- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #14.661
Maşallah canım Allah rahat hamilelikler nasip etsinAy kızlar şimdi gebelik takvimindeki fotoğrafa baktım da artık bebek iyice karın tarafına gelmiş zaten belli oluyor önceden daha aşağı kısımlar şişken şimdi daha üst kısımlara doğru şişmeye başladı eşimde farketti baya üste çıktı diyor yuvarlak bir karın. Ne kadar güzel günden güne büyüdüğünü görmek hala var dimi karnım diyorum eşimde yuh artık karnın burnunda olunca inanacaksın galiba diyor
Canım benim aminn çok teşekkür ederimRüyalarında tersi çıkıyor genelde tabirde de öyle yazıyor tabi ama belli olmaz merakla bekliyorumm Rabbim gönlünce versinn kuzu
Amin canım inşallah önemli olan da oPembe renk görünce kız zannettim.
Olsun canım cinsiyet önemli değil, sağ salim dogsunlar hayırlı evlat olsunlar inşallah.
Erzincan’a selamlar iyi yolculuklar canımGünaydın kızçeler :) gününüz güzel geçsin, biz 10 saat araba yolculuğu yapacağız şimdiden mideme kramplar giriyor. Erzincanlı sivaslı yozgatlı varsa memleketlerinize selam götüreyim :))
Kendi doktorum sen uçakla git araba yolculuğu önermiyorum bu haftalarda dedi ama ne eşimi yalnız hönderebilirdim ne kızımla tek uçağa binebilirdim.
Ben %100diye biliyordum. Bu arasa Kıbrıs’ta Doğum yapmanın avantajlarından bi arkadaşım bahsetti onu araştırmam lazımCanın benim halihazırda 3 embriyom saha var ama Türkiye'de cinsiyet tayini yapılamıyor yasak onun ayrı bir işlemi var hangisi kız hangisi erkek diye yaparlar ama yasak sadece Kıbrıs'ta fiyat farkıyla yapılıyor orada izin var yani onunda erkek olmayacağının garantisi yok.
Türkiye’de suç olabilir hemen hemen tüm dünya ülkelerinde serbest kuzum ya Allah akıl vermiş ilim bilim vermiş böyle bişeyin çaresi varsa neden 3.4kızı olan biri birde oğlu olsun diye bu çareye başvurmasın ki.. bence Cinsiyet belirlemek için ilişşki günü yumurtlama günü takibi yapmak kadar normal bişey bu.. tüp bebek te yapmasın o Zaman kimse dua etsin o mantık oluyo birazCinsiyet tayini doğru değil cnm zaten suç ve Türkiyede yasak ama onun haricinde Rabbim ne dilerse o olur. Yani erkek embriyoyu koysalarda nasipte erkek yoksa tutmaz o embriyo kız içinde ayrı bide hakkımızda ne hayırlı bilemeyiz hayırlı sağlıklı evlat diye dua etmek en güzeli
Ben istiyorum bennnnnn mawiş mawişşşşşBence örer annen ya hediye olsun diye örmem demiştir :) düz zincir de mı çekemiyorum ? Eğer kendiminki erken biterse isteyen bir kişiye orebilirim aslındahasret0587 de istiyor zaten dur bakayım duruma
Ayyy ne guzel.. ama benim hic karnim cikmadi. Esime diyorum hic hamile degilim gibi karnim yok o da diyor cikar daha erken diyor ...bi de isin ilgjnci ne karnim var bu hafta ne agrim ne mide bulantim hic bisey yokk gibi dun aksam uzanirken birkac defa karnim tik tik atti acaba hissetmeye mi basladim dedim ama o da erken daha ne bilim yaaaaAy kızlar şimdi gebelik takvimindeki fotoğrafa baktım da artık bebek iyice karın tarafına gelmiş zaten belli oluyor önceden daha aşağı kısımlar şişken şimdi daha üst kısımlara doğru şişmeye başladı eşimde farketti baya üste çıktı diyor yuvarlak bir karın. Ne kadar güzel günden güne büyüdüğünü görmek hala var dimi karnım diyorum eşimde yuh artık karnın burnunda olunca inanacaksın galiba diyor
Senin daha yaşın genç bende ikisini senin gibi peşpeşe doğurdum bak 30umda 3.yü yaptım onlar okulda ben bebişi keyifle büyüteceğim inşallahAmin inşallah canım. Cesaret kalmıyor 2.den sonra :)
Battaniye kız rengi amaİnşallah canım ilk olduğu için hiç farketmez. Ben rüyamda hep erkek gördüm bakalım çarşamba belli olacak inşallah
Yooo Benim düzü çıktı vallaRüyalarında tersi çıkıyor genelde tabirde de öyle yazıyor tabi ama belli olmaz merakla bekliyorumm Rabbim gönlünce versinn kuzu
