- 29 Mart 2013
- 273
- 393
- 303
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #13.661
Kuzum kuzum yeter ya daha fazla merak etme cok yakinda ogrenicez zaten hamileligin tadini yasaMinikPiranha kuzum sana 12 haftalıkken kız diye 2li testte mi söylediler
Tam bombalar sizi:) eşin çok genç duruyor ırkı gereği sanırımBenden de bir foto eşim ve ben, ogluşumuzun fikri var ama kendisi henüz yokken.
Eki Görüntüle 2123023
Ay süper sana iki kız demşşlerdi dimi hayırlı uğurlu olsun bi kızın vardı zaten gözün aydınDr dan geliyorum kizlar. Cinsiyetleri kesinleşti . Oğluşlarim olacak nasipse :)
Benim eşimde Başak burcu ailesine bağlı Çalışkan detaycı ve takıntılıdır birden sinirlenir ama kin tutmaz bebeğimde Başak olacak 12.eylül De doğuracağım nasipseBenim eşim başak kızlar biraz zor bir insan çok ilgili evine bana ne istesem koşar alır evde yardım eder market falan hep yapar destektir ama takıntılıdır birşeyi taktı mı anında yapması lazım. Üstüme bunaltacak kadar düşer vitamindir yemektir falan dün gece o hasta olduğu için oturma odasında yatıyordu bende yatak odasında uykum kaçtı teli kurcalıyordum lavaboya kalkmış baktı telefona bakıyorum uyumadın mı daha bırak artık bebekte dinlensin diyor ya sanki bebek yoruluyordedim uzanıyorum zaten ne alakası var. Çok pimpirikli annem napıcaz bakalım çocuk doğunca diyor. Vee bebeğimde başak olacak iki başakla napıcam ben bakalım
Vay çok vamp gördüm seni kııızzkızlarr bu da ben :)
Kız bebişin anneye hediyeleri bunlar sanıyorumKızlar yüzü lekelenen var mı aranızda?
Yaklaşık 2-3 hafta önce oldu hala geçmedi.
Dudak köşelerimin altı, iki tarafta da, bozuk para büyüklüğünde lekeler oldu simetrik şekilde.
Çok moralimi bozuyor
Gwliyor cnm aynısı bendede oluyor normalmiş bu evet hap olarak çok yan etki yaptığı için banada fitil olarak kullanmami söyledicanım bende progestanı hap olarak kullanıyordum bende çok fazla yan etki yaptığı için bu hafta fitil olarak kullan dedi.
peki bişey soracağım: sende de fitil olarak kullandıktan sonra (mesela akşam yatmadan kullandın) gece ya da sabah lavaboya kalktığında ilaç kalıntıları geliyor mu?
yoksa ben mi yanlış kullanıyorum da o kalıntılar geliyor
Lekelenme değil ama ergenliğimde çıkarmadığım sivilceyi çıkardım son iki haftadaKızlar yüzü lekelenen var mı aranızda?
Dudak köşelerimin altı, iki tarafta da, bozuk para büyüklüğünde lekeler oldu simetrik şekilde.
Çok moralimi bozuyor
Evet öyle kardeşin mi diye sormasinlar diye sakal bıyık trasi yasakTam bombalar sizi:) eşin çok genç duruyor ırkı gereği sanırım
Her fitil içerde erir sonra çıkar tabiiki içerde yok olamazcanım bende progestanı hap olarak kullanıyordum bende çok fazla yan etki yaptığı için bu hafta fitil olarak kullan dedi.
peki bişey soracağım: sende de fitil olarak kullandıktan sonra (mesela akşam yatmadan kullandın) gece ya da sabah lavaboya kalktığında ilaç kalıntıları geliyor mu?
Decavu decavuuuuuuuHadi bu fotoğrafta benden olsun.Bu fotoğraf bu tedavime başladığımın ilk günü cafede randevumu beklerken yani anısı olacak hep
KesinlikleEvet öyle kardeşin mi diye sormasinlar diye sakal bıyık trasi yasak
Seni gidi örgülü seni :) eşin tam bizim oralılara benziyor (Erzincan tarafı)
Ne güzel taraflardır kimbilir oralar. Doğu'ya hic gitmedim.. eşim de trabzonluama herkes sizin taraflardan sanıyor evet.
Ay yeni görüyorum fotonu:) çok sevdiğim entepli bir arkadaşım vardı çok benziyorsun ona:)kızlarr bu da ben :)
Kız bebişin anneye hediyeleri bunlar sanıyorum
Lekelenme değil ama ergenliğimde çıkarmadığım sivilceyi çıkardım son iki haftada
Bende çıkmadı cnm hiç Gayette güzeldim aksine öyle efsane işte herkeste olacak die bişry yok, bana 10+5ve 11+4 (12+1görünüyordu usgde) erkek büyük ihtimal dedi ama ben kimseye söylemedim daha annemler dışında çünkü kızımda 19.hafta erkekten kıza döndü o yüzden kesin demeden erkek diyemiyorunSen tecrübeli kız annelerindensin, geçiyo dimi?? Geçer yani bence geçmeli ama geçsin nolur
Cinsiyet belli miydi senin?hasret0587 içime kurt düşürdü şimdi
Ya çükünü bile gördük güya geçen hafta. Ama belirtilerim hep kız belirtisi. Babası da çılgınca kız istiyor.. Haftaya bugün yine sorucam.Sen tecrübeli kız annelerindensin, geçiyo dimi?? Geçer yani bence geçmeli ama geçsin nolur
Cinsiyet belli miydi senin?hasret0587 içime kurt düşürdü şimdi
Ne güzel yazmissin artik bebekler bile ortama aykiri olmamak icin erkek oluyodönmez dönmez merak etme. eylül 2018 annelerine uyumlu olmak için senin minnaklar da pipiliye döndü daha ne olsun, başka çareleri de yok :)
Ben de gece fitil, sabah hap olarak kullaniyorum ayni ilaci. Sabah ilk tuvaletimde bi kismi geliyo fitilin, gün icinde de camasirim devamli islak yildim artikcanım bende progestanı hap olarak kullanıyordum bende çok fazla yan etki yaptığı için bu hafta fitil olarak kullan dedi.
Bende çıkmadı cnm hiç Gayette güzeldim aksine öyle efsane işte herkeste olacak die bişry yok, bana 10+5ve 11+4 (12+1görünüyordu usgde) erkek büyük ihtimal dedi ama ben kimseye söylemedim daha annemler dışında çünkü kızımda 19.hafta erkekten kıza döndü o yüzden kesin demeden erkek diyemiyorun
Bende de var dudagimin kenarindan ceneme dogru kirmizi leke sanki derisi kurumus da kizarmis gibi. Ne sürsem gecmiyoKızlar yüzü lekelenen var mı aranızda?
Çok moralimi bozuyor
Yok alınmam :) eşim diğer kardeşlerine de hiç benzemiyor bak. Hem de digerlerinden 10 yıl sonra doğmuşÇok benziyor hatta büyüttüm baya tanıdık mı diye:)) Trabzon’a karışmış bence seninki:) sakın o dönem kv nin köyüne doğulu bi sütçü tüpçü falan dadanmış olmasın(alınmazsın dimi şaka yspıyırum sulu sulu) @metaforyagmuru
Kesinlikleyaş farkı war mı normalde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?