- 12 Ekim 2017
- 2.155
- 1.258
- 48
- 38
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #13.801
Yaa malum olmuş ne güzell benm kafamı cok karıstırıyolar tam kız hissediyorum herkes erkek diyo gidiyo his mis kalmıyo:))Ben ilk kez rüyamda erkek görmüştüm, doktor ultrasonda bakıp bak işte pipisi diyodu kocaman bebekti ama ben de görüyordum aaa oğlum olucak diye seviniyordum ve rüyam doğru çıktı :) doktor aynen ultraaonda ahanda pipisi diye gösterdi
Benim rüyam çok ilginçti iki tane erkek bebeğim oluyordu biri 3 aylık gibi biri 6 aylık gibi tombişti ikisinide emzirdim küçük olan doymadı gibi hissedip bide sütü sağıp içiriyordum. Sonraki rüyamda da ultrason resimlerine bakıyorum hepsinin üstünde E harfi vardı bu ne anlama geliyor ki falan diyorum doktor da o cinsiyetini gösteriyor diyorr aa kızdı ama benim bebeğim erkekmiymiş diyorum. 12. Haftada gittiğimde doktor bacak arasını gösterdi ve kız dedi ama yine de kesinleştirmek için 2 hafta daha bekleyelim dedi ben 3 hafta sonrasında 15+3 e randevu aldım bu cumartesi için ben kesin kız olduğuna inanıyorum içime de kız doğuyor ama rüyaları düşününce acaba süpriz olur mu demekten kendimi geri alamıyorumBen ilk kez rüyamda erkek görmüştüm, doktor ultrasonda bakıp bak işte pipisi diyodu kocaman bebekti ama ben de görüyordum aaa oğlum olucak diye seviniyordum ve rüyam doğru çıktı :) doktor aynen ultraaonda ahanda pipisi diye gösterdi
Hala çok uykusu gelen hep uyumak isteyen var mı gün ortasında bi posta uyumazsam kötü oluyorum
Uyuyun arkadaşlar sonra uyuyamayacağız zaten :) ben gün içinde uyumak istemesemde yatak beni çekiyor sürekli istirahat halinde olduğum için ister istemez uyuyakalıyorum sıkıntıdanBeen benn
Progestan yapıyo ama bana, her gün uyuyorum öğlen.
Bendee istiyorumm ama gidipte nimetleri kullanamamak daha kötü olur diye gidemedik :) yalova mi orasıKızlar termal otele geldik harika bi yer etrafımız cam agaçlaroyla kaplı :)
Işyerinde saat 10da yatıp 2de kalkıyorum birde haner saati hep uyuya kaliyorum utanmasam tüm gün uyucam geçmedi gitti bu uyku haliHala çok uykusu gelen hep uyumak isteyen var mı gün ortasında bi posta uyumazsam kötü oluyorum
Benim bulantım resmen dalga gecti benimle. Azalma mazalma diil zırt diye kesildi diye sevinçten zıplarken zart diye geri geldi üç gün sonra. 12. haftada tamamen bitti güya, şimdi ne zaman ağır yesem öğütene kadar yine bulanmaya devam ediyor. Ama hiç kusma olmadı bak.Kızlar selaaam
Bulantılarınız geçti mi ya? Geçtiyse bi günde pat diye mi geçti azalarak mı bitti? Kaçıncı haftada bitti?
Akşam yemeğinden sonra ben gözümü açamıyorum illa uyuyorum yarım saatBeen benn
Progestan yapıyo ama bana, her gün uyuyorum öğlen.
. Ankara Kızılcahamam canım. Aynen öyle bence dogumdan sonraya ertele ben fazla sabırsızlık ettim havuza girerim sadece diye ama hamam spa falan kullanamamak üzüyorBendee istiyorumm ama gidipte nimetleri kullanamamak daha kötü olur diye gidemedik :) yalova mi orası
Işyerinde saat 10da yatıp 2de kalkıyorum birde haner saati hep uyuya kaliyorum utanmasam tüm gün uyucam geçmedi gitti bu uyku hali
Sagol canim aminYaaa bu haksızlık, cinsiyeti söylesinler. Zaten bizim aldırma hakkımız yasal olarak doldu kiSeninde gözün aydın, darısı başımıza.
Evet aynen. Seninki de gelir bi iki gune zaten yasal sure doluyor.Hatırladım şimdi cnm konuşmuştuk seninle. Baktım şimdi 2 mart cuma ulaşmış ellerine. Seninki çok hızlı olmuş ne güzel. Ben de yarın arayayım. Mesajdaki 444’lü numaradan mı görüştün sen?
