- 29 Ekim 2017
- 829
- 1.431
- 33
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #14.581
Günaydın cnm, iyi yolculuklar, kazasız belasız sağ salim varın inşallah. Bol bol mola verirsiniz zaten. Arada bir yürü ki ayakların rahatlasın :)
Günaydınnnnn
İyi yolculuklar canım, dura kalka dinlene dinlene gidersiniz sağlimen. Az buz da yol değilmiş yani
güle güle gidin canım uzan arada bisey olmaz insallah
Ne iş yapıyorsun canım ? Haftasonu çalışmak zor..Günaydın kızlar. Yine iş, yine iş. Çok özeniyorum hafta sonları resmi tatillerde izinli olanlara. İyi pazarlar herkese...
Salı günü inşallah ben de cinsiyeti öğrenicem artık çok merak ediyorum
Biz çok sık seyahat ediyoruz hiçte doktora sormadım :) ilk hamileliğimde demişti 2-3 saatte mola vererek git diye zaten hissediyorum bende duralım biraz diyorum.
Maalesef turizmciyimNe iş yapıyorsun canım ? Haftasonu çalışmak zor..
Evet ilk olunca farketmiyor hepsi çok güzel ama ikincide insan farklı tatmak istiyor doktor çok net bir şekilde %100 erkek pipisi net şekilde bakın burda hazırlıklara başlayın değişmez dedi. Videosunu çekti hatta eşim doktor hanım videoda üstüne bastıra bastıra kesin dedi. Bir iki birşey almak istiyorum bakalım hevesimi almak için Rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin her biriniAy canım çok sevindim inan insan her ikisini de tatmak ister .Bakalım benimkide degiscekmi banada kız demişlerdi son kontrolde pipi gördü 29 martta netleşecek benimde. Benim ilk gebeliğim gerçi hiç farketmez
Canım bol bol çıtçıtlı badi al çok lazım oluyor.Ben daha birşey almadım zaten iki haftadır haftasonu hava güzel olmasına rağmen çıkamadık bir yere önce eşim hasta oldu sonra da ben. Belki bikaç badi falan alırım şimdilik. İyi bir araştırma yapmak lazım ilk çocuk olunca kafam karmakarışık daha önce doğum yapmış arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırsınız
Hayırlı yolculuklar canım o zaman erzincana bi selam söyle bendenGünaydın kızçeler :) gününüz güzel geçsin, biz 10 saat araba yolculuğu yapacağız şimdiden mideme kramplar giriyor. Erzincanlı sivaslı yozgatlı varsa memleketlerinize selam götüreyim :))
Kendi doktorum sen uçakla git araba yolculuğu önermiyorum bu haftalarda dedi ama ne eşimi yalnız hönderebilirdim ne kızımla tek uçağa binebilirdim.
Canım bol bol çıtçıtlı badi al çok lazım oluyor.
Canim ben de bu hamileligimde çok çekiyorum migrenden haftada bir tutuyor bana nane yağı iyi geliyor ama hemen başladığında surersem bi de hafif hafif saçlarımi cekiyorum. En iyi gelen şey ise açık havada düzenli yürüyüşKizceler gunaydin ne cok sey yazinmissiniz yinebuggun migren agrimda 3.gune girdim parol falan hak getirece. Nane yagi denedim o da fayda etmiyor pek. Migreni olup cozum bilen var mi?
3/6 aylık daha çok al çabuk büyüyorlar.Diğerlerini de araştırırsın mutlaka pusetli araba al puset evde de kullanıyorsun çünkü çok güzel alışverişler bunlarEvet öyleymiiiş bende çeşit çeşit alıcam. İşk etapta çok almak istemiyorum aslında 0-3 ve 3-6 aylık alsam olur daha ileriki ayları almayın boyu kilosu belli olmaz diyorlar ihtiyacım kadarını alayım diyorum da kendime nasış engel olurum bilmem tabi kız çocuğu gibi çeşit olmuyor erkek bebeklerde ama çok güzel şeyler var asıl araç gereç kısmı düşündürüyor arabası biberon süt sağma makinesi poşetleri falan işte bakalım
O embriyoları ayrıştıramıyorlar mı cinsiyete göre bnce ikinciyi düşünürken bi araştır derim
0-3 3/5er parça yeter.. 3-6ay ağırlıklı al ilk etap için sonra eksiklerini gördükçe alırsın. Çıtçıtlı badi, tulum, alt üst takımlar...
