- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #14.561
Çok severim zati mavi rengiBende bakayım artık mavişlere pek heveslendim :)
Canım herşeyini büyük al özellikle 0-3ay çok az al 3-6 ay da fazla alma cocuk 3 aylıkken 6-9 aylık şeyleri giyiyor ilk bebegimw aldıgım çoğu şey giydiremeden küçücük kaldı aldıgın herşeyi büyük al bi kaç parça küçük yeterli . Özellikle zıbınları büyük al kızım suan 11 aylık 2yaş olan zıbınlar merdeyse olmamak üzere cocugu germemesi gerekiyo bezi poposuna yapıştırıp kenarlarını kızartıyor çünkü. Büyük büyük büyük alll :)))))Evet tecrübeli anneler nasıl bir yol izlenmeli birşey alırken kaç adet almalı falan kafam karman çorman benim
Yenidoğan belki 1 takım olabilir genelde 0-3 ay alınmalı. Yandan çıtçıtlı zıbın ve kıyafetler göbek düşürme aşamasında çok kullanışlı. Ayaklı tulumlar bence yok yakışıyor bebeğe ama hemen küçülüyor ayaklardan kasmaya başlıyor :) olsun yinede en çok ondan alacağım :) penye battaniyeler bol bol lazım. Devamlı kullanılıyor küçüldü derd yok. 7-8 takım 0-3 ay takımlar iş görür ilk etapta. Zaten hediye vs çok oluyor,3-6 6-9 falan çok az almıştım ben doğumdan önce. İhtiyaç oldukça devamlı alınıyor zaten.Evet tecrübeli anneler nasıl bir yol izlenmeli birşey alırken kaç adet almalı falan kafam karman çorman benim
Gözünüz aydınBizim de netleşti
Bi erkek daha geliyor. Teyteytey
Abisi mutlu
Sipariş almaya başlasan keşke hem sıkılmazsın hem Doğum paran çıkar kızÖrgü örmeye ne dersiniz ? Mesela bebek battaniyesiben oruyorum bakın bunun aynısı ve aynı rengi
Annenin ellerine sağlık çok güzel@MrsBiyolog bak buda benim bebişimin cinsiyet belli değildi yaptıpımızda ilk bebek olduğu için ortak renk olsun dedik oğluşum sağlıcakla uyusun içinde inşallahama bn senin kadar marifetli değilim tabi annem yapıyo
O embriyoları ayrıştıramıyorlar mı cinsiyete göre bnce ikinciyi düşünürken bi araştır derimGözün aydın canım ne güzel iki çocuğun da tadını alacaksın Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın.Benim annemde erkek olduğunu öğrenince 3 embriyon daha var sonra onlardan koydurursun o da kız olur diyor siparişle oluyordu çünkübende anne ben bir bunu hayırlısıyla çıkartayım da onu o zamam düşünürüz dedim
Yaaa boşuna yaygara yaptın ikili tutmadı die %70e kanıpŞimdi cinsiyet değişince durum güncellemesi yapayım 2li taramada beta 36 çıkmıştı o tuttu nubu pareleldi kız demiştik ama o tutmadı. Cin takvimine göre erkek demişti o tuttu. Erkekte bulantı olmaz derler ama 12. Haftaya kadar bulantım oldu kızımda 16. Haftaya kadar sürmüştü. Yüzümde sivilceler çıkmıştı bu hamilelikte her iki cünsiyette olan birşey galiba. Aklıma gelen bunlar şimdilil
0-3 3/5er parça yeter.. 3-6ay ağırlıklı al ilk etap için sonra eksiklerini gördükçe alırsın. Çıtçıtlı badi, tulum, alt üst takımlar...Kızlar ben bişeler alıyorumda aldığım giysileri kaç aylık almalıyım, mesela eşimin yeğenide kız oldugu halde baya büyüktü falan2 yaşırda 3-4 yaş, 1 yaşında 2 yaş giyerdi..ben 3-6, 6-9 ay alıyorum öylemi yapmalıyım..eşimde bende kısa değiliz
Sağol canım annem babynest falanı yatak takımı falan herşeyi yapıyor annemin marifetli olması avantaj tabi benim için
Gözünüz aydın
Sipariş almaya başlasan keşke hem sıkılmazsın hem Doğum paran çıkar kızilk müşterin bennnn
Annenin ellerine sağlık çok güzel
O embriyoları ayrıştıramıyorlar mı cinsiyete göre bnce ikinciyi düşünürken bi araştır derim
Yaaa boşuna yaygara yaptın ikili tutmadı die %70e kanıpnubu atsana kuzu bi daha bakalım tecrübe kazanalım:) ‘cinsiyet bilen abla’ diye afiş asıcaz doğurana kadar:)))
0-3 3/5er parça yeter.. 3-6ay ağırlıklı al ilk etap için sonra eksiklerini gördükçe alırsın. Çıtçıtlı badi, tulum, alt üst takımlar...
