2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Evet cnm hersey para bir tanidigimin sigortasi yoktu sezaryen oldu bebek 1 hafta kuvezde kaldi 9.750 odedi

Valla tükendim artık yaa önceki günlere göre iyiyim ama öksürük krizleri geliyor hala atlatamadım ve karnımın altına sancılar giriyor. Kaç gündür yemek yiyemiyorum çorba su ve biraz meyve o kadar. ateşim yükselmediği sürece minoseti de almıcam artık ama antibiyotik iki gün daha devam mecburen. Ne yapacağımı şaşırdım şu öksürük halsizlik bi bitse

İnşallah canım ilk olduğu için hiç farketmez. Ben rüyamda hep erkek gördüm bakalım çarşamba belli olacak inşallah
Rüyalarında tersi çıkıyor genelde tabirde de öyle yazıyor tabi ama belli olmaz merakla bekliyorumm Rabbim gönlünce versinn kuzu

Aman iştahın yerinde olsun da... ben de bulansada yemeye çalışıyorum ama resmen yutkunma refleksim kayboluyor yutamıyorum
Kızım da böyle uzun sürmemişti bu oğluşda değişik oldu belirtiler :)
Hemde çok yerinde
Kıyamam hiç yiyememek zor inşallah en kisa zamanda
Geçer

Cnm cok gecmis olsun oksuruge siyah turp iyi geliyor balla beraber siyah turbun basindan sonundan kesiyorsun oyuyorsun biraz bir kac delik acip icine bal katip bardaga katiyorsun sabaha kadar bal ve turbun suyu bardaga akiyor ve onu ic inan bana kizimin oksurugu bu sekilde gecit internete de yaz videosuna bakarsin dene bence hemen gecicek

kızlar mutlu pazarlar nasilsiniz
Ben sabahtan itibaren baş ağrısı ile uğraşıyorum resmen kafamin sağ tarafı uyuşuk hissetmiyorum ilaç almak istemiyorum dus alıyorum ama bana misin demiyor

Ikı gundur benımde başım çok ağrıyor Yatıyorum kalkıyorum başım devam edıyor

kızlar mutlu pazarlar nasilsiniz
Ben sabahtan itibaren baş ağrısı ile uğraşıyorum resmen kafamin sağ tarafı uyuşuk hissetmiyorum ilaç almak istemiyorum dus alıyorum ama bana misin demiyor
Al bendende o kadar başım çatlayacak kızlar baş ağrısı için önerisi olan varmı iki gündür çok kötüyüm

Biliyorum onu duydum canım markette yoktu pazara gidemedim daha iyiyim şükür baya kesildi öksürük ama arada krizler geliyor yarın işten dönerken başka markete de bakayım senelerdir böyle hasta olmadım hamileliğimi buldu

İzmirde Lodos var, ondan ağrıyor sanırım benim. İlaç içsem ne olacak, yine başlıyor. Öyle beklemedeyim.
Geçen gün benim de okulda öyle bir ağrıdı ki kaç saat geçmedi eve gidip yattım öyle geçti dinlenmeye çalış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…