2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın cnm, iyi yolculuklar, kazasız belasız sağ salim varın inşallah. Bol bol mola verirsiniz zaten. Arada bir yürü ki ayakların rahatlasın :)

Günaydınnnnn
İyi yolculuklar canım, dura kalka dinlene dinlene gidersiniz sağlimen. Az buz da yol değilmiş yani

güle güle gidin canım uzan arada bisey olmaz insallah

Ysmdfn patisserieyumyum

Sağolun tatlımlar ikişer saat arayla mola veririz diyoruz

Kizceler gunaydin ne cok sey yazinmissiniz yine buggun migren agrimda 3.gune girdim parol falan hak getirece. Nane yagi denedim o da fayda etmiyor pek. Migreni olup cozum bilen var mi?

Ay canım çok sevindim inan insan her ikisini de tatmak ister .Bakalım benimkide degiscekmi banada kız demişlerdi son kontrolde pipi gördü 29 martta netleşecek benimde. Benim ilk gebeliğim gerçi hiç farketmez
Evet ilk olunca farketmiyor hepsi çok güzel ama ikincide insan farklı tatmak istiyor doktor çok net bir şekilde %100 erkek pipisi net şekilde bakın burda hazırlıklara başlayın değişmez dedi. Videosunu çekti hatta eşim doktor hanım videoda üstüne bastıra bastıra kesin dedi. Bir iki birşey almak istiyorum bakalım hevesimi almak için Rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin her birini

Canım bol bol çıtçıtlı badi al çok lazım oluyor.

Maşallah bu sene erkek senesi galiba Allah bağışlasın bebişlerinizi

Hayırlı yolculuklar canım o zaman erzincana bi selam söyle benden

Canım bol bol çıtçıtlı badi al çok lazım oluyor.

Evet öyleymiiiş bende çeşit çeşit alıcam. İşk etapta çok almak istemiyorum aslında 0-3 ve 3-6 aylık alsam olur daha ileriki ayları almayın boyu kilosu belli olmaz diyorlar ihtiyacım kadarını alayım diyorum da kendime nasış engel olurum bilmem tabi kız çocuğu gibi çeşit olmuyor erkek bebeklerde ama çok güzel şeyler var asıl araç gereç kısmı düşündürüyor arabası biberon süt sağma makinesi poşetleri falan işte bakalım

Kizceler gunaydin ne cok sey yazinmissiniz yine buggun migren agrimda 3.gune girdim parol falan hak getirece. Nane yagi denedim o da fayda etmiyor pek. Migreni olup cozum bilen var mi?
Canim ben de bu hamileligimde çok çekiyorum migrenden haftada bir tutuyor bana nane yağı iyi geliyor ama hemen başladığında surersem bi de hafif hafif saçlarımi cekiyorum. En iyi gelen şey ise açık havada düzenli yürüyüş

3/6 aylık daha çok al çabuk büyüyorlar.Diğerlerini de araştırırsın mutlaka pusetli araba al puset evde de kullanıyorsun çünkü çok güzel alışverişler bunlar

Canın benim halihazırda 3 embriyom saha var ama Türkiye'de cinsiyet tayini yapılamıyor yasak onun ayrı bir işlemi var hangisi kız hangisi erkek diye yaparlar ama yasak sadece Kıbrıs'ta fiyat farkıyla yapılıyor orada izin var yani onunda erkek olmayacağının garantisi yok.

Cnm benimde dun migrenim tuttu cok kotuydum banyo yaptim uyudum o gecirdi insallah geri olmaz insallah seninde gecer hemen

Çok geçmiş olsun cnm öksürüğe benim söyleyeceğim tarifi dene 2 güne kesilir öksürük
Bir cezvede 1 yemek kaşığı tereyağını erit, eriyen tereyağına 1.5 çay bardağı su ekleyip kaynat , iliyinca 3 yemek kaşığı pekmez ekle günde 3-4 defa yarın kahve fincanı kadar iç etkisini görürsün

Kahve iyi gelir diyorlar Alnına vick sür derler bilmiyorum ki kafana masaj yap magnezyum vermişti doktor bana migrene de iyi geliyormuş magvital magnezyum olmadı en son onu denersin hamilelikte magnezyum zararsız
Magvital reçete içeriğinde görmüştüm

Cinsiyet tayini doğru değil cnm zaten suç ve Türkiyede yasak ama onun haricinde Rabbim ne dilerse o olur. Yani erkek embriyoyu koysalarda nasipte erkek yoksa tutmaz o embriyo kız içinde ayrı bide hakkımızda ne hayırlı bilemeyiz hayırlı sağlıklı evlat diye dua etmek en güzeli

Tahmini cinsiyet kiz olarak söylemişti 12. Haftada ama bu sali icin kesinlestiririz demisti. Bakalım
Bana da 12. Haftada kız demişti 15. Haftada erkek oldu. Benim rüyam tam çıktı. Rüyamda cinsiyetini kız olarak öğreniyorduk sonra kontrole gittiğimizde ultrason kağıdının üstünede E harfi yazıyordu bu ne anlama geliypr diye sorduğumda ultrason cinsiyeti belirliyor bebeğiniz erkek bu nedenle E yazıyor diyordu nasıl olur benim bebeğim kız diyordum kız sanırken meğer oğluşmuş karnımdaki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…