Ahhh darisi basima sanki o gunler hic gelmeyecek gibi hissediyorum :/Ya ben bu 2. Trimesteri çok sevdim evi süpürdüm sildim, toz aldım üstüne tüm camları sildim hala çok iyiyim enerjim hiç bitmedi. Arada markete gittik alışveriş yaptık eve geldik yemek bile yaptım. Yarında gardırobu düzelticez bebişin eşyaları için yer ayırıcaz :)
Sanırım benimki anormal canım herkes aç karna içiyor çünküBaşka bi eczaneye tekrar sorayım ben en iyisi
Bu resme göre kız demiştik :)
Gözünüz aydın
Sipariş almaya başlasan keşke hem sıkılmazsın hem Doğum paran çıkar kızilk müşterin bennnn
Annenin ellerine sağlık çok güzel
O embriyoları ayrıştıramıyorlar mı cinsiyete göre bnce ikinciyi düşünürken bi araştır derim
Yaaa boşuna yaygara yaptın ikili tutmadı die %70e kanıpnubu atsana kuzu bi daha bakalım tecrübe kazanalım:) ‘cinsiyet bilen abla’ diye afiş asıcaz doğurana kadar:)))
0-3 3/5er parça yeter.. 3-6ay ağırlıklı al ilk etap için sonra eksiklerini gördükçe alırsın. Çıtçıtlı badi, tulum, alt üst takımlar...
Ay canım çok sevindim inan insan her ikisini de tatmak ister .Bakalım benimkide degiscekmi banada kız demişlerdi son kontrolde pipi gördü 29 martta netleşecek benimde. Benim ilk gebeliğim gerçi hiç farketmezKızlar merhaba ben randevumdan çıktım. Şok olduk doktor %100 erkek dedi 12. Haftada %70 kız ama daha erken 2 hafta sonra gel demişti bu sefer kesin erkek dedi :) daha şoku atlatamadık :) bi kızımız vardı oğlumuz olsun isterdik tabi ama tedaviyle zor elde edince sağlıkla olsunda kız erkek farketmez diyorduk Rabbim erkek annesi olmayıda tattıracakmış inş
Ama kızım diye bağıran bi nubmuş ciddenBu resme göre kız demiştik :)
Tahmini cinsiyet kiz olarak söylemişti 12. Haftada ama bu sali icin kesinlestiririz demisti. BakalımAyyy kabusmuş resmen...hamileyken böyle rüyalar görülüyo.bebeğinizin cinsiyeti bellimi
Evet tecrübeli anneler nasıl bir yol izlenmeli birşey alırken kaç adet almalı falan kafam karman çorman benim
Günaydın cnm, iyi yolculuklar, kazasız belasız sağ salim varın inşallah. Bol bol mola verirsiniz zaten. Arada bir yürü ki ayakların rahatlasın :)Günaydın kızçeler :) gününüz güzel geçsin, biz 10 saat araba yolculuğu yapacağız şimdiden mideme kramplar giriyor. Erzincanlı sivaslı yozgatlı varsa memleketlerinize selam götüreyim :))
Kendi doktorum sen uçakla git araba yolculuğu önermiyorum bu haftalarda dedi ama ne eşimi yalnız hönderebilirdim ne kızımla tek uçağa binebilirdim.
Benimde bulantim yokken yavaş yavaş başladı bu hafta arttı, en ufak şey midemi bulsndiriyor ama istahim çok baya çok 65 kilo olmuşum
Günaydın kızçeler :) gününüz güzel geçsin, biz 10 saat araba yolculuğu yapacağız şimdiden mideme kramplar giriyor. Erzincanlı sivaslı yozgatlı varsa memleketlerinize selam götüreyim :))
Kendi doktorum sen uçakla git araba yolculuğu önermiyorum bu haftalarda dedi ama ne eşimi yalnız hönderebilirdim ne kızımla tek uçağa binebilirdim.
güle güle gidin canım uzan arada bisey olmaz insallahGünaydın kızçeler :) gününüz güzel geçsin, biz 10 saat araba yolculuğu yapacağız şimdiden mideme kramplar giriyor. Erzincanlı sivaslı yozgatlı varsa memleketlerinize selam götüreyim :))
İyi yolculuklar canıM.. mola vere vere gidin hiçbişey olmaz allahın izniyle..Günaydın kızçeler :) gününüz güzel geçsin, biz 10 saat araba yolculuğu yapacağız şimdiden mideme kramplar giriyor. Erzincanlı sivaslı yozgatlı varsa memleketlerinize selam götüreyim :))
Allah yardımcın olsun hayırlı yolculuklar mola verin bol bolGünaydın kızçeler :) gününüz güzel geçsin, biz 10 saat araba yolculuğu yapacağız şimdiden mideme kramplar giriyor. Erzincanlı sivaslı yozgatlı varsa memleketlerinize selam götüreyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?