Hissedersin bence bende ara ara minik dalgalanmalar pıt pıtlar hissediyorumAyyy ne guzel.. ama benim hic karnim cikmadi. Esime diyorum hic hamile degilim gibi karnim yok o da diyor cikar daha erken diyor ...bi de isin ilgjnci ne karnim var bu hafta ne agrim ne mide bulantim hic bisey yokk gibi dun aksam uzanirken birkac defa karnim tik tik atti acaba hissetmeye mi basladim dedim ama o da erken daha ne bilim yaaaa
Kizimda cok fazla karnim vardi herkes ikiz mi diyordu o yizden garip geliyor bu ama ilerleyen zamanda cok cikar onu bilememSenin daha yaşın genç bende ikisini senin gibi peşpeşe doğurdum bak 30umda 3.yü yaptım onlar okulda ben bebişi keyifle büyüteceğim inşallah
Battaniye kız rengi amarüyanda erkek gördüysen erkek söyliyim benim tuttu çünkü
Yooo Benim düzü çıktı valla
Hissedersin bence bende ara ara minik dalgalanmalar pıt pıtlar hissediyorum
Malesef düz zincir bile çekemiyorum hiç öğrenemedim ya becerim yok bu konudaBence örer annen ya hediye olsun diye örmem demiştir :) düz zincir de mı çekemiyorum ? Eğer kendiminki erken biterse isteyen bir kişiye orebilirim aslındahasret0587 de istiyor zaten dur bakayım duruma
Birqzda hissiyatla ilgili aslında bazısında dogru bazısında tersi cıkıyor:)) 4lesem mi diye düşünmüyor değilim aslında :))) hayırlısı olsun bakalıımSenin daha yaşın genç bende ikisini senin gibi peşpeşe doğurdum bak 30umda 3.yü yaptım onlar okulda ben bebişi keyifle büyüteceğim inşallah
Battaniye kız rengi amarüyanda erkek gördüysen erkek söyliyim benim tuttu çünkü
Yooo Benim düzü çıktı valla
Hissedersin bence bende ara ara minik dalgalanmalar pıt pıtlar hissediyorum
lodostan mi degilmi bende anlam veremedim ama berbat biseyİzmirde Lodos var, ondan ağrıyor sanırım benim. İlaç içsem ne olacak, yine başlıyor. Öyle beklemedeyim.
4ü bende düşünmüyor değilimBirqzda hissiyatla ilgili aslında bazısında dogru bazısında tersi cıkıyor:)) 4lesem mi diye düşünmüyor değilim aslında :))) hayırlısı olsun bakalıım
Maşallah hasret sen çocukları çok seviyorsun Allah daha çok versin4ü bende düşünmüyor değilim
Ayyy ne guzel.. ama benim hic karnim cikmadi. Esime diyorum hic hamile degilim gibi karnim yok o da diyor cikar daha erken diyor ...bi de isin ilgjnci ne karnim var bu hafta ne agrim ne mide bulantim hic bisey yokk gibi dun aksam uzanirken birkac defa karnim tik tik atti acaba hissetmeye mi basladim dedim ama o da erken daha ne bilim yaaaa
Bacak arasi genital organ kismi bir bacak havada resmi iyice buyutunce eşittir işaretini gormelisin. Yok nub degil yine ayni sekilde videoda genital kismindan ss alip buyutmus yine bu paralel cift cizgiyi gormustum 9.haftasinda. teskkur ederim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin rabbim.Ben senin oğlun olacağını düşünüyordum zaten gözün aydın sağlıkla gelsin
Bu tam olarak neresi çözemedim ben nasıl duruyor burda Bebek. Evet onu biliyoruz biz nub teorisihayırlı uğurlu olsun
Tatlim doktor tam isaretlerken almasaymis keske usg goruntusunu ama sanki erkek gibi genital bolgedeki alan noktalamayla ziyan edilmis resmen
Ben o kadar dikkat etmiyorum mesela çay içiyorumKızlar iyi geceler
Sizlerde de var mı bu huy,doktorunuz şunu yeme içme deyince dört dörtlük uyuyor musunuz?
Mesela dr um ilk üç ay çay kahve yasak,salam ve türevi,turşu acı yasak dedi
Ben turşu dışında hepsine uydum hatta çayı severim 12. Haftadan sonra hala içmiyorum demirimi etkilemesin diye
Çevremdekilwrde abartma bu kadar diyor acaba dedim sizde durumlar nasıl
Sende öyle bir yazıyorsun ki sürpriz bebek falan bende seni baya olgun hatun grubuna koymuşum, kafamdaki böyle otuzların sonu gibi oluşmuş4ü bende düşünmüyor değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?