- 22 Aralık 2015
- 1.541
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #14.361
@dejavu_one canim çok soru sordum kusura bakma ama son bişey daha bu ikili testi doktor sen demeden yaptı dimi.Doktora hatırlatmama gerek var mı.Bide kaç haftalıkta baktı.Yukarda sormuştum ama gormedin sanırım.Saol cevabin için
Bana tok karna al dedi eczaneKızlar günaydın. Doktorum folik asiti bıraktırıp, GYNO FERRO SANOL diye içinde demir, folik asit, b12 bulunan bir ilaca başlattı. Bugün ikinci günüm. Sabah aç karnına 1 tane al dedi eczace. Kahvaltıdan 30-40 dk önce alıyorum. Ama özellikle bugün aşırı mide ağrım var. Dayanılacak gibi değil, nefesimi kesiyor. Bu ilacı kullanan, mide ağrısı vs olan var mı?
Arkadaşım bende almıştım aynen dediğin gibi oldu ben söyle bir çözüm buldum belinin iç kısmından bir delik açıp lastik geçirdim delik kısmında bağladım şimdi rahatça giyiyorum lastiği biraz uzun tutup genişledikçe düğümü çözebilirsinMerhaba bayanlar birşey soracağım lcw den hamile pantolonu alanlar belde ayarlama lastiği yok internetten sipariş vermiştim ama beli bol geldi nasıl daraltıyorsunuz
Evet canım.Bende onu sordum arkadaşlara bakalım inşallah iyi çıkar.Senin değerler normal çıktı dimiKuzucum senin ikili zamanın geldi, ben 11+5 te yaptırdım. Gidince doktora haftanı söyleyince hemen ense kalınlığı burun kemiği ölçüyor sonra kan veriyorsun
Kontrol süresi bitmeden tekrar kontrole gidebilirsin bence ozaman söyleyebilir 9 gün sonra falanKızlar merhabalar, ben de dün doktora gittim 2li test için. 11+3 olmuş bebeğim.... burda baktım herkes öğreniyor ben de sordum doktora ense kalınlığını ölçerkencinsiyeti görülebiliyor mu dedim . Bir sonraki gelişinde kesin söyliyim dedi başta, sonra bakmaya devam ederken ben aslında çıkıntısını görüyorum bakın şurda dedi bize de gösterdi ama bazen kızlarda da böyle olabiliyor bir sonraki sefere kesin dedi . erkek demek istedi sanırım bir sonraki sefer de 4 hafta sonra falan sanırım sonuçlar da 1 hafta sonra çıkçkmış ense kalınlığı ölçümünde ise bir sıkıntı yok dedi Bizden haberler böyle güzel anneler
Tevekkeltü al allah. Allahın dediği olur. Geri kalan hepsi boştur. İnsanlar acımasız. Kim nereden bilebilir bizim kızımızın kendilerinin oglundan hayırlı olmayacağını? Kırmaya devam etsinler. Ben bana oyle diyen öğretmene sen dogurdun oglan. Başın göğe erdi sana yeterli dedim.az bile dedim. Birlikte hamileydik ikinci cocuklarimiza. Ama onunki Allahın takdiri ilahisi. 7. Haftada düşük ile sonuçlandı. Ne yani ben deseydim sen onu da doguramadin mi deseydim bu lafina karşılık? Ama ben insanları uzmekten mutlu olan biri degilim cok şükür.aahhh ahhh bende aynı durumdan çok muzdaribimm..bi kızım olduğunu bile bile gülerek banada kız gibi geliyo yorumlarının yapılması.bide kendi kardeşimin bunu gülerek söylemesi...çokmu normal sizce..çok ağladım çookkk
Gecmis olsun canimkızlar babam dün sabah fenalaşıp hastaneye kaldırılmıştı. doktor strese bağlı kalp ritmi bozukluğu demişti. ilaçlarla falan bir türlü düzeltemediler. gece yoğun bakımda gözlem altında tutmak istediler. bugün de endoskopi ile kalbine baktılar ve yine ilaç verdiler. çok şükür kalbinde hiçbir sorun yokmuş. doğuştan olabilir dedi doktor. ilaçla da düzeldi şimdilik. ilaç kullanacakmış. 1 hafta sonra da kontrolü var. hastanede taburcu ettiler. çok şükür kızlar, o kadar çok üzüldüm ki dünden beri. dün bütün gün kendimi kastım, akşam eve gidince sinirim boşaldı çok ağladım. yemek falan yiyemedim. hayatta en önemli şey sağlık kızlar. şuan o kadar rahatladım, o kadar içim ferahladı ki çok şükür rabbime.
