2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Ay çok sevindim çok şükür . Cinsiyet meselesi benimde kafamı karıştırıyor . Yarın randevum var tekrar soracağım cinsiyet iyice emin olmalıyım :)

Risk düşük sağlıkla gelsin kuzun

Arkadaşlar bende 14. Haftadayım bu haftaya girdi gireli ağrılarım var belim ağrıyor arada kasıklarım hele sağ kaburgam idrar tahlili böbrek analizi hepsi normal bu şekilde ağrıları olan varmı??

İnternetten Hastalıkları araştırmayın size tavsiyem bende bunu çok yapıyorum.büyük endişelerle doktora gidiyordum hep kızıyor doktorlar internetten bakmayın böyle şeylere diye
Kesinlikle katılıyorum. Bir zamanlar bir şey araştırıp kendimi kanser yapmisligim var. Bir keresinde de bir doktor bana bir şey sorunca internetten arastir dedi. Oyle dedi diye Bakanliga sikayet ettim onu. Doktorsun sen aciklasana degil mi?

Arkadaşlar bende 14. Haftadayım bu haftaya girdi gireli ağrılarım var belim ağrıyor arada kasıklarım hele sağ kaburgam idrar tahlili böbrek analizi hepsi normal bu şekilde ağrıları olan varmı??
Benim 2 kaburga yaklaşık 1 ay ağrıdı. Öyle ki sırtüstü yatamadım hapsuremedim. Şimdi geçti canım.

Günaydın herkese, güzel haberlerle dolu gün olsun :)
İlk başlardaki tedirginliğim yine başladı galiba benim, acaba iyi mi , bi sıkıntı var mı diye düşünmeye başladım. Ne güzel rahatlamıştım, takmıyordum kafama

Bi yandan sizleride okuyorum :)
Allah hep iyi haberlerini duymayı nasip etsin miniklerin❤
Kontrolleri olanların günleri,gönülleri bayram yeri olsunn :)))

Bu topige en basta yazinca yeri hep ayri oldu :) Son regl gecikince gunumde atmisti.
Nasip Eylul gb duruyor ama bakalim yine de belli olmaz bebislerin işi :)
Iyi haberleriniz daim olsun kızlar❤

Günaydın kızlar :) o korku halinden bende çıkamadım malesef az bi kasık ağrım olsa acaba bişey mi oldu diye korkuyorum. Hatta bazen eşimi daraltıyorum sence bebeğimiz nasıldır diye. Kontrol süreleri inanılmaz uzun geliyor. Ayda bir ve ben daha ilk haftayı zor geçirdim. Muhtemelen dayanamaz başka bir hastaneye de giderim haftaya :)
Bu arada kontrolü olanlar hayırlı haberlerle gelin inşallah. Güzel haberlere kendiminmiş gibi o kadar seviniyorum ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…