2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Eklemeyi unutmuşum:) bunu ekleyecektim sanırım

Eklentiler

• E156A1FC-419D-474F-9FCC-0ACADAC9168E.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 95
Ayy Allah korusun yaa neler yaşıyor insanlar. Benim kuzenimin eşi son zamanlarında gülerken sancısı başladı doğum yaptı aynı gün. Ondan bebekte etkileniyor diye bi düşünce oluştu bende

Hanımlar bişey merak ettim.sizde koku hassasiyeti varmı..nerde koku varsa alıyorum ve herkoku güzel gelmiyo.sizce koku hassasiyeti hangi cinsiyette oluyo..benim daha belli diil

Ben senin oğlun olacağını düşünüyordum zaten gözün aydın sağlıkla gelsin
Simdi geldik 2li testten 11+5 ve kizimiz geliyor bebegim 13+0 ense kalinligimiz iyi durumda.. 12cm 75 gr agirliginda buda cinsiyet meraki olan annelerimiz icin paralel cift cizgi kiz bebek :)
Bu tam olarak neresi çözemedim ben nasıl duruyor burda Bebek. Evet onu biliyoruz biz nub teorisi hayırlı uğurlu olsun

Kızlar ben bişeler alıyorumda aldığım giysileri kaç aylık almalıyım, mesela eşimin yeğenide kız oldugu halde baya büyüktü falan2 yaşırda 3-4 yaş, 1 yaşında 2 yaş giyerdi..ben 3-6, 6-9 ay alıyorum öylemi yapmalıyım..eşimde bende kısa değiliz

Bugün oğluşa H&M den ciciler aldık kızımla:) bi hevesimiz dinsin dedik daha da mayısta toplu alışveriş yaparım tamam okullar kapanınca yazlıktayım çünkü daha geçe bırakamam

Ben daha birşey almadım zaten iki haftadır haftasonu hava güzel olmasına rağmen çıkamadık bir yere önce eşim hasta oldu sonra da ben. Belki bikaç badi falan alırım şimdilik. İyi bir araştırma yapmak lazım ilk çocuk olunca kafam karmakarışık daha önce doğum yapmış arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırsınız

Bugün oğluşa H&M den ciciler aldık kızımla:) bi hevesimiz dinsin dedik daha da mayısta toplu alışveriş yaparım tamam okullar kapanınca yazlıktayım çünkü daha geçe bırakamam
H&M ye bende bi dalış yapcam hamileliğim ilk başında bakınmıştım acayip güzel şeyler vardı cinsiyet bilmiyoduk şimdi istanbuldayım bursaya dönünce eşimle alırız artık ilk alışverişimiz olur

14 haftalık olduk hala cinsiyet yok bi ben kaldım herhalde öğrenmeyen grupta sağlığı yerinde olsunda canı sağolsun ne diyim artık:)
Ben de varım canım. Doktorum tahmin bile yapmadı hiç. Ay sonu randevum var, orada belli olur sanırım:)

Baya aldık tulumlar, superman takımı fln:) Bide indirim reyonu war ki Noel baba tulumu 10lira Polar hemde 2tane aldım birini küçük birini büyük:))) kendimede çiçekli bi hamiş pantolonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…