Çok şükür iyi çıktı canımEvet canım.Bende onu sordum arkadaşlara bakalım inşallah iyi çıkar.Senin değerler normal çıktı dimi
Geçmiş olsun cnm bol su içmek fayda eder mi acaba. İnşallah kısa zamanda geçerSelam kızlar bende az önce hastaneden geldim böbreğim çok ağrıdı onun için gittim bebişim görmüş oldum haftasına yetismis 16+0 çıktı normalde sata göre bugün 16+3 idrar testi verdim büyük ihtimalle protein çıkacak diğer hamileligimde de böyle olmuştu çünkü
Kalp atışı tuttu mu canım sendeÇok şükür inşallah canım:) rüyam çıktı kese konumu vajinalde solda karından sağdaydı o tutmadı.
Benimde yarın netleşecek erkek gibi dedi ama kesin değil dedi öncedenOğluşşş geliyorrrrnetleşti cinsiyet 110gr boyu 14cm. Herşey yolunda
Pipi işte bak benimki de buydu 11+4te 12+1görünürken.Bunu verdiler ama
Benim kız 52cm doğmuştu bu da bacaklar uzun, boylu olacak sanırım. Hadi inşallah bizi bekletme hemen dr un daha odasındaykrn yazMaşallah boyu kilosu iyi bende yarın gideceğim inşallah doktoruma bakalım bize de kız demişti. kesinleştirecek miyizkızı yoksa süpriz mi yapacak bize. kilosunu ve boyunu merak ediyorum bende artık çünkü artık daha sık hissetmeye başladım
Test sonucunu almaya gittiğinde baktır bi daha nub una bakarmısınız de açılı ise erkek bel kemiğine paralelse kız:)))) görürsün muhtemelen 12.13te artık belirginleşmiş oluyor çünkü.Kızlar merhabalar, ben de dün doktora gittim 2li test için. 11+3 olmuş bebeğim.... burda baktım herkes öğreniyor ben de sordum doktora ense kalınlığını ölçerkencinsiyeti görülebiliyor mu dedim . Bir sonraki gelişinde kesin söyliyim dedi başta, sonra bakmaya devam ederken ben aslında çıkıntısını görüyorum bakın şurda dedi bize de gösterdi ama bazen kızlarda da böyle olabiliyor bir sonraki sefere kesin dedi . erkek demek istedi sanırım bir sonraki sefer de 4 hafta sonra falan sanırım sonuçlar da 1 hafta sonra çıkçkmış ense kalınlığı ölçümünde ise bir sıkıntı yok dedi Bizden haberler böyle güzel anneler
Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine hersey insanlar için bu hayattakızlar babam dün sabah fenalaşıp hastaneye kaldırılmıştı. doktor strese bağlı kalp ritmi bozukluğu demişti. ilaçlarla falan bir türlü düzeltemediler. gece yoğun bakımda gözlem altında tutmak istediler. bugün de endoskopi ile kalbine baktılar ve yine ilaç verdiler. çok şükür kalbinde hiçbir sorun yokmuş. doğuştan olabilir dedi doktor. ilaçla da düzeldi şimdilik. ilaç kullanacakmış. 1 hafta sonra da kontrolü var. hastanede taburcu ettiler. çok şükür kızlar, o kadar çok üzüldüm ki dünden beri. dün bütün gün kendimi kastım, akşam eve gidince sinirim boşaldı çok ağladım. yemek falan yiyemedim. hayatta en önemli şey sağlık kızlar. şuan o kadar rahatladım, o kadar içim ferahladı ki çok şükür rabbime.
