2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bal limon karabiber karıştır canım bide pekmez ye benimde çok kötüydü öksürük azaldı bunlar sayesinde bide sinecod surubu verdi doktor çok rahatlattı

Kızlar bişey sorucam mide bulantısı olanlar kız çocuğuna hamile oluyomuş.Sizdede boyle oldu mu yoksa farketmiyo mu

Profiline gir canım orada kişisel bilgilerim var oraya da gir hamilelik Takvimi diye bir seçenek var oraya tahmini doğum tarihi yazınca her yazdıklarının altında görünüyor. Kmsl Hnd

Kızlar bişey sorucam mide bulantısı olanlar kız çocuğuna hamile oluyomuş.Sizdede boyle oldu mu yoksa farketmiyo mu
Valla canım burada midesi bulanan da oldu bulanmayan da oldu. Yüzü sivilcelenen-sivilcelenmeyen, tatlı-ekşi aşeren, kesesi sağda-solda olan, kalbi çok atan-atmayan, Çindi rustu derken kesin şu diye tutturan olmadı :) bence bunlar biraz güvenirliği sorgulanacak şeyler. En kesin sonuç ultrasonda alınan :)

valla deli çılgın kadınsın vesselam :) ama 10 numara hareket eminim haketmiştir bu aralar benimde öyle bi deliresim var!
Benimde var deliresim
hasret0587 iyi yapmışsın, güçlü kadınlara bayılıyorum kendini ezdirmiyor, bende artık kabugumdan çıkıyorum yavaş yavaş

Dr dan geliyorum kizlar. Cinsiyetleri kesinleşti . Oğluşlarim olacak nasipse :)
Hayırlı olsun ogluslar Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Canım balla toz zencefili karıştırip ye gece yatmadan.Bir tatlı kaşığı.Ökşurük durana kadar kullan.Çok iyi geliyo.Öksürüğe boğaz ağrısına.Balın kalitesi çok önemli ama.

Kızlar bu cinsiyet mevzusu anladığım kadarıyla kız dedilerse erkek çıkma ihtimali de söz konusu ama erkek dedilerse erkek yani büyük olasilikla değil mi
1 haftan kalmış 16. Haftaya o zaman kesin belli olur. Doktorlar erken tahmin yaptılar daha birkaç kişinin ki de değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…