Benim rüyam çok ilginçti iki tane erkek bebeğim oluyordu biri 3 aylık gibi biri 6 aylık gibi tombişti ikisinide emzirdim küçük olan doymadı gibi hissedip bide sütü sağıp içiriyordum. Sonraki rüyamda da ultrason resimlerine bakıyorum hepsinin üstünde E harfi vardı bu ne anlama geliyor ki falan diyorum doktor da o cinsiyetini gösteriyor diyorr aa kızdı ama benim bebeğim erkekmiymiş diyorum. 12. Haftada gittiğimde doktor bacak arasını gösterdi ve kız dedi ama yine de kesinleştirmek için 2 hafta daha bekleyelim dedi ben 3 hafta sonrasında 15+3 e randevu aldım bu cumartesi için ben kesin kız olduğuna inanıyorum içime de kız doğuyor ama rüyaları düşününce acaba süpriz olur mu demekten kendimi geri alamıyorum
Canım çok teşekkür ederim. Eşim de araştırmış da o da öyle söyledi, senden de böyle bi Öneri gelince içim rahatladı :) içtim şimdi demir hapımı.2behappy tiroit ve kan ilacını daha önce kullanan biri olarak yazıyorum.
Tiroid ilacın sabah aç karnına alıyorsun
Kan ilacını yada demir neyse akşam yatmadan 1 saat veya 45 dk önce alıyorsun
Bizdede biraz inat var tabi :) ama genel olarak bence iyi :)Bir oglakta bende var inatçı dediğim dedik.
Esimde koç
Oğlak ve Koç un arasında ben Balık yazık bana
Kızımdada hiç bulantım olmadı şimdide hiç bulantım yok ama erkekmiş :)Kızlar bişey sorucam mide bulantısı olanlar kız çocuğuna hamile oluyomuş.Sizdede boyle oldu mu yoksa farketmiyo mu
Canım doktor bana termal yasak dedi cumartesi günü sorduğumda. Bende şöyle bi termale gideyim dinleneyim dedimde.. türk hamamı tarzına kısa süreli girebilirsin ama termal havuz sauna falan sakıncalı dedi. Söyleyeyim dedim.Kızlar termal otele geldik harika bi yer etrafımız cam agaçlaroyla kaplı :)
Sağol kuzum bende gelmeden araştırdım neden bilmiyorum ama bugun zaten agrım var iyi değilim açıkcası sabah evden cıkmadan başladı bebek yukarıda bayagı göbeğim sivrildi resmen ve bayagı belli hamile oldugum acaba gaz var o beni şişirdi ve rahatsız edip agrımı yapıyor korkuyorum. Cok akıntım var ve sık idrara cıkıyorum enfeksiyon mu diyede düşünüyorumCanım doktor bana termal yasak dedi cumartesi günü sorduğumda. Bende şöyle bi termale gideyim dinleneyim dedimde.. türk hamamı tarzına kısa süreli girebilirsin ama termal havuz sauna falan sakıncalı dedi. Söyleyeyim dedim.
Çok akıntın varsa havuzada gırmesen ıyı olur. Tatıldesın ama enfeksiyon başını ağrıtır sonra.Sağol kuzum bende gelmeden araştırdım neden bilmiyorum ama bugun zaten agrım var iyi değilim açıkcası sabah evden cıkmadan başladı bebek yukarıda bayagı göbeğim sivrildi resmen ve bayagı belli hamile oldugum acaba gaz var o beni şişirdi ve rahatsız edip agrımı yapıyor korkuyorum. Cok akıntım var ve sık idrara cıkıyorum enfeksiyon mu diyede düşünüyorum
13+3 de öğrendim bebeğim 13+4 çıkmıştı daha öncesinde 10 haftalıkken gittim belki daha erkek. Öğrenirdim 12 de falan inşallah öğrenirsiniz sağlıcaklaHanımlar bu hafta sonu 12 haftalık oluyorum.sizce dr gitsem belli olurmu.siz kaç haftalıkta öğrendiniz
En buyuk hayalim diyebilirim. Okadar sanlisin ki sansini ilerde daha cok anlayacaksin. Masallah size.Dr dan geliyorum kizlar. Cinsiyetleri kesinleşti . Oğluşlarim olacak nasipse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?