2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bu cinsiyet mevzusu anladığım kadarıyla kız dedilerse erkek çıkma ihtimali de söz konusu ama erkek dedilerse erkek yani büyük olasilikla değil mi
Doktora 4,5 kere sordum kız hissettiğim için kordon olmasın dedim yok pipi dedi eminmisiniz dedim %100 dedi yine de herşeyi rabbim bilir tabi genelde erkekde değişmiyo çok sanırım

TİROİD ve KAN İLACI kullananlar dikkat. Doktorunuza sordunuz mu bilmiyorum ama ikisi de aç karnına diye beraber içmeyin. Komşumuz 6 aylık hamileyken bebeğini kaybetti. Nedeni araştırıldığında tiroid ve kan ilacını beraber kullanmasıymış. Kan ilacı yüzünden tiroid ilacı emilimi olmamış ve bebeğe zarar vermiş. İnternetten araştırdığımda da beraber içilmez diyor. Aman dikkat lütfen

Kızlar soya soslu tavuk yersem bir sorun olur mu soya sosu önerilmiyor ama canım istedi bir kereden birşey olur mu

Ben de araştırmıştım canım isteyince. Ama yememiştim. Ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle yazıyordu çoğu yerde:

“Çünkü soya sosları petrol yan ürünü olan heksan sayesinde yağından ayrılan soya fasulyesiyle yapılır. Süreçte kullanılan yapay fermente yöntemleri genetiğiyle oynanmış enzimler içerir. Bu da hem sizin hem de bebeğiniz için hamilelik döneminde tüketilmemesi gerekenler listesinde yer alıyor.”

Canım mutlaka doktoruna sor ben araştırmıştım beraber alınmıyor çünkü demir ilacı içtiğinde tiroid ilacı emilmiyormuş yani boşa içmiş oluyorsun.
o zaman napıcam ya şimdi araştırdım da cidden dediğiniz gibi kızlar. benim durumumda olan var mı ki hiç
ötrox u erkenden içiyim o zaman aradan 2 saat geçince de demir hapını alıyım çünkü demir hapı da aç dedi kadın doğumcu

Ben her sabah 7 de içiyorum canım euthyroxu. Kan ilacına başlamadığım için bilmiyorum ama doktoruna sor mutlaka nasıl içmeliyim diye

Kızlarr sabahta sordum ama cevap alamadım. Benim burnum tıkalı ve öksürüğüm var ilaç kullanmadan nasıl geçircem pratik çözümler var mı özellikle gece yatınca öksürükten uyuyamıyorum. 2 gündür uykusuz gidiyorum işe ilaç da kullanmak istemiyorum. Burnum tıkalılığı desen baş ağrısı yapmaya başladı artık delirceemnm

Yaaa bu haksızlık, cinsiyeti söylesinler. Zaten bizim aldırma hakkımız yasal olarak doldu ki Seninde gözün aydın, darısı başımıza.

Canım bende öyle olmuştum bi ara. Burun tıkanıklığı için tuzlu su çek ya da bebekler için olan okyanus suyu al. Öksürük için pekmez ye, sirkeli suyla gargara yap

Listeyi paylasan bendim cnm zaten... ama ilacla ilgili internette yazilanlari yazdim yoksa gercekten fazla ben gunde 2 bardak sut bir kase yogurt yiyebiliyorum
Canım ben bugün görüştüm doktorumla bir sakınca Yok kullanabilirsin isteğe bağlı dedi eğer ilaçlar ağır geliyorsa sidefer gb diye bir ilaç var onuda kullanabilirsin dedi ..

Yaaa bu haksızlık, cinsiyeti söylesinler. Zaten bizim aldırma hakkımız yasal olarak doldu ki Seninde gözün aydın, darısı başımıza.
Eğer kadın Doğum doktoru testin yapıldığı yere kendi adına dilekçe yazarsa o zaman cinsiyeti doktora söylüyorlar canım. Doktor da sana söylüyor. Yani benim kuzen öyle yapmıştı, ordan biliyorum.

Yok canım geçen hafta 10+4 te gitmiştim bir hafta önde çıktı bebeğim ama doktor bir şey söylemek için erken daha 2-3 hafta sonra belli olur dedi. Ama benim içime erkek doğuyor :))
Rabbim saglikli ve hayirli evlat nasip etsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…