2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Kuzucum senin ikili zamanın geldi, ben 11+5 te yaptırdım. Gidince doktora haftanı söyleyince hemen ense kalınlığı burun kemiği ölçüyor sonra kan veriyorsun

Merhabalar annisler umarim herkes iyidir.. ben anca toparlayabildim.. yarin 2li testimiz var.. bu arada ebebek lansman fiyatli internete ozel travel set bebek arabasi fiyati ve kendisi gayet iyi.. cok deli paralar vermem diyenler bir baksin stoklar tukenmek uzere..

Bana tok karna al dedi eczane

Selam kızlar bende az önce hastaneden geldim böbreğim çok ağrıdı onun için gittim bebişim görmüş oldum haftasına yetismis 16+0 çıktı normalde sata göre bugün 16+3 idrar testi verdim büyük ihtimalle protein çıkacak diğer hamileligimde de böyle olmuştu çünkü

Merhaba bayanlar birşey soracağım lcw den hamile pantolonu alanlar belde ayarlama lastiği yok internetten sipariş vermiştim ama beli bol geldi nasıl daraltıyorsunuz
Arkadaşım bende almıştım aynen dediğin gibi oldu ben söyle bir çözüm buldum belinin iç kısmından bir delik açıp lastik geçirdim delik kısmında bağladım şimdi rahatça giyiyorum lastiği biraz uzun tutup genişledikçe düğümü çözebilirsin
Biraz ilkel ama işe yarıyor
Yada ardaşım dediği gibi hamile lastiği alırsan delikten onu geçirip düğmelersin
Ya da uğraşmakistemzsen iade et bende ilk hamileliğimde doğru düzgün giyemedim bunda da lastik geçirdim şimdi çok rahat

Kuzucum senin ikili zamanın geldi, ben 11+5 te yaptırdım. Gidince doktora haftanı söyleyince hemen ense kalınlığı burun kemiği ölçüyor sonra kan veriyorsun
Evet canım.Bende onu sordum arkadaşlara bakalım inşallah iyi çıkar.Senin değerler normal çıktı dimi

Kontrol süresi bitmeden tekrar kontrole gidebilirsin bence ozaman söyleyebilir 9 gün sonra falan

Tevekkeltü al allah. Allahın dediği olur. Geri kalan hepsi boştur. İnsanlar acımasız. Kim nereden bilebilir bizim kızımızın kendilerinin oglundan hayırlı olmayacağını? Kırmaya devam etsinler. Ben bana oyle diyen öğretmene sen dogurdun oglan. Başın göğe erdi sana yeterli dedim.az bile dedim. Birlikte hamileydik ikinci cocuklarimiza. Ama onunki Allahın takdiri ilahisi. 7. Haftada düşük ile sonuçlandı. Ne yani ben deseydim sen onu da doguramadin mi deseydim bu lafina karşılık? Ama ben insanları uzmekten mutlu olan biri degilim cok şükür.

Gecmis olsun canim

Geçmiş olsun cnm bol su içmek fayda eder mi acaba. İnşallah kısa zamanda geçer

Bunu verdiler ama
Pipi işte bak benimki de buydu 11+4te 12+1görünürken.
Benim kız 52cm doğmuştu bu da bacaklar uzun, boylu olacak sanırım. Hadi inşallah bizi bekletme hemen dr un daha odasındaykrn yaz
Test sonucunu almaya gittiğinde baktır bi daha nub una bakarmısınız de açılı ise erkek bel kemiğine paralelse kız:)))) görürsün muhtemelen 12.13te artık belirginleşmiş oluyor çünkü.
Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine hersey insanlar için bu hayatta
hasret0587 gözün aydın canım bir oğluş daha geliyor demek :)

Hayırlı olsun canımm saglıkla kucagına al inşallah:)Kaçıncı hafta canm senin öndenmi gidiyor??
12+4tü 1hafta önde ama 3.haftadır dr söylüyor cinsiyeti

Çok geçmiş oldun ,8 buçuk haftalıkken bende yaşadım ateş halsizlik ve faranjit,ıhlamur,bal limon demedim olmadı 2. Günden sonra acillik oldum
parolün serumunu taktılar,soğuk buhar ve ardından nebülizatörden ventolin verdiler
Kadın doğumcu da ordaydı sıkıntı olmaz dedi
Evde nebülizatör varsa ventolinr devam et dedi ağrı ateşte parol kullan dedi
Sen ilerlemeden dr a görün,butda yazılanlara göre birşey kullanma

İyi bir konuya değinmişsin arkadaşım
Travel sistem kesinlikle önermem arkadaşlar,2ayrı parçası toplasanız 1 yıl kullanılmıyor ayrıca araç bagajlarına sığmıyor ya bağajı kaplıyor,ben oğlumda sonradan baston bebek arabası aldım travel yepyeni duruyor
Chicconun liteway modeli ya da macleranın 180 derece yatan yeni doğan uyumlu baston pusetini tavsiye ederim

Kötüyü çekersin kendine yapmaaaa negatif enerji saçarsan sana negatif döner rahatla ve bebeğinin tadını çıkar aklına bile getirme ben çok rahatımdır mesela hamileliği yapmak istediklerimi kısıtlamak olarak görmüyorum zaten vücûd söylüyor sana yoruldum dinlen diyor sende keyfine bak tadını çıkar 2.trimesterın
Merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı bebeğin cinsiyeti kesinleşti erkek. Benim 2 kızım var bu da 3. Çocuğum eşim çok istiyordu bi erkek evlat gönlüne göre oldu.
Masallah allah her isteyene versin dilerim ikisinide tatmayı nasip etsin
Göbişler ne alemde kızlar benimki akşam şişiyor sabah pısıyor :)
Benimde çok sorana 3aylık demeye utanıyorum
Kalp atışı tuttu mu canım sende
İlk duyduğumuzda 141di tutmuş oluyor
Benimde yarın netleşecek erkek gibi dedi ama kesin değil dedi önceden
Gönlünden geçen sağlıkla olsun

Canım baş popodur o benimki totalde yaklaşık boyunu söylüyor geçen hafta banada 9cm demişti

sende haftasını söyle millet haftası iki haneli ta karışır kafaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…