hasret0587 gözün aydın canım bir oğluş daha geliyor demek :)
12+4tü 1hafta önde ama 3.haftadır dr söylüyor cinsiyetiHayırlı olsun canımm saglıkla kucagına al inşallah:)Kaçıncı hafta canm senin öndenmi gidiyor??
Çok geçmiş oldun ,8 buçuk haftalıkken bende yaşadım ateş halsizlik ve faranjit,ıhlamur,bal limon demedim olmadı 2. Günden sonra acillik oldumKızlar, kronik faranjitim var. Hamileliğim başladığından beri nerdeyse haftada bir bağdemciğim şişiyo ama müdehale etmiyorum 2 güne geçiyordu. Bugün yine şiş ve ağrım var yanlıs bu sefer ateş ve halsizlikte var biraz.
Ne öneriyordunuz boğaz enfeksiyonu için? Zencefil tehlikeli diye kullanmak istemiyorum ama bilemedim
İyi bir konuya değinmişsin arkadaşımMerhabalar annisler umarim herkes iyidir.. ben anca toparlayabildim.. yarin 2li testimiz var.. bu arada ebebek lansman fiyatli internete ozel travel set bebek arabasi fiyati ve kendisi gayet iyi.. cok deli paralar vermem diyenler bir baksin stoklar tukenmek uzere..
Kötüyü çekersin kendine yapmaaaaKızlar ben hala streslerimi atamadım 12. Hafta oldu ya biley olursa diye kafayı yiye yiye bir haldeyim tırlattım galiba doktorda diyor yolunda herşey ben inanmıyorum oğlumda da olmuştum ama bun da daha kötü oldum çalışmak bile çık zor geliyor hatta cinsiyeti bile merak edemiyorum mutlu olamıyorum sürekli ağlıyorum
Masallah allah her isteyene versin dilerim ikisinide tatmayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı bebeğin cinsiyeti kesinleşti erkek. Benim 2 kızım var bu da 3. Çocuğum eşim çok istiyordu bi erkek evlat gönlüne göre oldu.
Benimde çok sorana 3aylık demeye utanıyorumGöbişler ne alemde kızlar benimki akşam şişiyor sabah pısıyor :)
İlk duyduğumuzda 141di tutmuş oluyorKalp atışı tuttu mu canım sende
Gönlünden geçen sağlıkla olsunBenimde yarın netleşecek erkek gibi dedi ama kesin değil dedi önceden
Canım baş popodur o benimki totalde yaklaşık boyunu söylüyor geçen hafta banada 9cm demiştiAyy bende yarın ikili test icin gidicem ama ultrason bakarmı bişe sölermi bilmiyorum cok agrım var o yuzden bakmasını isticem ama,senin baya önde cıkmıs tarihte benden 1 gün ilerde görünüyordunda ondan sordum boyu baya uzun geldi:) benimki 11+5 te 5.17 cm di
sende haftasını söyle millet haftası iki haneli ta karışır kafalarıKötüyü çekersin kendine yapmaaaanegatif enerji saçarsan sana negatif döner rahatla ve bebeğinin tadını çıkar aklına bile getirme ben çok rahatımdır mesela hamileliği yapmak istediklerimi kısıtlamak olarak görmüyorum zaten vücûd söylüyor sana yoruldum dinlen diyor sende keyfine bak tadını çıkar 2.trimesterın
Masallah allah her isteyene versin dilerim ikisinide tatmayı nasip etsin
Benimde çok sorana 3aylık demeye utanıyorum
İlk duyduğumuzda 141di tutmuş oluyor
Gönlünden geçen sağlıkla olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?