2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar doktordan ciktik. Masallah cok hareketli bi bebisimiz var. Ultrasonda hic rahat durmadi. 1ay sonra böyle görebilcegimi hic sanmiyordum o kadar sevindimki. Hersey yolunda görünüyor dedi. 5 cm olmus bile ve cinsiyet icin henüz erken dedi artik öbür aya kaldi saglik olsun da napalim beklicez

Tarzım tam da öyle canım,ama tabii bu morumsu saclardan eser kalmadı şimdi aktı garip bi renk oldu

Hayırlı olsun canım,benmkide öyleydi ikili test yaptırdınmı

Hayırlı olsun canım,benmkide öyleydi ikili test yaptırdınmı
Ikili test haftaya yapilcak ense ölcümü ile beraber. Aslinda bugün yapilcakti ama bebisimiz hic rahat durmadi ordan oraya dönüyodu. Doktor baya ugrasti bekledi ama ölcemedi dogal olarak. Haftaya bahaneyle bi daha görcem kismetse

Ayy iyi olmus görmeye bahane cıktı desene:)

Ayy ne güzel canım Maşallah bende hareket etmesini bekliyordum ama yok paşamız öyle yatıyordu dr ayılamamış dedi o kadar evirip çevirip baktı gezdirdi ama yok o yüzden güzelce ölçtü ense kalınlığını. Valla bizim babamız inanamadı bir türlü erkek olduğuna belki cuma günü ikili test sonucu için gittiğimizde değişir diyor tekrar baktırıcam da. Benimki de 5.5 cm di biraz daha sabır canım kız olabilir seninki

Hanımlar bu hafta sonu 12 haftalık oluyorum.sizce dr gitsem belli olurmu.siz kaç haftalıkta öğrendiniz
ben 12+3 te gittiğimde büyük ihtimal kız dedi ama normalde 14. haftadan önce bakmıyorlar devlete gideceksen 17den önce pek bakan yada bakmak isteyen yok. ben bu cumartesi tekrar gideceğim 15+3 olcaz cinsiyeti kesinleştireceğiz

Bende dün gece bebeği hissettim hareketleri daha ayırt edemiyorum ama hani şu ilerki aylarda toplanıp sertleşirdi ya öyle oldu kayma gibi hissediyorum

Devlette ilgi alaka 0 işte haber ver banada canım gidince

Yok yok yiyin gari:)
aynen

evet canim sadece mide yanmasi ve bagirsak işlevini bozma gibi bi sakincasi varmis ama hic onemli degil,bebege zarari olmasinda sabah aksam gece yerim hic farketmez koca bir aci turşu biber kavanozunu mideme indiresim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…