2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Evet tecrübeli anneler nasıl bir yol izlenmeli birşey alırken kaç adet almalı falan kafam karman çorman benim
Canım herşeyini büyük al özellikle 0-3ay çok az al 3-6 ay da fazla alma cocuk 3 aylıkken 6-9 aylık şeyleri giyiyor ilk bebegimw aldıgım çoğu şey giydiremeden küçücük kaldı aldıgın herşeyi büyük al bi kaç parça küçük yeterli . Özellikle zıbınları büyük al kızım suan 11 aylık 2yaş olan zıbınlar merdeyse olmamak üzere cocugu germemesi gerekiyo bezi poposuna yapıştırıp kenarlarını kızartıyor çünkü. Büyük büyük büyük alll :)))))

Son düzenleme:
Evet tecrübeli anneler nasıl bir yol izlenmeli birşey alırken kaç adet almalı falan kafam karman çorman benim
Yenidoğan belki 1 takım olabilir genelde 0-3 ay alınmalı. Yandan çıtçıtlı zıbın ve kıyafetler göbek düşürme aşamasında çok kullanışlı. Ayaklı tulumlar bence yok yakışıyor bebeğe ama hemen küçülüyor ayaklardan kasmaya başlıyor :) olsun yinede en çok ondan alacağım :) penye battaniyeler bol bol lazım. Devamlı kullanılıyor küçüldü derd yok. 7-8 takım 0-3 ay takımlar iş görür ilk etapta. Zaten hediye vs çok oluyor,3-6 6-9 falan çok az almıştım ben doğumdan önce. İhtiyaç oldukça devamlı alınıyor zaten.

Bizim de netleşti
Bi erkek daha geliyor. Teyteytey
Abisi mutlu
Gözünüz aydın
Örgü örmeye ne dersiniz ? Mesela bebek battaniyesi ben oruyorum bakın bunun aynısı ve aynı rengi
Sipariş almaya başlasan keşke hem sıkılmazsın hem Doğum paran çıkar kız ilk müşterin bennnn
Annenin ellerine sağlık çok güzel
O embriyoları ayrıştıramıyorlar mı cinsiyete göre bnce ikinciyi düşünürken bi araştır derim
Yaaa boşuna yaygara yaptın ikili tutmadı die %70e kanıp nubu atsana kuzu bi daha bakalım tecrübe kazanalım:) ‘cinsiyet bilen abla’ diye afiş asıcaz doğurana kadar:)))
0-3 3/5er parça yeter.. 3-6ay ağırlıklı al ilk etap için sonra eksiklerini gördükçe alırsın. Çıtçıtlı badi, tulum, alt üst takımlar...

Sağol canım annem babynest falanı yatak takımı falan herşeyi yapıyor annemin marifetli olması avantaj tabi benim için

Ahhh darisi basima sanki o gunler hic gelmeyecek gibi hissediyorum :/

Bu resme göre kız demiştik :)

Eklentiler

• FE69FFCF-D1AE-498A-87E9-27C95FFEC6BF.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 59
Ay canım çok sevindim inan insan her ikisini de tatmak ister .Bakalım benimkide degiscekmi banada kız demişlerdi son kontrolde pipi gördü 29 martta netleşecek benimde. Benim ilk gebeliğim gerçi hiç farketmez

Canım bir tane 10 lu hastane çıkışı ayrıyeten 2 penye 1 örgü battaniyem vardı. 5 tane alt üst takım, 10 kısa kol zıbın 3-5 de ciciş tulumlardan vardı ilk 3 ay bunlarla geçti.

Benim kızım minnak bir bebekti o yüzden 3 ay giydi kıyafetlerini. Ama iri ve güzel kilo alan bir bebekse 1. Ayın sonunda bile geçebilirsiniz 3-6 aylıklara

Günaydın kızçeler :) gününüz güzel geçsin, biz 10 saat araba yolculuğu yapacağız şimdiden mideme kramplar giriyor. Erzincanlı sivaslı yozgatlı varsa memleketlerinize selam götüreyim :))

Kendi doktorum sen uçakla git araba yolculuğu önermiyorum bu haftalarda dedi ama ne eşimi yalnız hönderebilirdim ne kızımla tek uçağa binebilirdim.

Günaydın cnm, iyi yolculuklar, kazasız belasız sağ salim varın inşallah. Bol bol mola verirsiniz zaten. Arada bir yürü ki ayakların rahatlasın :)

Benimde bulantim yokken yavaş yavaş başladı bu hafta arttı, en ufak şey midemi bulsndiriyor ama istahim çok baya çok 65 kilo olmuşum

Aman iştahın yerinde olsun da... ben de bulansada yemeye çalışıyorum ama resmen yutkunma refleksim kayboluyor yutamıyorum
Kızım da böyle uzun sürmemişti bu oğluşda değişik oldu belirtiler :)

Günaydınnnnn
İyi yolculuklar canım, dura kalka dinlene dinlene gidersiniz sağlimen. Az buz da yol değilmiş yani

güle güle gidin canım uzan arada bisey olmaz insallah

Günaydın mutlu pazarlar
Çarşambaya randevum var ikili test ense kalınlığı v.s umarım herşey yolundadır

İyi yolculuklar canıM.. mola vere vere gidin hiçbişey olmaz allahın izniyle..

Allah yardımcın olsun hayırlı yolculuklar mola verin bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…