2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim bir oğlum var temmuz ayında transfer olurken dr bizim bir oglumuz var diye bastıra bastıra söyledik :) tutundu ama kaybettik genetik sonucunda bebeğimizin kız olduğunu öğrendik bir daha yıkıldik bu ikinci embriyom insan tabi ki değişik olani istiyor ama olmayınca olmuyor belki de kız evlat bizim icin hayırlı değil şu an tek dileğim hayırlı ve saglikli olmasi

Kesinlikle benim işimden dolayı evladından çekenleri olmasaydı onu doğuracağıma taş doğursaydım diyenleri çok duydum ve her defasında Allahım hayırlı evlat nasip et diye dua ettim evladın gerçekten kızı erkeği yok gönlümüzden elbette birşeyler geçiyor ama hayırlısıyla dua edip beklemek en güzeli

Tlf ile doktoruna sorma şansın varsa tahlin sonucunu msj at ,ben sağlık ocağınada sormuştum onlarda düşükse damla kullanılıyor dedi
Ben rahatsiz etmim diye aramadim ama whatsapdan msj attim.
Hani en azindan musait oldugunda gorup doner diye.

Cekiniyorum boyle seyler icin aramaya.
Rahatsiz etmek istemiyorum.

Ayyy doktorum sagolsun hemen donus yapti.
3.ayda baslayacagiz dedi.
Icim rahat etti.

Eczaneye sorsam verir mi ki acaba magnezyum. Vick hamilelikte yasak canim doktor kullanma dedi. O yuzden nane yagiyla idare ediyorum. Sagolasin

İyi pazarlar arkadaşlar.
Bugün 15+3 oldum ama kusmalarım azalsa da hala devam ediyor. Sabah güzelce kahvaltı yaptım diye sevindim ama hepsi gitti. İyi beslenemiyorum diye korkuyorum . Haftaya kontrolüm var doktorumla konuşacağım ama benim haftalarım da olup bu durumu yaşayanınız var mı belki önereceğiniz bir şey olur diye yazmak istedim.

Elizay canım ha gi hastanede yaptıracaksın ayrıntılıyı ve daha önceden randevu al ak gerekiyor mu. Önümüzdeki iki üç hafta ankaradayım belki orada yaptırırım ayrı tılıyı
Canım ben en son muayenedeyken doktor aşagidan 2 hafta sonraya randevu al dedi aldım Keçiören eğitim araştırma hastanesi ne gitcem hemen sistemden herhangi bir doktora randevu al zaten aşagida radyologlar bakcak

Ben rahatsiz etmim diye aramadim ama whatsapdan msj attim.
Hani en azindan musait oldugunda gorup doner diye.

Cekiniyorum boyle seyler icin aramaya.
Rahatsiz etmek istemiyorum.
Ben de önceleri öyle düşünüyordum ama kafana takıp internetten araştırıp endişelenmek yerine dr a danışmak en iyisi,hem senin tahlille ilgili ,gereksiz bişey sormayacaksın dr dönüş yaparsa bakalım ne diyecek sana yazar mısın burdan?

Eczaneye sorsam verir mi ki acaba magnezyum. Vick hamilelikte yasak canim doktor kullanma dedi. O yuzden nane yagiyla idare ediyorum. Sagolasin
Bana kasık agrılarım icin dün verdi dr canm efermag tablet bugün başladım bende,sanada iyi gelebilir ama dr una sormadan ilaç alma yinede

kızlar mutlu pazarlar nasilsiniz
Ben sabahtan itibaren baş ağrısı ile uğraşıyorum resmen kafamin sağ tarafı uyuşuk hissetmiyorum ilaç almak istemiyorum dus alıyorum ama bana misin demiyor

Canım en iyisi doktorunla görüş benden ileri haftalardasın vitamin falan verebilir ben beslendiğini düşünüyorum bizden besleniyorlar çünkü

Ayyyyyy cok guzelmis cnm ya bayildim valla. Ama ben orguden modelli yapamiyorum ben solak oldugum icin annemde gosteremiyor bana zaten annem orer ....
Valla kuzum ben Y ile başlayan siteden çıkardım örneği çokta güzel zincir çekmeyi bilen herkes yapar. Benim bildiğim solaklar daha marifetli olur bu konularda kaynanam da solak çünkü maşallah i var güven kendine :)

İçine doğuyor mu acaba ne olur diye tabi önce sağlıklı olmaları
Yok cnm ya hic bisey hissetmiyorum kizimda kiz cok istedigim icin hissediyordum ama bunda hissetmiyorum.. bir tek 2li test sonucunda kan 48 cikmisti acaba erkek olabilir mi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…