Cnm benimde dun migrenim tuttu cok kotuydum banyo yaptim uyudum o gecirdi insallah geri olmaz insallah seninde gecer hemenKizceler gunaydin ne cok sey yazinmissiniz yinebuggun migren agrimda 3.gune girdim parol falan hak getirece. Nane yagi denedim o da fayda etmiyor pek. Migreni olup cozum bilen var mi?
Çok geçmiş olsun cnm öksürüğe benim söyleyeceğim tarifi dene 2 güne kesilir öksürükBugün belim sırtım kasıklarımda çok ağrı var kızlar arada kasıklarıma bıçak gibi sancı giriyor gripten dolayı çok öksürdüm ama bugün baya baya azaldı niye böyle oldu kaç gündür zorladım ondan mı acaba birde dün tüm akşam arka arkaya hapşırdım bilemiyorum ılık duş alıyorum ilaç saati gelene kadar ateşim yükseliyor çünkü bir atlatsam hayırlısıyla çok zormuş hamilelikte hasta olmak
Kahve iyi gelir diyorlar Alnına vick sür derler bilmiyorum ki kafana masaj yap magnezyum vermişti doktor bana migrene de iyi geliyormuş magvital magnezyum olmadı en son onu denersin hamilelikte magnezyum zararsızKizceler gunaydin ne cok sey yazinmissiniz yinebuggun migren agrimda 3.gune girdim parol falan hak getirece. Nane yagi denedim o da fayda etmiyor pek. Migreni olup cozum bilen var mi?
Cinsiyet tayini doğru değil cnm zaten suç ve Türkiyede yasak ama onun haricinde Rabbim ne dilerse o olur. Yani erkek embriyoyu koysalarda nasipte erkek yoksa tutmaz o embriyo kız içinde ayrı bide hakkımızda ne hayırlı bilemeyiz hayırlı sağlıklı evlat diye dua etmek en güzeli
Gözünüz aydın
Sipariş almaya başlasan keşke hem sıkılmazsın hem Doğum paran çıkar kızilk müşterin bennnn
Annenin ellerine sağlık çok güzel
O embriyoları ayrıştıramıyorlar mı cinsiyete göre bnce ikinciyi düşünürken bi araştır derim
Yaaa boşuna yaygara yaptın ikili tutmadı die %70e kanıpnubu atsana kuzu bi daha bakalım tecrübe kazanalım:) ‘cinsiyet bilen abla’ diye afiş asıcaz doğurana kadar:)))
0-3 3/5er parça yeter.. 3-6ay ağırlıklı al ilk etap için sonra eksiklerini gördükçe alırsın. Çıtçıtlı badi, tulum, alt üst takımlar...
Bana da 12. Haftada kız demişti 15. Haftada erkek oldu. Benim rüyam tam çıktı. Rüyamda cinsiyetini kız olarak öğreniyorduk sonra kontrole gittiğimizde ultrason kağıdının üstünede E harfi yazıyordu bu ne anlama geliypr diye sorduğumda ultrason cinsiyeti belirliyor bebeğiniz erkek bu nedenle E yazıyor diyordu nasıl olur benim bebeğim kız diyordum kız sanırken meğer oğluşmuş karnımdaki :)Tahmini cinsiyet kiz olarak söylemişti 12. Haftada ama bu sali icin kesinlestiririz demisti. Bakalım
3 gun oldu canim ya kac kere dus aldim ama bugun daha kotuyum. Sabirla bekliyorum artikCnm benimde dun migrenim tuttu cok kotuydum banyo yaptim uyudum o gecirdi insallah geri olmaz insallah seninde gecer hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?