2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
merhabalar kızlar.. ben dünden beri hastayım burnum tıkalı akşam da gıcık bir öksürük tutuyor uyutmuyor. kızım hastaydı tam o toparlanırken bana geçti. şimdi ilaç kullanmadan şu burun tıkanıklığını nasıl geçircem birde öksürüğü. çalıştığım için de okulda baya zor oluyor nefes almadan konuşmak .

canım bende progestanı hap olarak kullanıyordum bende çok fazla yan etki yaptığı için bu hafta fitil olarak kullan dedi.
peki bişey soracağım: sende de fitil olarak kullandıktan sonra (mesela akşam yatmadan kullandın) gece ya da sabah lavaboya kalktığında ilaç kalıntıları geliyor mu?
yoksa ben mi yanlış kullanıyorum da o kalıntılar geliyor

İlahi güldürdün beni kizzz :)) çok yaramaz olmasalar bariii

Ablaları var birkere, onlara herşeyi öğretir yaramazlığa vakit bulamazlar:) ama minnaklar ablayı kendine uydurursa bilemem Azcuk hareketli olabilirler tabii

Bu yaz... Bir bebek fikrine henüz çok uzakken....
Seni gidi örgülü seni :) eşin tam bizim oralılara benziyor (Erzincan tarafı)
valla deli çılgın kadınsın vesselam :) ama 10 numara hareket eminim haketmiştir bu aralar benimde öyle bi deliresim var!
Hakedene hakettiği muamele
Maalesef toplumumuzda bi erkek çocuk düşkünlüğü var benim Anaannem annemde belli etmeselerde erkek bekliyolar.. kız olursa, olsun o da evlat gibi yorum yaparlar kesin

Bende war bağışıklık neyseki. Dr da hayvanlı evde doğup büyüyen bebeklerin alerjik hastalıklara yakalanma riski olmaz dedi

Kızlar
Şuana kadar kaç kilo aldiniz?
1.300kg almisim ben 14 +3um

Ben tam 2 kilo aldım çok yediğimde 2.5 oluyor ama iniyor sonra ama zayıfım ben 40 kiloyla hamile kaldım boyum da kısa ama. Herkes yüzünün siması falan değişti kalçalar basen genişledi diyor farkediliyor yani deme ki ben farketmiyorum ama karnım çıktı biraz yanlar genişledi yüzümde bir değişiklik göremiyorum ben

Saçlarına hayran oldum maşallah nazar değmesin :). Çok yakışıyorsunuz eşinlede mutluluğunuz daim olsun. Sen hele doğru birinciyide ikinciyide istersin bence :)))
Cok zarifsin sen de, tesekkur edirim :) inanır mısın ben simdiden bir de kız çocuk doğurmak istiyorum.

Mutluluğa adımlar kala :)

Evet canım aynen ben bu tedavimde o kadar rahat o kadar pozitiftim ki doktorum da çok iyiydi çok severek gidiyordum kontrollere tedavide. Yazın bir kimyasal gebeliğim oldu ardından hamile kalmak kolay oluyor dediler hep onun umuduyla başladım hiç olumsuz düşünmedim transferden itibaren hamile olduğumu düşündüm hep çok şükür Rabbim nasip etti önceki tedavilerimden çok farklıydı

Anlıyorum seni canım banada dün ense kalınlıgını ölçen radyolog kız dedi bendede bir umut var isyan değil tabiki ama insan oglu işte olmayanı istiyor Rabbim inşallah gönlümüze göre nasip etsin
benimde aynı seninki gibi oldu devlete gitmiştim akşamdı.dediğin gibi 10 sn ancak baktı.cinsiyet sordum söylemedi.pipi olsa bile belli olmaz bu haftada dedi kestirip attı.halbuki burdan okuyorum herkesi yani.. bacak arasında ne paralel ne dik bi çıkıntı yok.ondan acaba kızmı oluyorum.kimi bacaği kapatmıştır belki diyo yinede hazırlamaya çalışıyorum kendimi.cumartesi özele gidicem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…