2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ay kızlar şimdi gebelik takvimindeki fotoğrafa baktım da artık bebek iyice karın tarafına gelmiş zaten belli oluyor önceden daha aşağı kısımlar şişken şimdi daha üst kısımlara doğru şişmeye başladı eşimde farketti baya üste çıktı diyor yuvarlak bir karın. Ne kadar güzel günden güne büyüdüğünü görmek hala var dimi karnım diyorum eşimde yuh artık karnın burnunda olunca inanacaksın galiba diyor

Maşallah canım Allah rahat hamilelikler nasip etsin

Erzincan’a selamlar iyi yolculuklar canım
Ben %100diye biliyordum. Bu arasa Kıbrıs’ta Doğum yapmanın avantajlarından bi arkadaşım bahsetti onu araştırmam lazım
Türkiye’de suç olabilir hemen hemen tüm dünya ülkelerinde serbest kuzum ya Allah akıl vermiş ilim bilim vermiş böyle bişeyin çaresi varsa neden 3.4kızı olan biri birde oğlu olsun diye bu çareye başvurmasın ki.. bence Cinsiyet belirlemek için ilişşki günü yumurtlama günü takibi yapmak kadar normal bişey bu.. tüp bebek te yapmasın o Zaman kimse dua etsin o mantık oluyo biraz Allah isteyene gönlündekinş versin derman aratmasın dilerim tabiiki
Bence örer annen ya hediye olsun diye örmem demiştir :) düz zincir de mı çekemiyorum ? Eğer kendiminki erken biterse isteyen bir kişiye orebilirim aslında hasret0587 de istiyor zaten dur bakayım duruma
Ben istiyorum bennnnnn mawiş mawişşşşş

Ayyy ne guzel.. ama benim hic karnim cikmadi. Esime diyorum hic hamile degilim gibi karnim yok o da diyor cikar daha erken diyor ...bi de isin ilgjnci ne karnim var bu hafta ne agrim ne mide bulantim hic bisey yokk gibi dun aksam uzanirken birkac defa karnim tik tik atti acaba hissetmeye mi basladim dedim ama o da erken daha ne bilim yaaaa

Amin inşallah canım. Cesaret kalmıyor 2.den sonra :)
Senin daha yaşın genç bende ikisini senin gibi peşpeşe doğurdum bak 30umda 3.yü yaptım onlar okulda ben bebişi keyifle büyüteceğim inşallah
İnşallah canım ilk olduğu için hiç farketmez. Ben rüyamda hep erkek gördüm bakalım çarşamba belli olacak inşallah
Battaniye kız rengi ama rüyanda erkek gördüysen erkek söyliyim benim tuttu çünkü
Rüyalarında tersi çıkıyor genelde tabirde de öyle yazıyor tabi ama belli olmaz merakla bekliyorumm Rabbim gönlünce versinn kuzu
Yooo Benim düzü çıktı valla
Hissedersin bence bende ara ara minik dalgalanmalar pıt pıtlar hissediyorum

Kizimda cok fazla karnim vardi herkes ikiz mi diyordu o yizden garip geliyor bu ama ilerleyen zamanda cok cikar onu bilemem

Birqzda hissiyatla ilgili aslında bazısında dogru bazısında tersi cıkıyor:)) 4lesem mi diye düşünmüyor değilim aslında :))) hayırlısı olsun bakalıım

Ben baya zayıfım canım 40 kiloyla hamile kaldım 42 kiloyum şu an biraz da verdim iç karnım dar muhtemelen senin birden çıkacak demek ki kuzenimin eşinin de yoktu birden çıkmaya başlamıştı

Ben senin oğlun olacağını düşünüyordum zaten gözün aydın sağlıkla gelsin

Bu tam olarak neresi çözemedim ben nasıl duruyor burda Bebek. Evet onu biliyoruz biz nub teorisi hayırlı uğurlu olsun
Bacak arasi genital organ kismi bir bacak havada resmi iyice buyutunce eşittir işaretini gormelisin. Yok nub degil yine ayni sekilde videoda genital kismindan ss alip buyutmus yine bu paralel cift cizgiyi gormustum 9.haftasinda. teskkur ederim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin rabbim.

Kızlar iyi geceler
Sizlerde de var mı bu huy,doktorunuz şunu yeme içme deyince dört dörtlük uyuyor musunuz?
Mesela dr um ilk üç ay çay kahve yasak,salam ve türevi,turşu acı yasak dedi
Ben turşu dışında hepsine uydum hatta çayı severim 12. Haftadan sonra hala içmiyorum demirimi etkilemesin diye
Çevremdekilwrde abartma bu kadar diyor acaba dedim sizde durumlar nasıl

Ben o kadar dikkat etmiyorum mesela çay içiyorum
Onun dışında bi kaç gazlı içecekte içtim yani biraz
Çan'ımın istediklerinden az az yiyorum
Bu kadar kendini kasma bence
Mesela hergün yumurta yiyemiyorum yada süt içemiyorum ben daha çok huzurlu ve sakin bi hamilelik istiyorum bebeği stresin daha çok etkilediğini düşünüyorum

Kızlar merhaba benim kasık kemiklerimde ağrı oldu bugün nedeni nedir sizce bi fikri olan var mı

4ü bende düşünmüyor değilim
Sende öyle bir yazıyorsun ki sürpriz bebek falan bende seni baya olgun hatun grubuna koymuşum, kafamdaki böyle otuzların sonu gibi oluşmuş
gencecik mişsin maşallah aslında sabrım olsa bende çok çocuk isterim ama bunun gibi sürpriz gelirse amenna ama kendim çok cesaret edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…