2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ya aslinda cok bisz vaktim var yapabilirim bilmiyorum ki anneme bir soyleyim bakim bana ogretecegi guzel ve kolay bir model varsa bir deneyeyim bari. Kizimdayken duz bir kazak ormustum buyuk ormusum cocuk 6 yasina kadar giydi valla

İnşallah canım güle güle kullansın kuzucuk. :) Aslında o kadar marifet gerektirmiyor şımartmayin beni şimdi

Ya aslinda cok bisz vaktim var yapabilirim bilmiyorum ki anneme bir soyleyim bakim bana ogretecegi guzel ve kolay bir model varsa bir deneyeyim bari. Kizimdayken duz bir kazak ormustum buyuk ormusum cocuk 6 yasina kadar giydi valla
Hahaha ay çok tatlısın :) yaparsın sen güveniyorum ben sana bak gazda veriyorum bu model göründüğü kadar zor değil parça parça örüp birleştiriliyor popcorn bebek battaniyesi yaz çıkar

Hahaha ay çok tatlısın :) yaparsın sen güveniyorum ben sana bak gazda veriyorum bu model göründüğü kadar zor değil parça parça örüp birleştiriliyor popcorn bebek battaniyesi yaz çıkar
Tmm tatlim... bir bakim bakalim

Senin battaniyeyi anneme attım öremem çok ördüm dedi ben asla bişi öremiyorum bilmiyorum. Kayınvalideme dicem son çare annem süpriz yapmazsa tabi
Bence örer annen ya hediye olsun diye örmem demiştir :) düz zincir de mı çekemiyorum ? Eğer kendiminki erken biterse isteyen bir kişiye orebilirim aslında hasret0587 de istiyor zaten dur bakayım duruma

kizlar tecrubeli anneler size bisey sorcam.ozel hastanede dogum yaptiniz mesela cocuk kuvezde olmasi gerekio yadda annenin durumu iyi degil yatmasi gerekio.bunlar hep arti ucret mi .ozel dusunuyorum ama bisey olursada bunlari nasil karsilarim diyede dusunuyorum ilk olcak tecrubesizim bu konuda

Yok cnm ya hic bisey hissetmiyorum kizimda kiz cok istedigim icin hissediyordum ama bunda hissetmiyorum.. bir tek 2li test sonucunda kan 48 cikmisti acaba erkek olabilir mi diyorum
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin insan farklı istiyor tabii

Canım özelde verdikleri krem bile ücretli olur Doğum paketini anlaşıyorsun ama ekstraları da çıkarırlar tabiki

Yok cnm ya hic bisey hissetmiyorum kizimda kiz cok istedigim icin hissediyordum ama bunda hissetmiyorum.. bir tek 2li test sonucunda kan 48 cikmisti acaba erkek olabilir mi diyorum
Canım benim de kızım var buda kız dedi radyolog 12.haftada. Tabiki insan olmayanı istiyor hayırlısı ile. Umudunu kırmak gibi olmasın o freebhcg pek doğru değil bence çünkü ilk kızımda 42ydi. Bunada kız dediler 12hafta erken belki değişebilir bilmiyorum ama eğerki kızsa bundada freebhcg 22çıkmış.

Canım en iyisi doktorunla görüş benden ileri haftalardasın vitamin falan verebilir ben beslendiğini düşünüyorum bizden besleniyorlar çünkü
Decavit kullanıyorum aslında canım ama işte yediklerimiz de etkiliyor o bakımdan biraz endişeliyim. Haftaya randevum var mutlaka soracağım

T
Rabbim saglikli ve hayirlisini versin baska bisey istemiyorum zaten 3. Cuyu yapacagimi bilsem bu kiz olsun derim ama bende cesaret yo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…