2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İnan bak kız belirtileri de çok yaşadım oğlan belirtileride. Hiç belli olmuyor . Ama içine ne doguyorsa odur bence . Benim rüyam çıktı mesela
Yaa benm etrafımda yorum yapan cok insan var hatta herkes kendinden emin,ama ben hissetmiyorum 1 kere erkek bebek gördüm bir kerede doktor kızınız olacak diyordu:))

Canım dikkat et sicak uyi deil hamilelikte.Çok sıcak su da kalma.Allah korusun bi sıkıntı olur.Manzarada çok güzelmiş bu arada
Kuzum termale ve hamama girmedim zaten zararlı diye sadece normal havuza girdim okadar hiç birinden yararlanamadım hamileyim diye

Son düzenleme:
Kızlar boğazımda gıcıklık var öksürüyorum halsizim başım ağrıyor eşim araştırmış naneyi.sıcak suda tutup demledi süzüp limon ve bal kattı işe yarar mı

Bir oglakta bende var inatçı dediğim dedik.
Esimde koç
Oğlak ve Koç un arasında ben Balık yazık bana
Bende oğlağım, eşimde balık. Ama sızinde damarınız tuttu mu ıyı tutuyor. Doğru değil mi ?

Canım balla toz zencefili karıştırip ye gece yatmadan.Bir tatlı kaşığı.Ökşurük durana kadar kullan.Çok iyi geliyo.Öksürüğe boğaz ağrısına.Balın kalitesi çok önemli ama.
Zencefili çok abartmayın kızlar. Internette oyle yazıyordu.
:)))) cok güldümm yaaa evet dogru diyosun istiareyemi yatsam napsam:)
Walla nereye yatarsan yat, bilinçaltı sürekli dürtüyor beni geceleri

Yaaa sivilce benmde cok fena vücudumda hic ckmazdı sivilce doldum acep benmde kızımmı olcakki :)

Benim de çok sivilcem çıktı oğlum olucak :) kızıma hamileyken yüzüme nur inmiş gibiydi cildem bebek gibi olmuştu çok güzelleşmişti yüzüm :) kriter değil şu sivilce olayları demek

Yaa benm etrafımda yorum yapan cok insan var hatta herkes kendinden emin,ama ben hissetmiyorum 1 kere erkek bebek gördüm bir kerede doktor kızınız olacak diyordu:))

Ben ilk kez rüyamda erkek görmüştüm, doktor ultrasonda bakıp bak işte pipisi diyodu kocaman bebekti ama ben de görüyordum aaa oğlum olucak diye seviniyordum ve rüyam doğru çıktı :) doktor aynen ultraaonda ahanda pipisi diye gösterdi

Kızlar selaaam
Bulantılarınız geçti mi ya? Geçtiyse bi günde pat diye mi geçti azalarak mı bitti? Kaçıncı haftada bitti?

:))) benim heralde arkadan bitane daha cıkacak bi kız bi erkek olacak:))

Benim de çok sivilcem çıktı oğlum olucak :) kızıma hamileyken yüzüme nur inmiş gibiydi cildem bebek gibi olmuştu çok güzelleşmişti yüzüm :) kriter değil şu sivilce olayları demek
Sanrm insanın vücut yapısına göre degişiyor annemin abimdede bendede nur inmiş yüzüne bakalm beklemekten baska care yok:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…