2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar yüzü lekelenen var mı aranızda?
Yaklaşık 2-3 hafta önce oldu hala geçmedi.

Dudak köşelerimin altı, iki tarafta da, bozuk para büyüklüğünde lekeler oldu simetrik şekilde.
Çok moralimi bozuyor

Benden de bir foto eşim ve ben, ogluşumuzun fikri var ama kendisi henüz yokken.
Eki Görüntüle 2123023
Tam bombalar sizi:) eşin çok genç duruyor ırkı gereği sanırım
Dr dan geliyorum kizlar. Cinsiyetleri kesinleşti . Oğluşlarim olacak nasipse :)
Ay süper sana iki kız demşşlerdi dimi hayırlı uğurlu olsun bi kızın vardı zaten gözün aydın
Benim eşimde Başak burcu ailesine bağlı Çalışkan detaycı ve takıntılıdır birden sinirlenir ama kin tutmaz bebeğimde Başak olacak 12.eylül De doğuracağım nasipse
kızlarr bu da ben :)
Vay çok vamp gördüm seni kııızz

Kız bebişin anneye hediyeleri bunlar sanıyorum

Gwliyor cnm aynısı bendede oluyor normalmiş bu evet hap olarak çok yan etki yaptığı için banada fitil olarak kullanmami söyledi

Lekelenme değil ama ergenliğimde çıkarmadığım sivilceyi çıkardım son iki haftada

Her fitil içerde erir sonra çıkar tabiiki içerde yok olamaz
Hadi bu fotoğrafta benden olsun.Bu fotoğraf bu tedavime başladığımın ilk günü cafede randevumu beklerken yani anısı olacak hep
Decavu decavuuuuuuu
Evet öyle kardeşin mi diye sormasinlar diye sakal bıyık trasi yasak
Kesinlikle yaş farkı war mı normalde?

Sen tecrübeli kız annelerindensin, geçiyo dimi?? Geçer yani bence geçmeli ama geçsin nolur

Cinsiyet belli miydi senin? hasret0587 içime kurt düşürdü şimdi
Bende çıkmadı cnm hiç Gayette güzeldim aksine öyle efsane işte herkeste olacak die bişry yok, bana 10+5ve 11+4 (12+1görünüyordu usgde) erkek büyük ihtimal dedi ama ben kimseye söylemedim daha annemler dışında çünkü kızımda 19.hafta erkekten kıza döndü o yüzden kesin demeden erkek diyemiyorun

Sen tecrübeli kız annelerindensin, geçiyo dimi?? Geçer yani bence geçmeli ama geçsin nolur

Cinsiyet belli miydi senin? hasret0587 içime kurt düşürdü şimdi
Ya çükünü bile gördük güya geçen hafta. Ama belirtilerim hep kız belirtisi. Babası da çılgınca kız istiyor.. Haftaya bugün yine sorucam.

Ben de gece fitil, sabah hap olarak kullaniyorum ayni ilaci. Sabah ilk tuvaletimde bi kismi geliyo fitilin, gün icinde de camasirim devamli islak yildim artik

Aaa döndü mü gerçekten. Bize %90 erkek dedi ama eşim içime kız doğuyor değişebilir daha erken diyor kız istediği için biraz. Bizde cuma ikilinin kan sonucu için gidicez bir daha baktırıcam

Bende de var dudagimin kenarindan ceneme dogru kirmizi leke sanki derisi kurumus da kizarmis gibi. Ne sürsem gecmiyo

Yok alınmam :) eşim diğer kardeşlerine de hiç benzemiyor bak. Hem de digerlerinden 10 yıl sonra doğmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…