2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yaa malum olmuş ne güzell benm kafamı cok karıstırıyolar tam kız hissediyorum herkes erkek diyo gidiyo his mis kalmıyo:))

2behappy tiroit ve kan ilacını daha önce kullanan biri olarak yazıyorum.
Tiroid ilacın sabah aç karnına alıyorsun
Kan ilacını yada demir neyse akşam yatmadan 1 saat veya 45 dk önce alıyorsun

Benim rüyam çok ilginçti iki tane erkek bebeğim oluyordu biri 3 aylık gibi biri 6 aylık gibi tombişti ikisinide emzirdim küçük olan doymadı gibi hissedip bide sütü sağıp içiriyordum. Sonraki rüyamda da ultrason resimlerine bakıyorum hepsinin üstünde E harfi vardı bu ne anlama geliyor ki falan diyorum doktor da o cinsiyetini gösteriyor diyorr aa kızdı ama benim bebeğim erkekmiymiş diyorum. 12. Haftada gittiğimde doktor bacak arasını gösterdi ve kız dedi ama yine de kesinleştirmek için 2 hafta daha bekleyelim dedi ben 3 hafta sonrasında 15+3 e randevu aldım bu cumartesi için ben kesin kız olduğuna inanıyorum içime de kız doğuyor ama rüyaları düşününce acaba süpriz olur mu demekten kendimi geri alamıyorum

Kızlar termal otele geldik harika bi yer etrafımız cam agaçlaroyla kaplı :)
Bendee istiyorumm ama gidipte nimetleri kullanamamak daha kötü olur diye gidemedik :) yalova mi orası
Hala çok uykusu gelen hep uyumak isteyen var mı gün ortasında bi posta uyumazsam kötü oluyorum
Işyerinde saat 10da yatıp 2de kalkıyorum birde haner saati hep uyuya kaliyorum utanmasam tüm gün uyucam geçmedi gitti bu uyku hali

Kızlar selaaam
Bulantılarınız geçti mi ya? Geçtiyse bi günde pat diye mi geçti azalarak mı bitti? Kaçıncı haftada bitti?
Benim bulantım resmen dalga gecti benimle. Azalma mazalma diil zırt diye kesildi diye sevinçten zıplarken zart diye geri geldi üç gün sonra. 12. haftada tamamen bitti güya, şimdi ne zaman ağır yesem öğütene kadar yine bulanmaya devam ediyor. Ama hiç kusma olmadı bak.

. Ankara Kızılcahamam canım. Aynen öyle bence dogumdan sonraya ertele ben fazla sabırsızlık ettim havuza girerim sadece diye ama hamam spa falan kullanamamak üzüyor

Evet aynen. Seninki de gelir bi iki gune zaten yasal sure doluyor.

Sen de çok enteresan ve net bir rüya görmüşsğn benim rüyamda çok netti, hatta 3-4 yaşlarında bir erkek çocuğu gördüm ultrasondan çıkınca rüyamda, meğer o da oğlumun büyümüş haliymiş çok açık kumral saçları vardı amerikan tıraşlı, akça pakça bir yüzü vardı öyle net gördüm. 12+0 da Doktor iki kere baktı erkek %80 ama yine de herkese söylemeyin dedi. Yüksek oran verince değişmez diye düşünüyorum ki biz de görsük resmen umtrasonda bacak arası net açıktı.
Yine de dediğin gibi aslında 16. Haftalarda net olur, ben kızımı 17. Haftada mğrenmiştim oda ilk girdim göatermedi hanım, çikileta yedim gezdim bida girdim ultrasona öyle gördü dr ama yine de emin değilim demişti ikilemde bırakmıştı bizi.
Hayırlısıyla sağlıklı olsun bebişin de bakalım nolcak rüyalar hepimiz asıl 16. Haftalarda netleşince görcez :)

2behappy tiroit ve kan ilacını daha önce kullanan biri olarak yazıyorum.
Tiroid ilacın sabah aç karnına alıyorsun
Kan ilacını yada demir neyse akşam yatmadan 1 saat veya 45 dk önce alıyorsun
Canım çok teşekkür ederim. Eşim de araştırmış da o da öyle söyledi, senden de böyle bi Öneri gelince içim rahatladı :) içtim şimdi demir hapımı.

Kızlar termal otele geldik harika bi yer etrafımız cam agaçlaroyla kaplı :)
Canım doktor bana termal yasak dedi cumartesi günü sorduğumda. Bende şöyle bi termale gideyim dinleneyim dedimde.. türk hamamı tarzına kısa süreli girebilirsin ama termal havuz sauna falan sakıncalı dedi. Söyleyeyim dedim.

Sağol kuzum bende gelmeden araştırdım neden bilmiyorum ama bugun zaten agrım var iyi değilim açıkcası sabah evden cıkmadan başladı bebek yukarıda bayagı göbeğim sivrildi resmen ve bayagı belli hamile oldugum acaba gaz var o beni şişirdi ve rahatsız edip agrımı yapıyor korkuyorum. Cok akıntım var ve sık idrara cıkıyorum enfeksiyon mu diyede düşünüyorum

Çok akıntın varsa havuzada gırmesen ıyı olur. Tatıldesın ama enfeksiyon başını ağrıtır sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…