2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
iste bizimki de kipir kipir olunca ölcemedi ense kalinligini haftaya tekrar gidicez. Ama hersey normal görünüyor dedi. Insallah bütün anne kuzulari saglikla dünyaya gelir. Aslinda benim esim erkege benzetti ultrasonda ama dr yine de cinsiyet icin erken dedi bitti

Canim benim esimde 28 eylul terazisi inan ki burcunun butun ozelliklerini tasiyor.. cok vicdanli merhametli eli acik kendi yemez yediri ama bir kotu huyu var siniri.....
Terazi erkeği havalı ve narsist olur kadını ise kakılmış gibi fedakar buda en sevmediğim huyumuz

Kan pıhtılaşması olan arkadaşlarım hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? Bir yerde pıhtılaşması olanlar folik asiti bırakmamalı diye okudum kafama takıldı

Kan pıhtılaşması olan arkadaşlarım hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? Bir yerde pıhtılaşması olanlar folik asiti bırakmamalı diye okudum kafama takıldı
canım bebeğin omurilik gelişimi tamamlandığı için doktor gerekli değil artık dedi ve bana decavit verdi onu kullanıyorum. tabi günlük coraspin ve iğne de kullanıyorum haricen.

canım bebeğin omurilik gelişimi tamamlandığı için doktor gerekli değil artık dedi ve bana decavit verdi onu kullanıyorum. tabi günlük coraspin ve iğne de kullanıyorum haricen.

Bana da öyle dedi doktorum bırak artık dedi.
Ecopirin, clexane iğne ve bemiks c kullanıyorum. Vitamin vermek istemiyorum dedi. Günlük 2 tam ceviz ve bir yemek kaşığı siyah çekirdekli üzüm yiyeceksin dedi.
Bir yazıda okuyunca kafama takıldı cnm, daha önce bir kaybim var ondan sizlere de sorayım dedim.

anladım canım. takılma bence kullandıkların yeterli. ben de bi de aç karnına demir hapı kullanıyorum. benim de iki kaybım var valla düşmesin diye her tedbiri aldı doktorum. progestan da kullanıyorum ama 2-3 tane kaldı bitince bırak dedi. tsh için de kullanıyorum. umarım işe yararlar :)

Benim de dudagimin altinda simetrik paralel kalemle cizilmis gibi kirmizi çizgi olustu ama sıkıntı etmedim artmaz galiba

Ben bıraktım canım yüksek doz folbiol kullanıyordum 11 de bıraktım kandaki folat düzeyi hala sınıra inemedi bile..ama şunu okudum ve bir dr dan duydum çok uzun süre kullanılırsa folik asit otizm riskini arttırıyormuş bu yüzden dr la konuşmadan devam etme bence

Aynı kuzum ya progestan 2 tane kullanıyorum ben de, TSH için de Euthyrox 100 lük.
Rabbim yavrularımızı bizi bağışlasın

Su free beta hcg degeri 50 alti çıkınca erkek mi oluyordu? 38 çıkmış bende ama 12 haftalıkken kız görünüyor demisti doktorum. Erkeğe dönmesin

Allah korusun. Yok canım ben devam etmeyeceğim sanırım, sizler ne kullanıyorsunuz diye merak ettim ondan sordum. Eğer sizler de devam etseydiniz o zaman doktoruma bir daha danışacaktim.

canım tiroid ilacı ve kan ilacını nasıl kullanıyorsun? yani ikisi de aç karnına. tiroidi sabah aç karnına alıyorum. kan ilacına daha başlamadım ama sabah kullanmam. tiroid ilacıyla kan ilacı beraber alınmıyor bildiğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…