyle falan dedi. Her zaman bozuyorum genede bıkmıyor bozulmaktan birgün cahillik yapma diyeceğim az kaldı :)[/QUOTE
Valla kızlar ilk çocuğum benden sonra 2 erkek kardeşim var babam bir bende müjdeler bahşişler dağıtmışhepte desteğini sevgisini hissettim yaşadığı sürece..sormayın hatta bu ara hep özlüyor ve ağlıyorum babam için kız kardeşim olsun istedim hep çocukken büyüyüdükçe de erkek kardeş desteğinin avantajlarını gördüm kısacası Allah hayırlı evlat versin de ne olacağını o daha iyisini bilir..öyle kız evlatlar gördüm öyle de erkek evlatlar...hayırlı sağlıklı olsun önce bana ailemize sonra vatana ve tüm insanlığa!yok benim öyle kız erkek ısrarım o yüzden
Offf taşınmak çok zor ama yeni ev hevesi de bir başka yaa hadi inşallah güle güle oturun.Bu arada bizim ev işi oldu artık sitesen apartmandan sonra müstakil bahçeli bir Evim oldu hep istediğim gibiher isteyene nasip olsun dilerim taşınınca çardakta kahveye beklerim kızlar ay sonu taşınırım muhtemelen
ee be canım sen bu cehalete değer vermediğin birinin lafına ne üzülüyorsun da birde ağlıyorsun?bu kadarcıksın işte de gül geç birde :) hayatın öğrettiği sıfırın altındaki kişilerden uzak dur ama böyle de üzülme..var ya bir lafa bakarım laf mı birde kişiye bakarım adam mı diye buradaki adamlık cinsiyet değil yalnız lafına sözüne itibar edilir mi meselesi ki ciddiye alalım..senin öğretmen yazık ikisinden de sınıfta kalmışinanın çok üzüldüm. Ozur dilemeye arıyor. Diyor ne yapayim üçüncüyü dogur sen de o zaman çok erkek istiyorsan diyor. La havlae ve la kuvvete illa billahil azim. Ben ne diyorum o ne diyor. Ben diyorum bana dert degil kiz veya erkek olmasi. Senin bana sen de bir erkek doguramadin demen benim aglama sebebim diyorum . kadinin verdigi cevap bu..eşime anlatmadim bile..o kadar ki sinirlendim eşime anlatip onuda sinirlendirmek istemedim
inanın çok üzüldüm. Ozur dilemeye arıyor. Diyor ne yapayim üçüncüyü dogur sen de o zaman çok erkek istiyorsan diyor. La havlae ve la kuvvete illa billahil azim. Ben ne diyorum o ne diyor. Ben diyorum bana dert degil kiz veya erkek olmasi. Senin bana sen de bir erkek doguramadin demen benim aglama sebebim diyorum . kadinin verdigi cevap bu..eşime anlatmadim bile..o kadar ki sinirlendim eşime anlatip onuda sinirlendirmek istemedim
Canım gerçekten cahille uğraşmak çok zor. Geçenlerde kaynanam dediki bi espri konusu vardı halamın oglu burun ameliyayı olcak kardeşine dediki ben cıkınca orda bir tatlı dagıt falan dedi kaynanamgilde bizdeydi kaynanam atladı artık derler oğlunmu olduda tatlı dagıtıyorsun diye dedi. Kan beynime sıçradı resmen bizde 3 kız kardeşiz. Bu konuda acayip hassasım. Niye erkek çocugu olanlarmı tatlı dağıtıyor kız erkek ne farkeder insan evladı olunca sevincinden dagıtır dedim bozuldu tabi öyle falan dedi. Her zaman bozuyorum genede bıkmıyor bozulmaktan birgün cahillik yapma diyeceğim az kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?